Sony izziņo 2022. gada jauno BRAVIA XR televizoru klāstu ar XR Backlight Master Drive jaunajos Mini LED un XR Triluminos Max jaunajos OLED televizoros 3

 

Foto: Publicitātes attēls

LEAD | 6.janvāris 2022 11:06

Kompānija Sony izziņo 2022. gada jaunos BRAVIA XR sērijas televizoru modeļus – MASTER sērijas Z9K 8K, X95K 4K Mini LED un A95K, kā arī A90K, A80K 4K OLED un X90K 4K LED. Šajos modeļos tiek piedāvātas jaunas funkcijas, inovatīvs dizains un unikālas tehnoloģijas, lai ikviens varētu iegūt neatkārtojamu skatīšanās pieredzi.

Visos jaunajos BRAVIA XR televizoros par attēlu un skaņu atbild kognitīvais Processor XR™. Tas kombinācijā ar jaunākajam TV paneļu tehnoloģijām sniedz skatītājiem autentisku attēlu ar plašu krāsu diapazonu un visaptverošu skaņu. Jaunās sērijas modeļos ir ieviestas arī vairākas Sony skaņas un attēla optimizēšanas tehnoloģijas.

Funkciju apraksts:

·         Cognitive Processor XR™ – attēla un skaņas nākamais līmenis. Mūsu revolucionārais procesors Sony BRAVIA XR™ televizoros atveido saturu tā, kā to cilvēki redz un dzird, lai iegūtu neticami reālistisku pieredzi.

·          Jaunais OLED (QD-OLED) panelis nodrošina par 200% lielāku spilgtumu, salīdzinot ar parastajiem televizoriem.

·         XR OLED Contrast Pro pielāgo spilgtumu, lai panāktu dziļāku melno krāsu ēnā, savukārt jaunais XR Triluminos Max nodrošina plašāku krāsu paleti – katra detaļa tiek reproducētu dabiskā tonī.

·         XR Backlight Master Drive tiek darbināts ar  kognitīvo Processor XR™. Šajā tehnoloģijā tiek izmantots Sony izstrādātais paneļa lokālais aptumšošanas algoritms, lai ar absolūtu precizitāti kontrolētu tūkstošiem īpaši blīvi izvietotās mini LED gaismas diodes, tādejādi nodrošinot nepaspējamu spilgtumu, iespaidīgu dinamisko diapazonu, dziļus melnos toņus un dabiskus vidējos toņus.

·         XR Triluminos™ Pro un XR Contrast Booster 20 apvieno miljardus krāsu toņus ar izcilu kontrastu.

·         Acoustic Surface Audio +™ un Acoustic Multi-Audio™ – patiesi ieskaujošai audiovizuālai pieredzei. Audio signāls precīzi sakrīt ar attēlā notiekošo.

·         Netflix Adaptive Calibrated Mode – jauns režīms kas automātiski pielāgotos attēlu apkārtējai videi, tādējādi saudzējot skatītāju redzi un nezaudējot mākslinieciskos efektus.

·         2022. gada BRAVIA XR televizori ir ideāli piemēroti PlayStation® 5, iekļaujot divas funkcijas – Auto HDR Tone Mapping un Auto Genre Picture Mode.

·         BRAVIA CAM – spēj atpazīt telpu kurā atrodas skatītāji, tādejādi attēls un skaņa tiek maksimāli optimizēti. Tā ietver arī žestu kontroli, video tērzēšanu un daudzas citas funkcijas.

·         Ambient Optimization Pro – apvienojumā ar BRAVIA CAM baudiet TV kā vēl nekad. BRAVIA CAM atpazīst, kad skatītāji vairs neatrodas pie televizora, un aptumšo displeju, lai taupītu enerģiju.

·         Google TV – apvieno vairāk nekā 700 000 filmu, šovu, TV tiešraides un daudz ko citu no lietotnēm un abonementiem.

·         Premium Remote – jaunā augstākās kvalitātes alumīnija tālvadības pults ir viegli lietojama un tīrāma, ar vienkāršotām pogām un fona apgaismojumu, lai lietotāji varētu visu skaidri redzēt pat tumsā. Nekad vairs nepazaudējiet tālvadības pulti aiz dīvāna spilveniem; Izmantojot Finder funkciju, lietotāji var likt televizoram atrast tālvadības pulti.

·         BRAVIA XR televizoros tiek izmantota otrreiz pārstrādāta plastmasa, lai nodrošinātu ilgtspējību.

2022. gada BRAVIA XR sērijas televizoru modeļu cenas un pieejamība Eiropā tiks izziņota vēlāk.

 
Visi komentāri
 
Ģimene 6.janvāris 2022 12:41
2 0 Atbildēt

Nolēmām, ka nepirksim pliko versiju, bet pagaidīsim XR Triluminos Max Pro Enhanced.

Sen 6.janvāris 2022 13:21
1 0 Atbildēt

Sen atpakaļ bija Sony HD televizors, tad iepirkās LG un vēl viens LG (2021). Par pēdējo varu teikt, ka pults ir pilnīga katastrofa - sīkas podziņas, neērts izvietojums, tumsā pilnīgi bez variantiem, parocīgāko vietu ieņem tiešā izeja uz tādiem atkritumiem kā Netflix, Rakuten TV u.tml.

Sony 6.janvāris 2022 20:33
0 0 Atbildēt

Sony trinitron televizors labāks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti