Izbaudiet nepārspējamu 360 grādu telpisko skaņu ar Sony HT-A3000 soundbar akustisko sistēmu 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Sony | 8.septembris 2022 14:15

Kompānija Sony piedāvā jauno HT-A3000 soundbar akustisko sistēmu ar 360 grādu telpiskās skaņas tehnoloģiju 360 Spatial Sound Mapping. Šī modeļa īpašnieks varēs pielāgot audio iestatījumus atbilstoši savām vēlmēm, toties jaunākās tehnoloģijas nodrošina dažādu funkciju pieejamību un uzlabo audiovizuālo pieredzi.

Telpiskā skaņa rokas stiepiena attālumā

HT-A3000 soundbar modelis ar 3.1 kanālu – trim uz priekšu virzītiem skaļruņiem un iebūvētu duālo zemfrekvences skaļruņi. Izmantojot Vertical Surround Engine un S-Force PRO Front Surround tehnoloģijas, HT-A3000 rada virtuālu, daudzdimensionālu telpisko skaņu, lai skatītāji pilnībā var izbaudīt Dolby Atmos® un DTS:X® sniegtās audio iespējas.

360 Spatial Sound Mapping tehnoloģija

Šajā modelī ir ietverta Sony izstrādātā 360 Spatial Sound Mapping tehnoloģija, ar kuras palīdzību skatītājs dzirdēs vienādi kvalitatīvu skaņu neatkarīgi, kur telpā atrodas. Lai to varētu īstenot, Sound Field Optimisation funkcija izmanto iebūvētos mikrofonus, lai nomērītu soundbar un aizmugurējo skaļruņu relatīvo augstumu un novietojumu. Balstoties uz šo informāciju, tehnoloģija rada vairākus fantomu skaļruņus, sintezējot skaņas viļņus, tādējādi skaņas lauks aizpilda visu telpu, un tās izplatība ir pielāgota telpas iekārtojumam.

Papildu skaļruņi skatītāju ērtībai

HT-A3000 var pievienot papildu bezvadu zemfrekvences skaļruņi – tas ļauj sistēmai reproducēt skaņu ar lielāku jaudu. Šim soundbar modelim ir pieejami divi zemfrekvences skaļruņi – SA-SW5 un SA-SW3, lai izceltu basus, skaņas kvalitāti un radītu  papildu precizitāti, klausoties dažādu veidu audio saturu.

Jaunajam HT-A3000 soundbar var pievienot arī papildu aizmugurējos skaļruņus SA-RS5 vai SA-RS3S, kas ļaus skaņai labāk izplatīties plašākā telpā, kā arī radīs intensīvāku telpisko skaņu, pastiprinot 360 grādu telpiskās skaņas efektu.

Saderība ar Sony televizoru modeļiem

HT-A3000 modelis ir saderīgs ar Sony BRAVIA XR klāsta televizoriem. Izmantojot Acoustic Center Sync funkciju, soundbar kopā ar televizoru kļūst par mājas kinozāles sistēmas centrālo skaļruni, un ekrānā redzamais attēls precīzi saskan ar audio. Šī funkcija papildina telpiskās skaņas iespējas – tiek nodrošināta ne tikai kristāldzidra skaņa, bet skatītājam arī šķitīs, ka viņš to dzird tieši no tās puses, kur atrodas ekrānā redzamais varonis.

Labākie koncerti turpat mājās

Šis soundbar modelis nodrošina telpisko skaņu gan filmām un TV pārraidēm, gan mūzikai. 360 Reality Audio funkcija radīs klātienes koncerta sajūtas turpat mājās. Tā ir izmantojama arī tad, ja mūzika tiek straumēta caur Amazon Music HD, nugs.net un TIDAL.

Šī ierīce ļauj piekļūt arī dažādām mūzikas lietotnēm, piemēram, Spotify, Apple AirPlay un Chromecast, kā arī mūzika var tikt straumēta no viedtālruņa, izmantojot Bluetooth® vai iebūvēto Wi-Fi.

HT-A3000 ir aprīkots arī ar DSEE Extreme™ tehnoloģiju, kas izmanto Edge-AI, lai ļautu reāllaikā atjaunot visus jūsu saspiestos digitālās mūzikas failus, nezaudējot sākotnējo skaņas kvalitāti arī augstās un zemās frekvencēs.

Balss kontrole

Jaunais soundbar modelis ir vadāms arī ar balsi, izmantojot Google Assistant vai Amazon Alexa funkcijas. Kad HT-A3000 ir pievienots mājas kinozāles skaļruņu sistēmai, nepieciešams aktivizēt Google Home lietotni un lietotājs var atskaņot mūziku, regulēt skaļumu un veikt citas darbības, izmantojot balsi.

Īpašs, pievilcīgs dizains

HT-A3000 un papildu skaļruņu dizains ir radīts, balstoties uz Omnidirectional Block konceptu. Šim modelim ir noapaļotas malas, veidojot vienotu skaļruņu bloku, kā arī tā dizainā ir izmantota vairāku materiālu faktūru kombinācija, kas palīdz šim modelim iekļauties dažādos interjera dizainos.

Viegli savienojams un ērti lietojams

HT-A3000 ir jāsavieno ar lietotāja televizoru, izmantojot HDMI eARC savienojumu. Pēc tam tas ir jāieslēdz, un soundbar būs gatavs lietošanai. Izmantojot USB pāreju, optisko ieejas vadu, kā arī HDMI izeju (eARC) un S-CENTER OUT, lai savienotu HT-A3000 ar saderīgu BRAVIA televizoru, lietotājs var baudīt elpu aizraujošu telpiskās skaņas pieredzi.

HT-A3000 soundbar būs pieejams 2022. gada oktobrī. Jaunā modeļa aptuvenā cena būs 699 eiro. 

SA-RS5 aizmugurējā skaļruņa aptuvenā cena ir 799 eiro, bet SA-RS3S aizmugurējā skaļruņa – 499 eiro. Tie jau šobrīd ir pieejami autorizētu izplatītāju veikalos.

 
Visi komentāri
 
eseris 9.septembris 2022 10:08
1 0 Atbildēt

Ar "rozā brilli" lasot rakstu rodas sajūtas ka mana naudas karte kļūs stipri mazvērtīgāka.

Uzjautrināja teksts: "Šī ierīce ļauj piekļūt arī dažādām mūzikas lietotnēm, piemēram, Spotify, Apple AirPlay un Chromecast, kā arī mūzika var tikt straumēta no viedtālruņa, izmantojot Bluetooth® vai iebūvēto Wi-Fi". Kā no muzikāla trokšņa taisīs "skaistu mūziku"

moto 9.septembris 2022 13:51
2 0 Atbildēt

Vai iAuto iet tik slikti, ka jāliek štruntu reklāmas? Vismaz par jēdzīgu audio tehniku rakstītu, nevis širpotreba sūdiem.

650 9.septembris 2022 23:01
1 0 Atbildēt

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 14

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti