Sony iepazīstina ar inovācijām IFA 2017 (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

LEAD | 31.augusts 2017 16:20

Sony Corporation gatavojas pacelt priekškaru pār jaunāko produktu klāstu IFA plaša patēriņa elektronikas izstādē Berlīnē, Vācijā, kuras atklāšana paredzēta piektdien, 1. septembrī.

Preses konferencē pirms IFA oficiālās atklāšanas, ceturtdien, 31.augustā, Sony Europe prezidents Šigeru Kumekava iepazīstināja ar uzņēmuma jaunākajiem sasniegumiem audio ierīču jomā. "Sony turpina sniegt revolucionārus produktus, kas rezonē ar patērētāju dziļi emocionālā līmenī – mēs esam kā tilts starp klientiem un viņu tehnoloģiju lietošanas pieredzi. Esam panākuši vienmērīgu peļņas pieaugumu elektronikas jomā šeit, Eiropā, koncentrējoties uz pievienotās vērtības segmentu. Situācija 2017. gadā un turpmāk tikai uzlabosies," sacīja Š. Kumekava. Pēc tam uz skatuves kāpa Hidejuki Furumi, EVP, globālās pārdošanas un mārketinga vadītājs Sony Mobile Communications Inc., lai iepazīstinātu ar jaunākajiem Xperia™ X viedtālruņu sērijas produktiem.

Audio & TV/Smart Home

Sony atklāj jaunākos sHi-Res bezvadu trokšņu slāpējošo stereo austiņu modeļus, ejot pa pēdām MDR-1000X, kas ar lielisku atsaucību tika izziņots 2016. gada IFA. Izveidoti trīs dažādi austiņu modeļu tipi: ‘galvas apsēja’ stila WH-1000XM2, ‘apkakles’ stila WI-1000X un pilnībā bezvadu WF-1000X. Katrs no šiem trim 1000X sērijas modeļiem ir aprīkots ar trokšņu slāpēšanas sistēmu, kas ir vadošā Bluetooth® austiņu segmentā8. Tās ir aprīkotas arī ar pasaulē pirmo9 adaptīvo skaņas kontroli, kas atpazīst lietotāja darbības un automātiski pārslēdz trokšņu slāpēšanas funkciju saskaņā ar lietošanas situāciju. Patērētāji varēs izvēlēties vienu no trim lietošanas režīmiem – pārvarot vajadzību austiņas nepārtraukti izņemt, lai pielāgotu skaļumu. Tas ļauj lietotājiem pilnībā iegremdēties augstas kvalitātes audio baudījumā. Izstādē būs apskatāmas arī Sony jaunās h.ear austiņas – tās piedāvā plašu krāsu paleti, kurā katrs varēs atrast savam stilam piemērotāko izvēli. Krāsas pieskaņojamas arī Sony jaunākajiem XperiaTM un WalkmanⓇ produktiem, tādējādi ļaujot ikvienam pašrocīgi izveidot pievilcīgas krāsu kombinācijas.

Sony paziņoja arī par sava jaunā 77 collu 4K OLED BRAVIAⓇ A1 sērijas televizora parādīšanos Eiropas tirgū. Pateicoties Sony unikālajam 4K HDR procesoram X1TMExtreme, kā arī Acoustic SurfaceTM tehnoloģijai, kas vibrē displeju un ļauj skaņu izvadīt tieši no TV ekrāna, televizors nodrošina izcilu vizuālo un skaņas baudījumu.

Sony demonstrēs arī 4K HDR sērijas paplašināšanos ar X1 Extreme aprīkoto 4K LCD BRAVIA XE94 / XE93 modeli kopā ar PlayStationⓇ4 Pro (PS4ⓇPro) un citiem 4K HDR produktiem. Ar Sony UBP-X800 Ultra HD Blu-ray ™ atskaņotāju un HT-ST5000 skaļruni, klātesošie varēs izbaudīt reālistisko un iespaidīgo 4K HDR attēla un skaņas kvalitāti, kā arī jaunāko Dolby Atmos audio sniegumu.

Izstādē tiks izrādīts arī LF-S50G, Sony pirmais bezvadu skaļrunis ar iebūvētu Google palīgu, kas paredzēts ASV, Lielbritānijas, Vācijas, Francijas un citiem tirgiem. Tas ļaus lietotājiem baudīt augstas kvalitātes mūziku 360 grādu diapozonā - no jebkura istabas stūra. Funkcija "žestu kontrole" ļauj regulēt skaļumu vai pārslēgt dziesmu, nepieskaroties skaļrunim. Ar JIS saderīgais IPX310 ir ūdens drošs – piemērots lietošanai arī virtuvē un vannasistabā. LF-S50G izceļ labākās Sony īpašības - audio kvalitāti apvienojumā ar ērtu lietošanu. Turklāt līdz gada beigām11 BRAVIA modeļi12 tiks atjaunināti arī ar iebūvēto Google palīgu. Tas nozīmē, ka sākt atskaņot audio vai video, sekot līdzi jaunākajām ziņām un pat kontrolēt audio ierīces, gaismas un citas Wi-Fi savienotas IoT ierīces13, kas darbojas kopā ar Google palīgu, būs tik vien vienkārši kā pateikt to savai LF-S50G vai BRAVIA tālvadības pultij.

Izstāžu zālē būs apskatāmas arī viedās mājas (smart home) iespēju demonstrācijas, kas galvenokārt uzsvērs Sony augstas kvalitātes, savstarpēji savienoto audio un video produktu klāstu. Apmeklētāji tiks iepazīstināti ar dažādiem veidiem kā izmantot LF-S50G, BRAVIA un citus Sony produktus kopā ar saderīgām ierīcēm no citiem zīmoliem. Apskatei būs pieejami vairāki potenciālie lietošanas piemēri, tostarp multi-istabu mūzikas atskaņošana dzīvojamā istabā un virtuvē, kā arī recepšu un restorānu informācijas meklēšana un demonstrēšana, izmantojot BRAVIA.

* 8: 2017. gada 31. augustā. Saskaņā ar Sony Corporation veikto pētījumu, mērot ar JEITA prasībām atbilstošām vadlīnijām. Ietverot galvu, aizmugurējo kaklu un patiešām bezvadu stilu bezvadu trokšņu slāpēšanas austiņu tirgū.
* 9: 2017. gada 31. augustā, pēc Sony Corporation veiktā pētījuma.
* 10: IPX3 nozīmē, ka ūdens, kas krīt kā aerosols jebkurā leņķī, kas atrodas līdz 60 grādiem no vertikāles, neradīs kaitīgu ietekmi.
* 11: atjaunināšana paredzēta 2017. gadā.
* 12: 2016 (daļēji) un 2017 Android TVTM BRAVIA
* 13: spēj kontrolēt bezvadu skaļruņus ar Chromecast, mājas kinoteātra sistēmas un daudzkanālu integrētos pastiprinātājus.

XperiaTM Smartphones
Sony Mobile Communications paziņo par trim jauniem viedtālruņiem: Xperia XZ1 un Xperia XZ1 Compact tā vadošajā diapazonā un Xperia XA1 Plus vidējā diapazonā. Visi modeļi būs pieejami visā pasaulē no 2017. gada rudens14.

Xperia XZ1 ietver virkni premium funkciju izmantojot Sony progresīvās tehnoloģijas, tostarp jaunāko Motion Eye ™ kameru sistēmu, HDR 5.2 Full HD displeju un Hi-Res augstas kvalitātes Audio.

Jauna un inovatīva funkcija ir 3D Creator, Sony Mobile unikālais iekšējais risinājums ātrai un ērtai 3D objektu skenēšanai. Ar 3D Creator ir daudz rotaļīgu iespēju, piemēram, izveidot avataru, kas paredzēts kameras AR efektu opcijām, iestatīt dzīvo fonu, koplietot to sociālajos medijos ar draugiem kā 3D uzlīmi vai izveidot piemiņas lietiņu, izmantojot 3D printeri.

Xperia XZ1 Compact kompaktajā formā ietilpst 4,6 collu displejs un izcilas funkcijas, tostarp Motion Eye kamera, Hi-Res Audio, novatoriskais 3D Creator un papildus jauna super platleņķa priekšējā kamera, kas paplašina skata laukumu līdz 120 grādiem.

Gan Xperia XZ1, gan Xperia XZ1 Compact darbina jaunākā Qualcomm Snapdragon 835 mobilā platforma, zibenīgam interneta savienojumam15 un ātrai un efektīvai veiktspējai.

Jaunajā Xperia XA1 Plus ir 23MP aizmugures kamera, 5,5 collu Full HD displejs un iespaidīga skaņas kvalitāte. Turklāt, pateicoties lielajai 3430mAh jaudai, jūs varat būt pārliecināts, ka akumulators izturēs visu dienu.

*14: Pieejamība būs atkarīga no valsts vai reģioniem.
* 15: Xperia XZ1 piedāvā līdz 1 Gb / s, pamatojoties uz Gigabit Class LTE Cat16, XZ1 Compact piedāvā līdz 800Mb / s, pamatojoties uz Cat15, atkarībā no tirgus pieejamības un tīkla saderības.

4K mājas kinozāles projektori
Sony paplašinās savu 4K HDR mājas kinoteātra projektoru klāstu, laižot klajā trīs jaunus modeļus, kas ietvers Sony unikālos 4K SXRD paneļus16. Kompaktā dizaina17 VPL-VW760ES aprīkots ar iebūvētu lāzera gaismas avotu un reproducē augstas precizitātes, spilgta kontrasta attēlus, kas lietotājiem ļauj baudīt nepārspējamu 4K HDR attēla kvalitāti, kuru neietekmēr ne tumšākās, ne spilgtākās telpas.

Tāpat tiks atadīts VPL-VW360ES ar regulējamu attēla kvalitātes funkciju, kas piemērota dažāda veida materiālu straumēšanai, un augstas veiktspējas modeli VPL-VW260ES, kas ļauj lietotājiem baudīt iespaidīgu un autentisku 4K HDR attēlu kvalitāti.

* 16: Native 4K SXRD paneļi attiecas uz organisko 8.85 megapikseļu (4,096 horizontālās x 2160 vertikālās) paneļiem.
* 17: VPL-VW760ES izmēri (platums x augstums x dziļums, mm): 560 x 223 x 496 (neskaitot izvirzītās daļas).

Seed acceleration program
Sony ieviesīs vairākus produktus un pakalpojumus, kas iegūti no tās Seed acceleration program (SAP), piemēram, toioTM rotaļu platformas un Nimway viedo biroju risinājumus - pirmo uzņēmumu, kas tiks ieviests no SAP Europe18. Nimway izmanto Sony unikālo iekštelpu pozicionēšanas tehnoloģiju un ļauj lietotājiem ar iepriekš reģistrētiem Bluetooth viedtelefoniem ātri redzēt nākamās sapulces atrašanās vietu, vienkārši tuvojoties displejam, kas atrodas sapulču telpas grīdā. Izmantojot viedtālruņa lietojumprogrammu, lietotāji var redzēt arī sapulču telpu pieejamību un viņu kolēģu atrašanās vietu. Turpmāk šis pakalpojums, kas paaugstina operatīvo efektivitāti un darbinieku produktivitāti, tiks paplašināts visā Eiropā.

* 18: SAP Europe ir Seed acceleration program Eiropa programma, kas tika izveidota 2014. gada aprīlī, lai paātrinātu daudzsološas jaunas uzņēmējdarbības idejas, ko Sony darbinieki ierosināja pilnvērtīgiem uzņēmumiem. SAP Europe sākās 2016. gada aprīlī, un tā galvenā mītne atrodas Lundā, Zviedrijā. Divas pieteikumi tika prezentēti 2017. gada augusta beigās.

Spēļu un tīkla pakalpojumi
Sony PlayStation²VR (PS VR), virtuālās realitātes sistēma nodrošina pilnīgi jaunu PlayStationⓇro4 pieredzi. Apmeklētāji varēs baudīt virkni VR satura, tostarp spēli Farpoint, kurā spēlētāji var izmantot ieroča tipa kontrolieri PS VR Aim Controller, lai cīnītos ar citplanētiešu pasaulē sastopamām, naidīgām dzīvības formām un atgrieztos mājās.

* Visi šeit uzskaitītie produktu nosaukumi ir Sony Corporation preču zīmes vai reģistrētas preču zīmes, vai to īpašnieki.
* Google, Google Assistant, Android TV un Chromecast iebūvētas un citas saistītās zīmes un logotipi ir Google, Inc. preču zīmes.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 31.augusts 2017 20:07
2 0 Atbildēt

Pārāk gari un garlaicīgi.

Vai ir kāds, kurš visu izlasīja?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 27

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti