Finišs uz jumta - lūk, pie kā noved nepiekāpība (+ video) 13

 
iAuto | 8.marts 2016 16:57

Divu nepiekāpīgu autovadītāju saķeršanās beidzas ar apgāšanos uz jumta tam, kurš par katru cenu centās iespraukties joslā.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
mnde 8.marts 2016 17:32
19 5 Atbildēt

Tev viss labi?

Kāds sakars parastai agresijai uz ceļa ar efektīvāku iznākumu, nekā parasti šādos gadījumos notiek, ar mistisko, vēljoprojām korekti un nepārprotami nedefinēto priekšā esošo???

MaDDeX93 9.marts 2016 12:40
14 0 Atbildēt

Abi protams ir vainīgi, bet nekas tāds nenotiktu, ja tas idiots necenstos par visu cenu iespraukties un savu cenu arī dabūja, kā arī, tas pamuļķis ja nebūtu tīšprāt gāzējis, kas ir aizliegts un kas tiek piekodināts vadot mācību mašīnu. Bet nu lai vai kā ir jāņem vērā baltā līnija, līdz ar to it īpaši vainīgs ir dzīnējs, jo viņam tur nahuj nebija jālien, ja viņš bija tik dumjš un ietiepīgs āzis, tad pats bija vainīgs. Šitādi āksti Rīgā katru dienu var novest līdz sirmiem matiem, ka kaut kur kā debīliem jāskrien, bet tagad būs mācība vismaz vienam no tiem debīlajiem.

Vernons 8.marts 2016 17:12
9 41 Atbildēt

Priekšā esošam ceļu satiksmes dalībniekam ar savu rīcību ir jāgarantē drošība!

Bet nonākot priekšā un izraisot sadursmi, veselai virknei braucēju, gribas, lai norakstītu to visu uz "distances neievērošanu".

Nepārtrauktās līnijas šķērsošana draud ar Nāves sodu! Tālu no TĀ nebija.

Neatbalstu ne vienu nedz otru braucēju, bet ambīcijas nav labākais padomdevējs vadot auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti