Finišs uz jumta - lūk, pie kā noved nepiekāpība (+ video) 13

 
iAuto | 8.marts 2016 16:57

Divu nepiekāpīgu autovadītāju saķeršanās beidzas ar apgāšanos uz jumta tam, kurš par katru cenu centās iespraukties joslā.

 
Visi komentāri
 
Vernons 8.marts 2016 17:12
9 41 Atbildēt

Priekšā esošam ceļu satiksmes dalībniekam ar savu rīcību ir jāgarantē drošība!

Bet nonākot priekšā un izraisot sadursmi, veselai virknei braucēju, gribas, lai norakstītu to visu uz "distances neievērošanu".

Nepārtrauktās līnijas šķērsošana draud ar Nāves sodu! Tālu no TĀ nebija.

Neatbalstu ne vienu nedz otru braucēju, bet ambīcijas nav labākais padomdevējs vadot auto.

mnde 8.marts 2016 17:32
19 5 Atbildēt

Tev viss labi?

Kāds sakars parastai agresijai uz ceļa ar efektīvāku iznākumu, nekā parasti šādos gadījumos notiek, ar mistisko, vēljoprojām korekti un nepārprotami nedefinēto priekšā esošo???

es 8.marts 2016 21:28
0 19 Atbildēt

tev viss kaartiibaa?

tu esi lohs?

ko tu nesaproti no vernona raxtito?

kaa tev var buut tiesibu, ampli???

solaris 8.marts 2016 22:21
9 1 Atbildēt

Vari mani saukt par lohu, bet es nesaprotu, kāpēc jārunā par kaut kādu "priekšā esošo", ja redzams, ka otrs auto pirms avāriju izraisījušās rīcības bija nevis priekšā, bet gan kreisajā pusē.

Kāda vilka pēc VISĀS situācijās jālieto šī mītiskā/reliģiskā ideja "priekšā esošais"?!

Vernons 9.marts 2016 8:33
1 25 Atbildēt

Ja CSN sāktu mācīt ar 105. punktu, un tam pakārtotu katra rīcību uz ceļa, tad arī blakus esošam ar savu rīcību ir jāgarantē drošība, bet CSN māca pa sadaļām atraujot vienu no otras un gala rezultātā CSN vienam sastāv tikai no "distances" bet otram šie Noteikumi vispār nav saistoši.

Šajā gadījumā, uz jumta braucošam CSN vispār nav saistoši un tādēļ turpināja braukt uz jumta. Vai ir citi varianti?

mnde 9.marts 2016 12:08
4 0 Atbildēt

Nu ar smagu disleksiju sirgstošajiem, kam tas izpaužas patviena teikuma robežās, jau nu nevajadzētu spriest par nodaļu savstarpējo vienotību/atdalītību konkrētu, tematisku vienu ministra kabineta noteikumu ietvaros... :D :D :D

anonimnij 9.marts 2016 11:37
1 0 Atbildēt

ne jau visi macijas kad kartoja tiesibas :D

anonimikis 9.marts 2016 9:26
4 2 Atbildēt

Man gan šķiet, ka avāriju izraisīja filmētājs. Var labi redzēt, ka tas speciāli paātrinās un samazina ātrumu, lai neļautu blakus esošajam pārkārtoties. Lai gan vietas pietika visiem. Un jā, zinu ka nedrīkst šķērsot nepārtraukto, bet tas nedod tiesības otram speciāli nogriezt ceļu. Pēc Latvijas noteikumiem vaina abpusēja.

Vernons 9.marts 2016 9:33
0 8 Atbildēt

Iespējams ka sākums bija iepriekš un citā vietā, te mēs redzam "gaiļu cīņas" beigas.

Iznākums būtu cits, ja tas līdējs tomēr nonāktu priekšā un tad strauji nobremzētu! Un kā Tu definētu vainu vienā virziena braucošiem?

mnde 9.marts 2016 12:06
8 0 Atbildēt

vernon, tev tak arī ambīcijas spiež! Bezmaz ievērot 105. punktu lepnumu grieztu nost. :D

Nu kur problēma - ielaid un atlaid akseleratora pedāli vai pat piebremzē. Pats tak saki - "dai dorogu duraku". Un Kur problēma ielaist šitādu dorni un saskaņā ar 105 punktu un saskaņā ar 99. punktu REĀLI PIEBREMŽEJOT radī šo distanci līdz priekšā ielīdušajam, it īpaši ja ir pamatotas aizdomas, ka tūliņ bremzēs? Tākā spogulī vari palūrēt uz otru ceļu agresijas akta dalībnieku - pats sevi! :D

MaDDeX93 9.marts 2016 12:40
14 0 Atbildēt

Abi protams ir vainīgi, bet nekas tāds nenotiktu, ja tas idiots necenstos par visu cenu iespraukties un savu cenu arī dabūja, kā arī, tas pamuļķis ja nebūtu tīšprāt gāzējis, kas ir aizliegts un kas tiek piekodināts vadot mācību mašīnu. Bet nu lai vai kā ir jāņem vērā baltā līnija, līdz ar to it īpaši vainīgs ir dzīnējs, jo viņam tur nahuj nebija jālien, ja viņš bija tik dumjš un ietiepīgs āzis, tad pats bija vainīgs. Šitādi āksti Rīgā katru dienu var novest līdz sirmiem matiem, ka kaut kur kā debīliem jāskrien, bet tagad būs mācība vismaz vienam no tiem debīlajiem.

anonimnij 9.marts 2016 11:36
3 0 Atbildēt

tikai pie mums Latvija,pilseta drosa distance braucot pilseta ir tik drosa ka musa nepalidos starp divam masinam,a braucot neapdzivota vieta, atalums nekad nebus mazaks par iespeju apdzit pretim braucoso!!!!

jo vienmer kads kaut kur steidzas!!!

jo 9.marts 2016 15:54
2 0 Atbildēt

Pie mums nav iespējams ievērot drošu distanci, jo uzreiz kāds smerdelis tur ielīdīs un distance kā nebijusi.

Un video bobikam medaļa par nelaišanu, jo ja nebūs laidēju, nebūs arī līdēju.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti