Reorganizē «Peugeot» auto importēšanu Latvijā 5

 
3.februāris 2009 11:38

Ar šā gada 2. februāri pārtraukts līgums starp Automobiles PEUGEOT un Lauva Auto par Peugeot automobiļu importu Latvijā.

Lai nodrošinātu stabilu Peugeot attīstību Baltijas valstīs turpmāk, Automobiles PEUGEOT un KW Bruun ir noslēguši vienošanos par automobiļu izplatīšanu Latvijā.

KW Bruun, ir vislabākie priekšnosacījumi, lai nostiprinātu un paplašinātu Peugeot pozīcijas Latvijā. Līdz šim uzņēmums Peugeot automašīnas izplatīja Dānijā, Zviedrijā, Īslandē un kopš 2008. gada arī Igaunijā.

2008. gadā KW Bruun komandas profesionālisms Automobiles PEUGEOT nodrošināja tirgus Iīdera pozīcijas Dānijā.   

Šobrīd ir uzsāktas nepieciešamās aktivitātes struktūras reorganizēšanai un automobiļu izplatīšanas tīkla izveidei. Pārejas periods tiks pabeigts cik drīz vien iespējams, lai maksimāli apmierinātu Peugeot klientu vajadzības un iekarotu jauno klientu uzticību.



KW Bruun ir Ziemeļeiropas vadošais Peugeot markas importētājs. Jau 50 gadus un ilgāk firma šos spēkratus tirgo Dānijā, Zviedrijā un Islandē. Patlaban uzņēmums katru gadu pārdod vairāk nekā 50 tūkstošus Peugeot automobiļu gadā. Igaunijas tirgū KW Bruun kļuva par oficiālo Peugeot importētāju 2008. gada augustā.

„Mēs apliecinām Peugeot spēkratu īpašniekiem Latvijā, ka visas garantijas paliek spēkā. Apkalpes pakalpojumus, tāpat kā līdz šim, viņi saņems Peugeot pārdošanas vietās” – tā Pērs Brinkenbergs, Peugeot ģenerāldirektors Latvijā un Igaunijā. „KW Bruun jau pusgadsimtu uzskatāmi apliecina savu kompetenci. To apstiprina arī gandarīti Peugeot īpašnieki Skandināvijas valstīs. Priecājamies par iespēju, šo pieredzi un šīs zināšanas izmantot arī Latvijas sabiedrības labā.”

P. Brinkenbergs piebilst, ka KW Bruun patlaban veic sarunas ar visām procesā iesaistītajām pusēm, tajā skaitā ar tirgotājiem, sadarbības partneriem un bankām, lai nodrošinātu līdzsvarotu pāreju no vecās struktūras uz jauno.

Februārī uzņēmums nodrošinās automobiļu tirdzniecību, garantiju apkalpošanu un detaļu pieejamību, lai uzreiz un arī nākotnē rūpētos par pašreizējo un arī jauno Peugeot automobiļu īpašnieku interesēm.

„Jā, ekonomiskā vide patlaban veido nopietnus izaicinājumus, taču esam optimistiski par Peugeot popularitāti Latvijas sabiedrībā. Esam gatavi Baltijas valstīs veikt lielu darbu,” paziņo P. Brinkenbergs.
 
Visi komentāri
 
266340. viesis 4.februāris 2009 9:22
0 0 Atbildēt

Nedomāju, ka firmas nomaiņa ļaus būtiski palielināt noietu. Latvijā franču autobūve nav tā populārākā un ar to būs jārēķinās...

266345. viesis 4.februāris 2009 12:25
0 0 Atbildēt

Lai tās miskastes savāc un ved prom no Latvijas-pats nosaukums mašīnām jau rada neizpratni.Nevajag piemēslot Lātviju.Lai tirgo dānijā priecīgi.

266432. viesis 8.februāris 2009 17:41
0 0 Atbildēt

Optimisti :P

266484. viesis 9.februāris 2009 15:07
0 0 Atbildēt

Ko tur diskutēt, labāk saremontē savu auto par sakarīgu cenu pie mums UN BRAUC!

Visi laipni gaidīti mūsu Autoservisā-Auto Eiropa!!

Mob. 27 820 777

Tel. 67 552 485

Viskaļu iela 20 ( Čiekurkalns ), Rīga

www.aeiropa.lv

266498. viesis 9.februāris 2009 23:13
0 0 Atbildēt

franču detaļu korozija un oksidācija neremontējās. ir bijUSi saskarsme ar CITROEN

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 

Sākta modernizētā Golf 8 ražošana 6

Volkswagen rūpnīcā Volfsburgā no konveijera nobraucis pirmais astotās paaudzes Golf modernizētā modeļa eksemplārs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti