«Renault» plāno ieviest satelītradio

 
20.maijs 2009 9:10

Renault un Ondas parakstījuši līgumu, lai jau no 2012. gada Eiropā pārdodamajām Renault automašīnām varētu piedāvāt satelītradio. Tas dos iespēju patērētājiem klausīties daudzas digitālās programmas, kurās nav reklāmas, kā arī nodrošinās pieeju informācijai par satiksmi, drošību un pat video.

Parakstot šo ilgtermiņa līgumu, Renault turpina stratēģiju palielināt inovatīvu, augstas kvalitātes produktu pieejamību saviem klientiem, šajā gadījumā – piedāvāt multimediju pakalpojumus tieši automašīnā.

Renault ir pārliecināts, ka pakalpojums nenoliedzami būs pievilcīgs Eiropas patērētāju acīs, tāpat kā līdzīgs Nissan pakalpojums, par kuru tika paziņots pagājušajā gadā.

Kad Eiropa tiks iepazīstināta ar satelītradio, Ondas Media, Madridē bāzēta mediju kompānija, piedāvās vairāk nekā 150 radiostacijas, kas specializēsies mūzikas, ziņu, diskusiju, laika ziņu vai satiksmes ziņu radīšanā. Turklāt diennakts pārklājums ļaus praktizēties svešvalodās un atrast iemīļotās radioprogrammas arī ārpus savas valsts robežām.

ASV satelītradio jau gūst panākumus
ASV visā valstī satelītradio pieejams kopš 2001. gada, pērnā gada beigās to izmantoja 19 miljoni patērētāju (avots: Sirius XM Radio). Katrs ASV operators pamatā raida vairāk nekā simts raidstaciju vienlaicīgi pa satelītu, zemes datu pārraides tīkliem un caur internetu. Patērētājiem ir iespēja klausīties šīs programmas ne tikai mašīnās, bet arī mājās.

Ondas Media S.A. (Ondas) Eiropas vadošā satelīta mediju kompānija ir Eiropas organizācija, kas piedāvā patērētājiem visaptverošu digitālo pakalpojumu klāstu, tā bāzēta Madridē. Ondas Media fokusējas uz dažāda satura mediju programmām pirmšķirīgā kvalitātē, kas domātas Eiropas klausītājiem. Ar pilnībā integrētu digitālā satelīta pārraides tīkla palīdzību Ondas Media piedāvā savus raidījumus tieši automašīnās, kravas mašīnās, mājās, birojos, uz mobilajām vai portatīvajām ierīcēm.

Renault pārstāvniecība Baltijā
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti