«Ford» un «Mazda» serviss Skanstes ielā 4a strādās līdz 22:00 3

 
8.jūlijs 2009 10:36

Baltic Motors serviss Skanstes ielā 4a turpmāk katru darba dienu strādās no pl. 8:00 līdz 22:00, bet sestdienās – no 9:00 līdz 19:00. Turklāt, pierakstoties servisā vakara stundās vai sestdienās, klienti saņems 10% atlaidi.

Ford un Mazda servisa darba laiks šobrīd kļuvis izdevīgāks gan individuālajiem klientiem, gan jo īpaši uzņēmumiem, kuri darba laikā nevēlas šķirties no savas automašīnas. Tādēļ, lai veiktu nelielos darbus – regulārās apkopes, riepu maiņu, kondicionēšanas sistēmas uzpildi, spuldzīšu nomaiņu utt. – pa dienu nebūs jāatstāj auto servisā.



„Mēs apzināmies, ka cilvēki ir pieraduši braukt uz servisu dienas laikā, taču šobrīd, kad visi meklē dažādas optimizācijas iespējas, mēs piedāvājam optimizēt savu laiku,” stāsta Ford un Mazda salona Skanstes ielā 4a vadītājs Juris Bogdanovičs. „Apmeklējot servisu vakarā, Jums nebūs jāzaudē ne stunda no savas darba dienas. Turklāt, lai cilvēkus pieradinātu pie iespējas apmeklēt servisu agrās rīta vai vēlās vakara stundās, līdz augusta beigām piedāvājam 10% atlaidi servisa pakalpojumiem no pl. 19 līdz 22, kā arī sestdienās.”

Juris Bogdanovičs norāda, ka jau šobrīd Skanstes ielas 4a serviss ir pietiekoši pieejams arī  visiem pēcgarantijas Ford un Mazda automobiļiem – vidējā  servisa darba stundas cena ir zem 20 latiem, turklāt šobrīd papildus tam iespējams saņemt arī 10% atlaidi. Vēl jo vairāk – atlaide tiek piemērota uz visu to laiku, kamēr automašīna atrodas servisā. Respektīvi, pat ja pie Jūsu automobiļa būs jāpavada divdesmit darba stundas un esat pierakstīts pēc pl. 19:00, Jūs saņemsiet 10 procentu atlaidi gan servisa darbam, gan rezerves daļām .

„Baltic Motors serviss ir ļoti pieejams, un nereti cilvēki ir pārsteigti par zemajām cenām. Mēs aicinām visus pārliecināties par to pašiem!,” stāsta Juris Bogdanovičs, piebilstot, ka par pieejamību liecina arī servisa noslodze un klientu loks, kurš krietni paplašinājies: „Cilvēki ar piecus un pat desmit gadus vecām Ford un Mazda automašīnām ir sapratuši, ka auto apkope pie oficiālā dīlera reizēm ir pat lētāka nekā alternatīvajos servisos!”
 
Visi komentāri
 
269905. viesis 8.jūlijs 2009 14:15
0 0 Atbildēt

tikai , vai jūs tur nevarētu to automašīnu stāvvietu atbrīvot servisa priekšā? mūžīgi pilns! man ir aizdomas, ka tur daudzi no jūsējiem nomet auto un iet strādāt, vai ne?

269914. viesis 8.jūlijs 2009 18:29
0 0 Atbildēt

jāsaka, ka es pat pabrīnījos, cik serviss palicis uz klientu orientēts. laikam atlaisti lecīgākie no meistariem - pieņēmējiem, apvienojot abus servisus. prieks par izmaiņām.

269920. viesis 9.jūlijs 2009 16:38
0 0 Atbildēt

to 269914. viesis 08.07.2009 18:29

-------------------------------------------

Nekas, sāks ekonomika iet uz augšu, saradīsies visi pazudušie 'pravu kačātāji' un cikls sāksies no jauna.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti