«Volvo Truck Latvia» rīko atvērto durvju dienu 1

 
30.septembris 2009 0:00

1.oktobrī no plkst. 12:00 – 17:00 Volvo Truck Latvia Rīgas servisa centrā Granīta ielā 28a notiks atvērto durvju diena.

Pasākuma apmeklētāji varēs iepazīties gan ar pilnīgi jauniem, gan par jau esošiem, bet mazāk zināmiem Volvo servisa pakalpojumiem un piedāvājumiem.

Izklāstu par transporta nozarē aktuāliem jautājumiem sniegs arī valsts iestāžu pārstāvji - Autotransporta direkcijas Licencēšanas daļas vadītāja vietnieks Jūlijs Vaitužs un CSDD Transportlīdzekļu kontroles un sertifikācijas inspekcijas priekšnieks Jānis Liepiņš.

Stāsta Volvo Truck Latvia mārketinga vadītāja Dace Rostoka: ‘’Volvo Trucks ir atvērts visam jaunajam un strādā pie tā, lai ne tikai mūsu kravas automašīnas būtu pašas labākās, bet arī mūsu servisu centru piedāvājums būtu visplašākais un klientiem izdevīgākais. Mēs esam pārliecināti, ka pasākuma apmeklētāji iegūs sava autoparka uzturēšanai noderīgu informāciju, kas palīdzēs viņu turpmākajā darbā.’’

VTL ir vienīgais oficiālais Volvo Truck Coorporation dīleris Latvijā. Apliecinot automašīnu un pēcpārdošanas servisa kvalitāti, pēc pārdošanas rādītājiem Volvo kravas automašīnas ir pirmajā vietā savā grupā (virs 16t) Latvijā.

SIA Volvo Truck Latvia filiāles un servisi atrodas Rīgā, Ventspilī, Valmierā un Daugavpilī. Rezerves daļu tirdzniecības centrs atrodas Liepājā.
 

 
Visi komentāri
 
271541. viesis 30.septembris 2009 10:14
0 0 Atbildēt

Interesanti, cik varētu maksāt stunda praktiskas vadīšanas apmācībā ar fūri? Man nav kategorijas, bet kādā slēgtā trasē labprāt pamēģinātu ar tādu pagāzt - ieteikums izklaižu un auto apmācības biznesa pārvaldītajiem:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti