Zemais CP kultūras līmenis 64

 
20.janvāris 2003 10:10

Dažas dienas atpakaļ ar draugiem atzīmējām kāda pazīstama cilvēka dzimšanas dienu. Kā jau ierasts, pēc svinībām vajadzēja izvadāt draugus pa mājām. Droši braucu tur, kur man bija jābrauc, alkoholu nebiju lietojis ne piles, jo zināju, ka man jābrauc, draugi gan bija mazliet iedzēruši.

Drauga mājas pagalmā man „pakaļ sāka dzīties” VW policijas busiņš. Es, protams, viņu nepamanīju (tajā brīdī cieši blenzu uz bedraino ceļu, lai izvairītos no mašīnas sagandēšanas), labi, ka vismaz draugi pamanīja un man pateica. Es apstājos, gandrīz līdz galam atvēru logu un gaidīju. Pēc brīža klāt pienāca ceļu policijas inspektors, ne vārda nebildis, pa atvērto loga spraugu iebāza galvu salonā, iebrauca manā intīmajā zona, mazliet paošņāja, tad izbāzās ārā un aizgāja apskatīties tehniskās apskates un apdrošināšanas uzlīmes. Iespējams, tas bija „Labdien! Inspektors Krāniņš. Lūdzu tehnisko pasi un vadītāja apliecību.”, tikai suņu valodā (ar degunu). Mēs katrā ziņā nesapratām, visiem mašīnā sēdošajiem prātā bija viens jautājums „a ko viņš grib?”. Es par to laiku biju izvilcis dokumentus un, kad inspektors (CP) atkal pienāca klāt pie loga, beidzot uzsākām savstarpēji pieklājīgu sarunu: Es: „Vajag?”. CP: „Protams”. Es pasniedzu viņam dokumentus. CP: „Lūdzu pienāciet pie mašīnas.” Šaubos, vai tajā teikumā bija „lūdzu”, iespējams man tas tikai likās. Pienācu pie mašīnas. CP: „Alkoholu lietojāt?” Es: „Nē.” CP: „Ne grama?” Es: „Ne grama.” Divi bezjēdzīgi jautājumi, līdz beidzot... CP: Piebāž man pie deguna caurulīti. Es: Saprotot, ko viņš grib, pūšu cik jaudas. CP: Paskatās aparāta mērījumos un ierauga to pašu, ko es – 0.00. CP: „A ko jums mašīnā pēc alkohola ož?” „A ko tev galvā tik tizla cepurīte? Kā gribu tā lai ož, kas tev par daļu.”, pie sevis nodomāju. Es: „Pārējie dzēra.” CP: „Te dzīvojat?” Nez kāda viņam starpība? Es: „Nē, tikai atvedu cilvēkus.” CP: „Labi.” Saņēmu atpakaļ savus dokumentus, iekāpu mašīnā, pasmējos un braucu tālāk. Protams, es priecājos, ka ceļu policija naktīs strādā un ķersta visas vairāk vai mazāk aizdomīgās mašīnas, lai atrastu un sodītu tos idiotus, kas brauc „kramā”; tas viss ir visnotaļ pozitīvi un slavējami. Es saprotu arī to, ka darbs nav no vieglajiem un patīkamajiem. Pat kukuļu ņemšanu ar vēl varētu saprast - CP arī ir cilvēks, kam jāapgādā ģimene, bet aldziņas jau nav nekādas lielās, katrs kuļās, kā māk, tur jau pati sistēma vainīga. Tomēr ļoti žēl, ka CP kultūras līmenis ir tik zems, ka viņi nevar par sasveicināties un stādīties priekšā, vai vismaz savas prasības izteikt skaidri vārdos. No malas izskatās, ka viņiem būtu iedzimts naids pret visiem auto vadītājiem. Taisnība, ka vairumā gadījumu vadītājs, tiekoties ar CP ir saskābis un dusmīgs, jo kuram gan patīk mēslos iekulties, bet tas neattaisno CP nekulturālo attieksmi. Nobeigumā piebildīšu, ka tas neattiecas uz visiem ceļu policistiem, bet uz vairākumu gan. iAuto lasītājs
 
Visi komentāri
 
60000. viesis 20.janvāris 2003 10:15
0 0 Atbildēt

nu tas veel bija maigi :) mani katrs otrais CP, ja braucu ar savu bmw uzrunaa "nu kas ir, dragreiser" :)

60003. viesis 20.janvāris 2003 10:22
0 0 Atbildēt

tad arii vajag bljed pasjuataat ******* tam synim taada syudaina cepure uz tukshaas bashkas. shitais blja m,ani nokaitinaaja. vai tu nezini ka pirms puushanas jaasastaada protokols. vajadzeeja mentu peec pantiem. tb: aplieciibu, apstaadinaashanas iemeslu, pie protokola suudziibas, utt. tuvari savaa mashiinaa vadaat piedzeerushos pliku mauku, ja viemn tev ir tumshie stikli, lai netrauceetu apkaarteejos.

60004. viesis 20.janvāris 2003 10:24
0 0 Atbildēt

pie zvaigzniteem ir n a h u j

un sorr par lkjudaam. bet es ir nikns. kas vinji domaa ka ir kingi? taa tak ir visatljautiiba. tad lai arii saprot, kaa vinji pret mums taa mees pret vinjiem.

60005. viesis 20.janvāris 2003 10:26
0 0 Atbildēt

Man vienreiz prasiija vai esmu dzeeris... Saku ka nee... A shis prasa, kapeec nee... Es vinam tipa saku, ka pirmdiena, ka vakar kodiens bija... Nu shis neko...

P.S. Vispaar biju viinu dzeeris... Tikai biju aizmirsis... :)

60010. viesis 20.janvāris 2003 10:29
0 0 Atbildēt

Tas veel ir normaali. Sestdien veicu neatllautu pagriezienu caur staavlaikumu Muukusalas ielaa, lai apgrieztos uz Dienas pusi, nu protams ka uzradaas muusu miilla CP. Viss kaa naakas, ne labdien, ne luudzu dokumentus, iisaak kraties uz massiinu. Protams protokols, apjautaajaas kur straadaaja, pateicu, ka Valsts iestaadee, uz ko vinns paprasiija: "Cik sannem aploksnee?". Apstuulbu, negaidiiju tik idiotisku jautaajumu, atbildeeju, ka vispaar valsts iestaadee aploksnee nemaksaa, vinns pateica ka zinot labaak (varbuut arii zin). Vaards pa vaardam naakamais teksts:" Nu blla ieveeleejaat Gulbi pasi vainiigi, vajag domaat uz priekssu, Vinns draaz muus , Mees draaziisim JUUUS!!!" Sapratu ka taalaak nav veerts runaat, sannemu savu protokolu un braucu talaak. Taa vien izskataas ka CP straadaa dzzekiini ar devinnu klassu izgliitiibu.

60012. viesis 20.janvāris 2003 10:33
0 0 Atbildēt

a ja tie korektie menti buutu vairaak. bec ci no cp akadeemijas tur ir? baigi maz. parasti mudaki peec profeneem.

60013. viesis 20.janvāris 2003 10:34
0 0 Atbildēt

Kaapeec izskataas? Visiem CP ir 9 klassu izgliitiiba!!! Peec kuras klases tachu njem Policijas Akadeemijaa?

60015. viesis 20.janvāris 2003 10:36
0 0 Atbildēt

To saatans

bljaaviens Tevi tur arii vajadzeeja izdraazt ... her snjim ka sestdien ...besii shitie kas tur zem tilta liek pa meemajiem gruuti tos 200 metrus liidz razvorotam aizbraukt ?

no ceepistiem texti jauki naak aaraa fakts .. un liekaas ka tas tikai saakums ir :(

60018. viesis 20.janvāris 2003 10:42
0 0 Atbildēt

Bet kas notiks, ka Gulbis kopā ar Bojāru sāks taisīt atsevišķus noteikumus Rīgai?! Ir ierosināts, lai Gulbja institūcija izskata šo un citus Bojāra priekšlikumus: piemēram, pie sarkanā varēs griezties pa labi. (Tāpēc, ka citās valstīs tā dara. Taču tur ir pavisam cita satiksmes organizācija.) Varbūt Redaktoram ir plašāka info par lietas attīstību?

60019. viesis 20.janvāris 2003 10:44
0 0 Atbildēt

to Kindzuli: Tas bija veelu vakaraa, un aiz manis nevienas massiinas nebijja, speciali apskatijos spogulii. DIENAS VIDUU NEBUUTU TAA BRAUCIS.

60020. viesis 20.janvāris 2003 10:46
0 0 Atbildēt

Hmm, Sātanam tātad šie drusku atklājuši kārtis:)

Mjā, bet nu nikns ("izdrāzts") CP-ts jau pēc definīcijas nevar būt diez ko pretimnākošs. Sanāk, ka turpmāk CP-ti vienmēr uzvilks pa pilnu progu un "brīdinājumi" jāaizmirst?

60022. viesis 20.janvāris 2003 10:46
0 0 Atbildēt

Sveiki, tauta!

Sen tas bija, gadus 5-us atpakaļ, es vēl braucu ar II-o gilfiņu. Jelgavā, putenī un pa laedainu ceļu stūrēju pa centraļo ielu. Sasprindzinājies maksimāli, 'braukšana bija diezgan extrēma. Kad izrādījās, ka man blakus jau labu laiku brauc mentu žigilis un mēģina pievērst sev uzmanību, bet es aklais mūlāps neredzu, johaidī! Ha! Kā ši esot ņēmušies, vēlāk paši teica - slēdza mergalku, meta ar puļķīti...a es ņikā. Vēlāk pie Madaras beidzot norāva priekšā, izgumzija mani no mašīnas, čut ne kājas plati, rokas uz kapota. Hohma jau bija tā, ka blakus - apmēram 100 m ir mentene. Šiem izrādījās, ka nav alkometra! Aizvilka uz menteni, sakliedza pa rāciju to trubiņu, lika pūst...Kad izrādījos skaidrā, atvainojās un palaida. Bet piedzīvojums bija interesants.

60023. viesis 20.janvāris 2003 10:47
0 0 Atbildēt

Hmm...par to darbavietas prasishanu.

Arii mani, kad aptureja prasiija. kur stradaju.

60025. viesis 20.janvāris 2003 10:53
0 0 Atbildēt

Nu bet skaidrs, ka jāprasa darbavieta! Ja nu palaimējas nostopēt kādu no JaunLaika biroja, tad tak var riktīgi atvilkt dvēselīti!:) Par visiem Gulbja "grēkiem":) Un ja šis provē sūdzēties, tad vēl TV atrādīt pēc īstenajiem atklātības principiem:)

60029. viesis 20.janvāris 2003 11:00
0 0 Atbildēt

Man arii 1. reiz kad aptureeja, prasiija kur straadaa, tad nodomaaju ka taa jaabuut, bet vairaak ar taadiem jaut. vairs neesmu sastapies.....toreiz par 112Km/h uz Pleskavenes parasiija 20Ls, jo man veel 80km/h bija jaabrauc, bet taa kaa braucaam no Igaunijas, pa visiem 8ls salasiijaam.....tiku cauri, jo jameejie kronas negribeeja:)

60030. viesis 20.janvāris 2003 11:02
0 0 Atbildēt

Nu man taa darbvieta paliidzeeja, jo straadaaju krogaa un ieaicinaaju uz kafiju, jameejie taa arii pa 5 gadiem nav atbraukushi:)

60034. viesis 20.janvāris 2003 11:10
0 0 Atbildēt

Domāju, ka visi Latvijas iedzīvotāji un ārvalstu viesi ir pieraduši pie mūsu CP zemā līmeņa, kura pamatā ir:

1. zemais pamatizglītības līmenis un sekmes vispārizglītojošos priekšmetos (arī nesekmīgas atzīmes).

2. vāja fiziskā sagatavotība, pasīvs dzīvesveids, tendence uz aptaukošanos.

3. saskarsmes kultūras trūkums: ( neprasme sarunāties ar vadītāju vai gājēju ,vārdu trūkums, necenzētu rusicismu pielietojums,nevēlēšanās palīdzēt autovadītājiem, kuriem gadījusies tehniska kļūme),

4. psiholoģiskās sagatavotības trūkums: ( ātra apskaišanās,ienaidnieka "tēla" meklēšana un CTN pārkāpēja meklēšana KATRA autovadītāja personā, neadekvāta žestikulēšana ar rokām),

5. policista stājas trūkums: (netīri mundieri,vestes,cimdi,rokas.

Smakojoša izelpa un netīri zobi. Arī - ēšanas process darbapienākumu izpildes laikā),

6. profesionālo pienākumu nepārzināšana:( vājas zināšanas administratīvajā un administratīvā procesa likumdošanā, citu Saeimas un MK normatīvo aktu darbības nepārzināšana, arī sliktas zināsanas autotransporta tehniskajā uzbūvē, pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanas jautājumu nepārzināšana)

7. ētikas trūkums profesionālajā : ( dārgu privāto auto izmantošana - arī dienesta pienākumu izpildes laikā, privātmāju būvniecība, "piecīšu" lietas, uzkrītoša pusdienu maltīšu ieturēšana dārgās ēstuvēs un restorānos).

Piebilde: augstāk minēto NEVAR attiecināt viennozīmīgi uz visiem mūsu CP strādājošajiem.

Ilggadējs augstskolas lektors /ikdienas viesis/

60035. viesis 20.janvāris 2003 11:15
0 0 Atbildēt

Par stulbajiem jautajumiem runajot, mani vienmer uzjautrina uz robezas iebraucot Latvija jautajums "no kurienes braucat?". Vel lidz shim neesmu izkalkulejis kaadai jabut atbildei, lai man liegtu iebraukshanu Latvija. Varbut vini nemaz nezin uz kadas valsts robezas straadaa?

60038. viesis 20.janvāris 2003 11:19
0 0 Atbildēt

Pirms kāda laika arī man bija līdzīgi pie Lielupes kontrolposte'ņa, vedu draugus mājās no izklaidēm. Policists gan laikma saviecinājās, bet gan jau kaut ko saoda. Teica lai izkaapjot. Pats aizgaaja fiksi liidz postenim. Es protams pakal (laikam testeeja vai speeju paiet). Piegaaju klaat, teica lai uzpuusot (laikam ekonomee nodoklu maksaataaju liidzeklus). Uzpuutu. Tadeva dokumentus un es devos uz auto. Darugi protams bija jautraa praataa, un viens pa logu noblaavaas - NOBUČO. Labi, ka policistam bija laba humora izjūta.

60042. viesis 20.janvāris 2003 11:28
0 0 Atbildēt

--> Darkman

Es vienreiz no Igaunijas rallja braucot(jau siltaa praataa) uz sho konkreeto jaut. "no kurienes braucat" aatrumaa atbildeeeju " it kaa no Igaunijas":) izskatiijaas ka meitene nesaprata atbildi tik taa aizdomiigi noskatiijaas un es izleemu ka laikam jokot nedriixt,ja gribi dzimtenee atgriezties:)

60043. viesis 20.janvāris 2003 11:29
0 0 Atbildēt

SteelRat, man tā vien izskatās ka tu esi tas tipiskais kings, kurš tiko dabūjis tiesības, nēsājas ar sarūsējušu GSI, ar plikām riepām (vēlams pāri par 200mm platām) un kārtīgu muzonu iekšā, kuram skolā diez ko neiet, jo tā ir mazdrusciņ pie d. un šī paša iemesla dēļ smadzenes jau paspējušas atrofēties...

sorre, ja tā nav.

60045. viesis 20.janvāris 2003 11:31
0 0 Atbildēt

60047. viesis 20.janvāris 2003 11:32
0 0 Atbildēt

Ikdienas viesi!

Man Tevis patiesi žēl! Lai šito visu izciestu ("smakojoša izelpa" - brrrr!) Tev laikam tak nācies tikties ar CP-iem ne tikai ielās ("pasīvs dzīvesveids", "privātmāju būvniecība")!

Priecē viens - spriežot pēc "vāja fiziskā sagatavotība" piekaut viņiem Tevi neizdevās! :):):)

60050. viesis 20.janvāris 2003 11:35
0 0 Atbildēt

Reto Rulezzz!

60052. viesis 20.janvāris 2003 11:43
0 0 Atbildēt

CP- kur strādā?

ES-dienvidslāvijā!

CP-ko dari tur?

ES- pie skābekļa balona, kuram atgriežu , kuram aizgriežu:))

Paņirdzām un viss:)

60054. viesis 20.janvāris 2003 11:43
0 0 Atbildēt

Turpmaak logu never tik ljoti plashi, lai nevar galvu iebaazt. :-)

60055. viesis 20.janvāris 2003 11:44
0 0 Atbildēt

/Ikdienas viesis/- Reto

Pēc Jūsu komentāra spriežu, ka esiet uz apmierināts ar CP pašreizējo darbību uz Latvijas ceļiem. No comment.

BET, man pagājušonedēļ bija reāls gadījums, kad CP darbonis pa atvērto logu iebāza galvu mana auto salonā....automašīna pēc koncentrētas sālsskābes smaržo vēl šodien !

60056. viesis 20.janvāris 2003 11:49
0 0 Atbildēt

Jelgavaa CP gan sirgst ar plaanprātību.

CP; No kurienes brauc?

Es; Arābu emirātiem.

CP uz kurieni

ES; Uz priekšu

CP; kāpēc

Es; Atpakaļgaita sabojājusies

60057. viesis 20.janvāris 2003 11:53
0 0 Atbildēt

Sestdienas vakaraa taapat tiku aptureets..Kad CP apskatiija manus papriirus, sanjeemu uzaicinaajumu veikt alkohola testu, uz ko protams es pavaicaaju,

vajadzees tomeer pa priekshu to protokolu sastaadiit......tad man par izbriinu, sanjeemu jautaajumu:"A Jums to papriiru vajag???" Es teicu:"Ja jau Jums to testu taa vajag, tad man tomeer gribeesies lai arii tas protokols tiktu sastaadiits!!!

Taalaakais protams bija uzaicinaajums doties uz CP auto, kur tika uzdoti dazhaadi jautaajumi:"Kur dziivojat?", uz ko atbildeeju:"Tas nav vajadziigs protokola(vismaz ne shajaa!!!)", sekoja naakamais jautaajums:"Kur straadaajat?", man naacaas paskaidrot, ka tas ne pavisai nav nepiecieshams zinaat.....Taalaak jau bija konkreetaax jautaajums:"JURISTS???" Uz sho jautaajumu atbildeeju:"SEETNIEX!!!"

Peec tam man tika paskaidrots, ka uz alkometra ir uzvietots jauns uzgalis, protams sekoja pieklaajiigs jautaajums:" Varbuut nomainiisim?" Njemot veeraa to ka tikmeer kameer man tajaa vakaraa staadiija protokolu tika aptureetas daudzas mashiinas, vareeju tikai mineet cik to trubinju jau bija lietojushi....

Protams ka veeleejos, lai tiktu uzlikta jauna....un visbeidzot veicot man sho nepatiikamo nodarbi, saucaas,"ar pilnu atdevi 6 sekundes puust...." aparaats nopiiksteeja 0.0!!!

Shajaa gadiijumaa man ir ne tik daudz pretenzijas pret CP darbiibu kaa nekulturaalu, bet pret pashu procesu kaa taadu, jo bez mazaakajaam aizdomaam (laikam jau gan CP aizdomas bija?) man tiek piedaavaats puust kaut kaadaa trubinjaa, kuraa iespeejams es nebuutu puutis, ne pirmais, ne peedeejais!!!

Lieki protams piebilst, ka CP pashu protokolu raxtiija ne jau aiz labaakaas patikas.......

60059. viesis 20.janvāris 2003 11:53
0 0 Atbildēt

"CP: „A ko jums mašīnā pēc alkohola ož?”

„A ko tev galvā tik tizla cepurīte? Kā gribu tā lai ož, kas tev par daļu.”, pie sevis nodomāju."

he he, vajadzēja pateikt skaļi.

60062. viesis 20.janvāris 2003 11:57
0 0 Atbildēt

Cik zinu CP ņem pēc videnes jāmācās ir 11 mēn un ir arī konkurss.

par to razvorotu uz mūķenes :D man liekas ka puse kas strādā dienā vai kaut kur tur ir maxājuši normāla kormuška musoriem

60066. viesis 20.janvāris 2003 12:02
0 0 Atbildēt

viesis 20.01.2003 11:53

Viss ir pareizi! Spilgts piemērs, cik lietderīga attiecīgo zināšanu kopums īstajā brīdī. Bet daudzu problēma ir tā, ka ļoti bieži mēs pilnībā nezinam savas un arī CP tiesības,tāpēc šajos gadījumos lieka izrunāšanās ir gandrīz kā uguns izsaukšana uz sevi.

60075. viesis 20.janvāris 2003 12:27
0 0 Atbildēt

labi, ka zvaigzniitee nenolika :)

60077. viesis 20.janvāris 2003 12:39
0 0 Atbildēt

iespējams, ka mentam vienkārši bija lomkas. Būsim iecietīgāki pret musoriem :)

60078. viesis 20.janvāris 2003 12:41
0 0 Atbildēt

CP bieži jautā darbavietu.

Kādreiz strādāju Nike sporta precēs, tad regulāri tiku cauri sveikā:) Arī bankas darba pieredze ir līdzējusi vest sarunas ar CP zēniem:) Viņi meklē gan labumu, gan iespēju parunāties.

60079. viesis 20.janvāris 2003 12:47
0 0 Atbildēt

Godātais Ikdienas viesi!

Atšķirībā no Jums - teorētiķa (kā jau ilggadējam augstskolas lektoram pienākas), esmu zvērināts praktiķis un savas sūdzības izsaku tikai par faktiem, kuri skāruši mani personīgi, nevis abstraktiem dēku stāstiem no sērijas "visi sen zina ka...".

Ar CP pašreizējo darbību uz Latvijas ceļiem es, protams, neesmu apmierināts, bet, ak vai! - es to nevērtēju pēc CP-tu vēdera apjoma vai dzīvesveida pasivitātes, bet gan pēc satiksmes organizācijas kvalitātes un autohuligānisma apkarošanas intensitātes! Tātad - pēc mani interesējošā rezultāta!

Un vispār! Jums, kā Jauno Laiku atbalstītājam, piedien zināt, ka šobrīd Latvijā ir augstākajā mērā nepieklājīgi prasīt, lai mērķis neattaisnotu līdzekļus:)

Par to reālo gadījumu es jau teicu - tiešām žēl, varbūt turpmāk mēģiniet logu tik plaši vaļā nevērt:)

60094. viesis 20.janvāris 2003 13:43
0 0 Atbildēt

Mani šo svētdien arī apturēja "laipnā" CP, jo pa Brīvības ielu biju nobraucis 20 m bez tuvajām gaismām. Burta kalpi pieprasīja Ls 10. Gribēju, ko iebilst, šie uzreiz caurulīti, lai iepūšu. Iebilbu par protokolu, šie uzreiz pretī, ka protokols jau sen ir atcelts. Iespītējos un pieprasīju protokolu un šie man dod PARAKSTĪT TUKŠU PROTOKOLU, KA ES JAU ESMU IEPAZINIES AR PĀRBAUDES REZULTĀTIEM UN TIEM PIEKRĪTU.

Un kā lai tādus vēl ciena?

60126. viesis 20.janvāris 2003 14:59
0 0 Atbildēt

Frīdriha komentārs ir vietā ! Tml. praksi CP darbinieki piekopj regulāri, ņemot autovadītāju "uz muļķi". Īpaši jau tumsā, reidu laikos - .... "tur viss ir uzrakstīts,forma, paraksti, pārējo mēs paši ierakstīsim,nav laika, fiksāk,citi gaida.... Un loģiski, ka neviens vien autovadītājs steigā un nezināšanas dēļ paraksta šos protokolus, neaptverot, KA promilas pēc tam var ierakstīt - kadas vien vēlas. Tad nabaga autovadītājam pat tiesā nebūs viegli pierādīt, "ka viņš nav kamielis". ESIET UZMANĪGI ! /ikdienas viesis/

60129. viesis 20.janvāris 2003 15:08
0 0 Atbildēt

Es reiz Tukumā pajautāju apturēšanas iemeslu - man atbildēja, ka tagad daudz mašīnas zogot un pateica, lai atverot bagāžnieku!!! A man kareiz tur nevienas zagtas mašīnas nebija... Baigi aplauzās :)

P.S. Vai man bagāžnieks vispār bija jāver vaļā?

60138. viesis 20.janvāris 2003 15:31
0 0 Atbildēt

Šitais stāstiņš izklausās tāds uzpūsts. Kādam autoram nepatīk inspektora attieksme un tūliņ pat top ķengājošs rakstiņs par nepieklājīgajiem CP.

Praktiskais padoms - nevajag vērt logu tik plaši vaļā.

tuncis - it kā jau nē, bet citā reizē varbūt kādam atradīs līķi bagāžniekā... imho vajag sevī atrast kompromisu starp aklu "savu tiesību" aizstāvēšanu un pretimnākšanu tiesībsargājošajām institūcijām. Ja tev bagāžniekā ir sieviešu biksīšu kolekcija, tad varbūt arī tas ir pārāk intīmi, lai CP tur bāztu degunu, bet, ja bagāžniekā nekā nav, vienīgais ar ko tu riskē, ir zoļu sasmērēšana izkāpjot no auto, ne?

60141. viesis 20.janvāris 2003 15:41
0 0 Atbildēt

to Qued

Vispār jau es ar viņiem nekasos - situācija vienkārši bija smieklīga! Es tikko biju izgriezies no pagalma, labi, ja 100 metrus norullēju, salonā bez manis vēl trīs sievietes un mazs bērns, bet viņi man par auto zagšanu klārē !!!! :)

60146. viesis 20.janvāris 2003 16:01
0 0 Atbildēt

2 iuch 20.01.2003 11:29

nju nezinu, gsi vietaa man ir bmw, nemaz neruuseejis 93 gada riepas naf plikas un stingri pari 200 mm muzons normals, nesos arii normaali, skola pabeigta, augstskolaa normaali, un tiesiibas arii nemaz naf tik nesen dabuutas. bet tu ko kaartiigais kam liekas ka cp darbiibaa un visatljautiibaa neko nepareizu saskatiit nevar?

60149. viesis 20.janvāris 2003 16:31
0 0 Atbildēt

SteelRat gandriiz gatavs CV nopubliceet :o)

60155. viesis 20.janvāris 2003 16:49
0 0 Atbildēt

zb man jau kuro reizi uzpisaas ka es redz taads un shitaads. tjipa ielu kings utt. nefiga taa naf. vienkaarshi gribeetos lai cp buutu cilveeciiga attieksme pret liidzcilveekiem. gan pret paarkaapeejiem gan pret tiem ko paarbauda. tas tak nav kriminaalnoziegums paarkaapt aatrumu. a shie tevi njemas audzinaat maaciit lamaat. es maksaju sodu. tad tak es blad izveelos paarkaapt vai nee.

60156. viesis 20.janvāris 2003 16:50
0 0 Atbildēt

un pietam kaads tolk no pamaaciibaam un "taa vairs nedariisi?" ja es no taa menta atpeerkos?

60157. viesis 20.janvāris 2003 16:52
0 0 Atbildēt

Bet nu nafig visu vispārināt!!!

Cik pēdējās reizes esmu nostādināts, tik vīri ir daudzmaz korekti

sveicinājušies, priekšāstādījušies utml. Apstādināšanas iemeslu gan nav minējuši, bet man nerūp. Paņem dokumentus, apstaigā auto, atdod dokumentus un VIENMĒR novēl laimīgu ceļu. Pēdējo reizi, kad biju pelnījis naudas sodu vai vismaz aizrādījumu par agresīvu braukšanu (radara šiem nebija, bet manu lidošanu uz aci piefiksēja), braši novēlēja "Laimīgu ceļu!".

60160. viesis 20.janvāris 2003 16:58
0 0 Atbildēt

Protams ka visu ko var saskatīt ja labi grib! Tikai nez kāpēc mani neviens nepamatoti nedrāž, kaut arī braucu gadus 5, ja kādreiz uz žani paņem tad pa tēmu. Pēdējo reizi par jostām. Pēc pāris diskusijām iAuto un tā drāziena viņas lieku visai labprātīgi.

A par CP darbu - ir jau vis kaut kas novērojams. Diez, tas, ko tu dari, ir vienmēr perfekti paveikts?

60170. viesis 20.janvāris 2003 17:17
0 0 Atbildēt

nju nee. bet es censhos. kapec daudzi shoferi zin savas tiesiibas un pienaakumus un cp tiesiibas un pienaakumus labaak neka pashi cp?

60172. viesis 20.janvāris 2003 17:46
0 0 Atbildēt

Cilvēki! Kad jūs beidzot sapratīsiet atšķirību starp vienkāršu autovadītāju un policistu?

Policists ir zvērējis uzticību LIKUMAM un solījis to [likumu] un mani aizstāvēt no pārkāpējiem... Un viņus [policistus] neviens tur ar varu nedzina. Paši lien uz ielām...

Savukārt parastais vadītājs pat nav solījis, ka negadīsies pārkāpt likumu. Pārkāpi? saņem sodu un viss.

Bet policistam būtu jāsaņem 2x vairāk sodu vismaz!

60175. viesis 20.janvāris 2003 17:58
0 0 Atbildēt

Steelrat - tāpēc, ka lielākā daļa no tiem daudziem grib ieriebt sliktajiem cp, kas atņēma viņiem piecīti. Tiek viens pēc otra cepti rakstiņi iauto, vajag vai nevajag, taču rezultāts ir paliekošs - kaut kas tiek uzzināts par autovadītāju un cp tiesībām un pienākumiem.

60180. viesis 20.janvāris 2003 18:29
0 0 Atbildēt

nu i pareizi - autovadiitaajiem savas tiesiibas ir jaazin un jo vairaak komentaaru "iz dziives" jo labaak - esmu uzkjeerusies uz thipa skaidrojumiem - tas ir atcelts etc... un peec tam uzzinu - kaadas tad bij manas tiesiibas... a situaacijas saskaroties ar CP ir visdazhaadaakaas...

pietiek dziivot beztiesiskaa valstii, kuraa likumus un noteikumus pienjem - tie, kuru algu maksaa no manis maksaatiem nodokljiem...

60186. viesis 20.janvāris 2003 18:46
0 0 Atbildēt

un ieriebt CP nav mans nodoms - gan vinji pilda savus darba pienaakumus gan es- bet ja man ir probleemas komuniceet ar tik dazhaadiem un biezhi agresiiviem cilveekiem - izveelos citu darbu [ar ieroci draudot man nepiespiediis uzklausiit histeerijaa kriitoshas daamiites, vai recediivista izleecienus]...

so, bet ja kaads uzskata CP amatu par kaaru [nedeklareetu ienaakumu] kumosu, vai pakaapienu savaa karjeraa - lai veicas! Cienju [ja taada, protams, kaadam vajadziiga] izpelniisies taads, kursh arii protokolu [principaa nemaksaaju uzreiz] par manu paarkaapumu aizpildiis ar humoru, ne klaji nesleeptu naudu!

60189. viesis 20.janvāris 2003 18:59
0 0 Atbildēt

tb naidu:))))

60198. viesis 20.janvāris 2003 20:19
0 0 Atbildēt

vienreiz cp sadusmojaas kad gribeju zvaniit paziistamai juristei (drauga maasai) un uzprasiit kaad tad iisti ir ar to evakueeshanu auto. taa arii palika. es gan piezvaniju un vinja teica ka nevar vilkt prom, bet jamie aizvilka taapat. un tam padsanam kam autinjsh piedereja nepietika naudas lai uzsaaktu tiesu pret cp :(

60260. viesis 21.janvāris 2003 9:09
0 0 Atbildēt

a par ko aizvilka, steelrat?

60351. viesis 21.janvāris 2003 15:38
0 0 Atbildēt

Man gan ir drusciņ savādāks uzskats par CP.Nu kādreiz jau gadās kāds rupjš policists bet reti.Tā kā strādāju uz smagā(sliktie kokvedēji),tad ar šamējiem satiekos gandrīz katru dienu.Laikam tie sliktie CP ir sastopami vairāk Rīgā,jo uz rajona ceļiem šamējie ir normāli.Izņēmums varbūt ir dziļā latgalē,jo tur viņiem liekas ,ka ir pirmie čaļi kišlakā.Tur viņi nesaprot ,kā var atļauties runāt pretī.Parasti ja ir kāds pārkāpums viņi pat nolasa man priekšā attiecīgo punktu no CSN grāmatiņas un iepazīstina ar soda sankcijām.Tad es viņiem piedāvāju sadalīt peļņu uz pusēm,tas ir ,ja 5ls-tad katram pa 2,50(tas ir 2,50 paliek man bet viņš dabū otru daļu).Parasti viņi tā jocīgi paskatās bet pikrīt.Vispār vairāk pa 5ls reti maksāju.Braucot ar vieglo,uz jautājumu kur strādā,saņemot atbildi-pa šoferi attieksme parasti irlabvēlīga.Es šamējiem saku lai mani palamā bet es apsolīšos ka vairāk tā nekad nedarīšu.Bieži vien šie pasmaida un novēl laimīgu ceļu.Ir pat gadījies,ka dziļā naktī uz ceļa apstājos lai no dikiem izkasītu sniegu,šie apstājas un jautā vai neesot tehniskas problēmas un kā varot palīdzēt.Tad novēlēja laimīgu ceļu un aibrauca.Pabraukājat pa Polijas ceļiem tad gan jūs izjutīsiet kas ir CP.Pēc dokumentu pārbaudes un secinājuma ka nav kur piesieties seko tāds teksts:Nu dai čto ņebuģ.Es-za čto?Šis-ja ž ķebja ostanovil.Man personīgi tā bija.Tā kā te mums vēl ir paveicies ar CP.Piekrītu ka daži indivīdi ir mudaki bet kopumā man viņi dzīvi nebojā.

60393. viesis 21.janvāris 2003 21:33
0 0 Atbildēt

Ja no Tavas masinas oz ka no spirta mucas tas ir logiski ka bija japus trubina. Ko tad Tu gaidiji??

61647. viesis 28.janvāris 2003 23:11
0 0 Atbildēt

Gaidiija, "Labdien! Inspektors Kraaninjsh" un nelielu izklaastu par to kas tagad buus un kas jaadara. Labi jau ir tas ko dara, tikai vareetu ar kultuuras elementiem.

61823. viesis 30.janvāris 2003 1:32
0 0 Atbildēt

o gol pamata piekritu visam augsminetajam pretenzijam pret cp tomer nevajadzetu izmantojot savu anonimitati but rupjiem man ipasi griez ausis tas ka nav iespejams iztikt bez slaviskam rupjibam gruti ticet ka cilveks s ar tik trucigu valodu var uzmesties par priesteri vertejot cp darbu

61825. viesis 30.janvāris 2003 1:47
0 0 Atbildēt

o gol pamata piekritu pretenzijam pret cp tomer parsteidz noplicinata latviesu valoda ar kuru jasastopas lasot sos komentarus ta izteikties izmantojot savu anonimitati ir vajuma pazime valoda necenzet slaviska gruti noticet ka ar sadu valodas bagazu var uzstaties par taisnibas priesteri vertejot cp darbu

61998. viesis 30.janvāris 2003 15:28
0 0 Atbildēt

Jautri, tiešām! Tomēr šaubos, vai jums kaut reizi mūžā ir nācies piedzīvot tādus brīnumus kā sievietēm... Ja blondīnei CP apgalvo, ka viņa braukusi pārāk ātri, lai arī patiesībā viņai VISPĀR pat dokumentu nav, tas jau kļūst ļoti interesanti... Varbūt mēs vienkārši neprotam tā melot, kā viņas?

61999. viesis 30.janvāris 2003 15:40
0 0 Atbildēt

CP: Jūsu dokumentus, lūdzu!

Gaišmate: Protams, tūliņ... (izmisīgi meklē pa somiņu, tadejādi pārsteigdama mani - viņai vispār nav tiesību)

CP: (nepacietīgi) Nu, vai drīz būs?

Gaišmate: Atvainojiet, laikam gan... (nepabeigusi teikumu, sabrūk pār stūri un sāk raudāt)

CP: Nu, nu... (vēršas pie manis) Jūsu... (iedodu savas tiesības un viņš laimīgi pasmaida) Nu, redz nu, jaunkundzīt, drauziņš vadīja autiņu, un viss kārtībā. Neraizējieties!

Es: (uzsmaidu māsai) Varbūt tomēr samainīsimies, māšel? Es jau teicu, ka tu atkal kaut ko aizmirsīsi mājās!

CP: (smaids līdz ausīm) Jā, protams, mēs jau zinām kādas tās sievietes ir! Laimīgu ceļu!

Tāda, lūk, ir mūsu CP - galanti džentelmeņi! Varbūt kāds nepiekrīt?

63247. viesis 7.februāris 2003 16:16
0 0 Atbildēt

Sanāca vienreiz izraisīt avāriju ,saņemot tiesības atpakaļ manās tiesībās policija bija ielaidusi burbul! Tagat jūtos kā noziedznieks.Uz mani policija skatās ar šķību ģīmi.Nāksies mainīt tiesības!

65321. viesis 19.februāris 2003 22:37
0 0 Atbildēt

Brashie CP puishi, es Juus no sirds cienu un atbalstu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti