«Bosch Service» ievērojami paplašinās autoservisu tīklu

 
6.aprīlis 2012 9:47

Bosch Service, lielākais autoservisu tīkls pasaulē, plāno paplašināt darbību Baltijas reģionā, līdz šī gada beigām atverot 10 jaunus autoservisus, no kuriem četri plānoti Rīgā un Latvijas lielākajās pilsētās.

Bosch Service autoservisu tīklā visā pasaulē ietilpst 15 000 tīkla dalībnieku, no kuriem 11 800 ir Bosch Car Service, kas apkalpo visu automašīnu markas. Baltijā šobrīd darbojas 43 Bosch Service autoservisi, un līdz gada beigām plānots atvērt 3 autoservisus Lietuvā, 3 - Igaunijā un 4 – Latvijā. 2012. gadā Bosch plāno investēt 100 000 EUR Bosch Car Service attīstībā. Paplašināšanās ietvaros šobrīd norit aktīva stratēģisko partneru piesaiste Baltijas valstu lielākajās pilsētās un novadu centros. Bosch Service izvirzījis mērķi izveidot plašu autoservisu tīklu pārklājumu Baltijā ar 25 autoservisiem Latvijā, 25 Igaunijā un 50 - Lietuvā. Paplašināšanos iecerēts pabeigt tuvāko 3 līdz 5 gadu laikā.

„Latvijā redzam pieprasījumu pēc autoservisu pakalpojumiem, kuru prioritāte ir darbu izpildes kvalitāte - kvalitatīvi veikta automašīnas tehniskā apkope, diagnostika, kosmētiskie un tehniskie remontdarbi. Ne mazāk svarīgi Latvijas autoservisu konkurētspējas faktori ir remontdarbu izpildes laiks un saskarsmes kultūra darbā ar klientu. Bosch Car Service starptautiski praktizētie kvalitātes auditi, servisu testi un apmācības ir balstītas uz klientu vajadzību izpēti un nodrošināšanu, tāpēc gan Latvijā, gan visā Baltijā redzam augstu konkurētspēju,” stāsta Arvis Krasts, Bosch Auto rezerves daļu un piederumu tirdzniecības vadītājs Latvijā.

Par Bosch Car Service autoservisu tīkla stratēģiskajiem partneriem visā pasaulē, tajā skaitā Baltijas valstīs, kļūst autoservisi ar stabilu vietu tirgū, klientu loku un reputāciju, lai iegūtu vispusīgi attīstītu, kvalitatīvu autoservisu ar stipru, starptautisku zīmolu un augstiem kvalitātes standartiem. Uzņēmums risina sarunas ar vairākiem Bosch Car Service kandidātiem Latvijā, un ir atvērts izskatīt jaunas sadarbības iespējas.
_______________________________________
Bosch autoservisu tīkls dibināts 1921. gadā. Bosch Latvija ir Bosch Grupas filiāle. Bosch Grupa ir viena no pasaulē lielākajām sabiedrībām ar ierobežotu atbildību ar 283 500 darbiniekiem un 47,3 miljardu eiro apgrozījumu 2010. gadā. Bosch ir viens no pasaulē lielākajiem autotehnikas ražotājiem un Latvijā darbojas arī elektroinstrumentu, siltumtehnikas un drošības sistēmu jomās.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti