Arī “Autofavorīts” sāk tirgot Chevrolet 10

 
28.februāris 2013 10:11

“Autofavorīts” ir kļuvis par pilntiesīgu Chevrolet dīleri, un jau nedeļu piedāvā visus Chevrolet modeļus salonā Rīgā, Valgales ielā 2, nodrošinot arī to apkopi un servisu “Autofavorīts” servisa centros visā Latvijā.

“Autofavorītā” pieejami Chevrolet modeļi Captiva, Aveo, Cruze, Orlando, Spark un Malibu.

Kā īpaši interesantus modeļus piedāvājumā “Autofavorīts” izceļ Chevrolet Captiva un Cruze SW. Chevrolet Captiva jaunais modelis ir stilīgs apvidus auto ar gaumīgu, bet praktisku salonu līdz pat septiņiem pasažieriem. Chevrolet Cruze SW ir 2013. gada modelis ar universālu dizainu, ērts un ietilpīgs. Abu šo auto drošība EuroNCAP testos novērtēta ar augstāko atzīmi – piecām zvaigznēm. Savukārt martā tirdzniecībā arī Latvijā “Autofavorīta” salonā būs pieejams jaunais Chevrolet Trax, kas pasaulē jau iemantojis slavu kā īpaši dāmu iecienīts auto. Šis kompaktais apvidus auto apvieno labāko, ko Chevrolet radījis kopš 1935. gada. Ar sportisko dizainu, spēcīgo dzinēju, funkcionālo salonu un mūsdienu prasībām atbilstošu tehnoloģisko aprīkojumu pārsteigs ikvienu. Garantija Chevrolet automašīnām tiek nodrošināta piecus gadus vai 150 000 km nobraukumam.

“Ja ir vēlēšanās iepazīt kaut ko jaunu, ieviest pārmaiņas savā ikdienā, tad Chevrolet ir tam piemērots piedzīvojums. Tā būs lieliska iespēja gūt jaunus iespaidus un, jā – arī izcelties citu vidū,” stāsta “Autofavorīta” valdes priekšsēdētājs Agris Bārda. “”Autofavorītā” pieejamie Chevrolet modeļi ir tautas klases auto. Tie ir ekonomiski, ekoloģiski un ērti. Tieši komforts ir tas, ar ko Chevrolet ir izcēlies jau izsenis. Tāpēc šo auto iegāde ikvienam var kļūt par lielisku iespēju izbaudīt jaunus iespaidus. Chevrolet ir pasaulē plaši zināms zīmols ar General Motors – lielākās ASV autobūves kompānijas – kvalitātes garantiju. Nav lielāka zīmola auto pasaulē, bet kvalitāte un stabilitāte ir tā svarīgākās vērtības,” norāda Agris Bārda.

“Autofavorīts” aicina ikvienu uz Chevrolet iepazīšanās braucieniem, iepriekš piesakoties salonā Valgales ielā 2, Rīgā pa tālruni 67670000.

“Autofavorīts” piedāvā arī pilna servisa līzingu Chevrolet iegādei.
 

 
Visi komentāri
 
289682. viesis 1.marts 2013 11:54
0 0 Atbildēt

Tirgo šo vai citu marku, tāpat visi jaunie auto ir vienreizējas lietošanas sūdi. VISI!

289686. viesis 1.marts 2013 13:59
0 0 Atbildēt

Laiks jau skrien fiksi - nu jau pēc mēneša 7 gadi būs, kopš nopirku jaunu hundai-sonata. Vēl tikai VIENS lizinga maxsājums palicis, un būšu no tā sloga brīvs cilvēks. Bet par auto gan neko sliktu pateikt nevaru - visā šajā teju 7 gadu laika periodā - tehnisku problēmu kātādu nav bijis vispār. Ja nu vienīgi lampiņas, kolodkas un salona temperaturas datčiks. Pat aķis un vasaras riepas joprojām oriģinālās. Rūsas ne grama. Tas arī viss. Piebildīšu, ka ne mirkli neesmu nožēlojis, ka toreiz paņēmu JAUNU auto. Pērkot gan ilgi šaubījos, visu laiku domāju,ka jau noskatītais10-gadīgais volviķis-80 būtu bijis labāks. Bet, kad redzu, kā mani paziņas ar tiem lietotajiem volviķiem mokās, sapratu, ka mana izvēle bijusi pareiza. Būtu šodien pārliecība par ekonomisko stabilitāti tuvākajā piecgadē - domātu par citu jaunu auto. BET- tādas pārliecības man nav. Ja jau vāczemieši arvien biežāk sāk skaitīt "kapeikas" , tad tas neko labu mums nākotnē nesola....Pagaidām esmu izlēmis vēl vismaz gadiņu braukt ar šo pašu auto, tad jau redzēs. BET, reali iesaku katram iauto lasītājam kaut reizi mūžā noriskēt, un iespēju robežās iegādāties pilnīgi jaunu auto. Kaut vai jaunu ševroletu, hundaju vai KIA, bet ne par to pašu naudiņu kaut kur rietumzemēs nodzītu volviķi vai mersi.

289688. viesis 1.marts 2013 14:23
0 0 Atbildēt

Par jaunas sonates cenu sanāk nenodzīts, ļoti labs rietumzemju auto.

289691. viesis 1.marts 2013 16:30
0 0 Atbildēt

Varu piekrist IV par to, ka Hyundai praksē ir pierādījis, kā diezgan uzticams un sakarīgs auto. Man sievasmāte arī 2006. gadā paņēma jaunu Getzu. Ar visu ikdienas braukšanu pa lauku ceļiem lielus ieguldījumu mašīna neprasa, tikai šādi tādi ritošās daļas sīkumi laiku pa laikam jāpamaina. Starp citu, arī no rūsas ne smakas. Tā teikt, savu funkciju - ekonomiski pārvietoties no A uz B autiņš pilda ideāli.

Švēgeriene jau 7. gadu brauc ar Chevrolet Lacetti, arī ņēma jaunu no salona. Un tas pats - pietiekami ērts un uzticams auto.

289694. viesis 1.marts 2013 21:42
0 0 Atbildēt

Nu jau Deksters atkal fleitē. Mans šefs pirms pāris gadiem pa 20 000 eirikiem (kas vidēji varēja būt jaunas sonatas cena) paņēma mazlietotu 2002.gada s-mersi tieši no Vācijas. Kā viņš ar to auto mokās !? Ieguldīja tajā auto vismaz 5000 eiro, bet jēgas nekādas - auto tik pa servisiem. A, sieva viņam ikdienā brauc ar 2006.gada Santa fe, un problēmu līdz šim nekādu.

Vispār daudzi man zināmi biezie,kas varētu atļauties braukt ar leksusiem,ikdienā brauc ar hundai un kia jaunajiem džipiem. Arī savulaik populārs policijas sistēmas komisārs, kurš bija slavens ar savām mapītēm.Un neviens no viņiem nesūdzas.

289695. viesis 2.marts 2013 7:46
0 0 Atbildēt

Iepriekšējam viesim. Pirms pāris gadiem pirkts S klases mersis ir nu jau 11 gadus vecs. Vajag mazliet jēgt ko runā.

Salīdzināji S klases mersi ar santa fe :D:D:D:D

289700. viesis 2.marts 2013 14:50
0 0 Atbildēt

un neviens nepaintersējas kāpēc vācijas turks pa sviestmaizi tirgoja mazlietotu mersedesu konfektes paskatā :D

vai īauto reģistrētie lietotāji savā dzīvē daudz ir sastapuši tādus auto pārdevējus, kas pirms miskastes pārdošanas taisa jamau kapitālo remontu :D:D:D:D

289701. viesis 2.marts 2013 18:11
0 0 Atbildēt

tiešām dekster : šodien 10 gadīgs S mersis salīdzinot ar jaunu santa fe - ir pēdējais mēsls. to apliecinās vairums meršu īpašnieki. izņemums varētu būt tikai w=126 un w-140 merši.

289712. viesis 4.marts 2013 10:29
0 0 Atbildēt

ko juš pipisāties mersedesam un santafē?

šis rakstiņš cildiņa žopeļus amuRikāņu izpildījumā :D:D:D

289763. viesis 7.marts 2013 8:23
0 0 Atbildēt

>Pirmais

Kādi žopeļi amurikāņu izpildījumā? :-) Principā tiem "mazajiem" Chevrolet

"kājas aug" no pirmtēva "Daewoo Racer", ja tādu atmini, 1990. gadu pirmajā

pusē te skraidīja ne viens vien. Tagadējie ex-Daewoo / Chevroleti ir nešaubīgi

pielīdzināmi modernajām OpelAstrām un Golfiem, gan komforta, gan apdares, gan patēriņa un citās izpausmēs :-) Vienkārši nav , kur piesieties. :-) D-Korejieši ir iemācījušies ražot normāla līmeņa auto, tagad viņu pēdās iet ķīnieši, kuri pašlaik atrodas pozīcijā, kuru korejieši ieņēma 1980. gadu beigās. Ķīniešu tālaika autoizstrādājumus tolaik varēja salīdzināt ar tālaika padomju vai rumāņu produkciju :-) Pat ne ar vieglajiem auto! :-)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti