Kvalitāte un degvielas patēriņš 10

 
6.marts 2013 11:12

Automobilim jābūt ekonomiskam un kvalitatīvam, savukārt krāsai, izdevīgiem līzinga noteikumiem un pat jaunākām tehnoloģijām nav izšķirošas nozīmes jauna automobiļa izvēlē, liecina Skandi Motors veiktās klientu aptaujas rezultāti.

42% aptaujas dalībnieku, izvēloties jaunu auto, vislielāko nozīmi piešķir zemam degvielas patēriņam, savukārt 19% - augstai automobiļa kvalitātei, liecina Skandi Motors veiktās klientu aptaujas rezultāti.
„Nissan automobiļi šiem kritērijiem atbilst pilnībā, uzsver Skandi Motors mārketinga speciāliste Linda Zarovska. „Tāpēc esmu pārliecināta, ka varēsim klientus ieinteresēt ar īpašo akciju – Nissan Neprātīgajām dienām, kad ekonomiskie un kvalitatīvie Nissan automobiļi tiks piedāvāti ar ievērojamām atlaidēm - līdz pat 7 000 eiro”.
Pilnpiedziņas izšķirošo nozīmi uzsvēruši 10% aptaujas dalībnieku, savukārt 9% respondentu uzskata, ka svarīgākais kritērijs automobiļa izvēlē ir tā cena. Salīdzinoši mazāk svarīgi ir tādi kritēriji kā dizains (par svarīgāko atzina 6% respondentu) un liela ietilpība (par svarīgāko atzina 4% respondentu). Vien 2-3% aptaujāto uzskata, ka svarīgākie automobiļa izvēlē ir tādi faktori kā automobiļa krāsa, jaunākās tehnoloģijas, labi garantijas un līzinga nosacījumi.
L. Zarovska: „Lai kādi būtu izvēles kritēriji, Skandi Motors piedāvāto automobiļu klāsts ir gana plašs, lai katrs klients varētu izvēlēties savām vēlmēm atbilstošāko modeli. Tāpēc aicinu apmeklēt Nissan Neprātīgās dienas un ļaut jaunajam auto atvest jūs mājās”.
Nissan Neprātīgās dienas norisināsies no 14.līdz 16.martam Skandi Motors salonos Rīgā un Liepājā, kad ierobežotam skaitam Nissan automobiļu tiks piedāvātas īpašas atlaides 14%, 15% un 16% apmērā. Katru dienu Skandi Motors mājas lapa www.skandimotors.lv tiks ievietots un regulāri atjaunots saraksts ar Nissan automobiļiem, kuriem tiks piedāvāta īpaša atlaide: 14.martā - 14% , 15.martā - 15%, un attiecīgi 16.martā - 16%. Akcijas ietvaros klientiem būs iespēja iegādāties Nissan Micra, Juke, Qashqai, Qashqai+2, Murano, Navarra, NV200 un Primastar ar atlaidēm līdz pat 7000 eiro, kā arī piešķirto atlaidi izmantot kā pirmo līzinga iemaksu.
Klientu ērtībai akcijas norises dienās Skandi Motors salonos Rīgā, Lielirbes ielā 32, un Liepājā, Brīvības iela 146c, tiks pagarināts darba laiks: ceturtdien, piektdien līdz plkst. 20.00, savukārt sestdien – līdz plkst. 18.00.
Klientu aptauja tika veikta 2013.gada martā, aptaujājot 979 respondentus ar sociālo tīklu starpniecību.
 

 
Visi komentāri
 
289758. viesis 6.marts 2013 19:19
0 0 Atbildēt

Tie 42% droši vien bija no valsts iestādēm, jo tie krāsu nedrīkst izvēlēties. Jāpērk lētāko - balto.

289760. viesis 7.marts 2013 1:18
0 0 Atbildēt

Bezjēdzīgi kaut ko tādu ir jautāt aptaujās, jo visi jau apgalvos, ka mašīnu izvēlas skatoties pēc parametriem, lai gan izšķirošā nozīme vienalga ir emocijām.

289764. viesis 7.marts 2013 10:12
0 0 Atbildēt

Es visus (tiesa, lietotus, jo jaunos laužu tikai valsts) esmu pircis tikai pēc:

1)benzīns;

2)tehn. stāvoklis;

3)cena.

secība mainās atkarībā no situācijas.

289766. viesis 7.marts 2013 13:21
0 0 Atbildēt

Jauniem un mazlietotiem auto šodien būtisks faktors ir arī dažādas atlaižu akcijas: piem.,cenas atlaide par 3000 eiro, uz gadu par brīvu OCTA, CASKO, auto noformēšanas izdevumi + vēl ziemas riepu komplekts....uz to šodien klienti reaģē ļoti būtiski. Arī es 2006.gadā savu jauno auto nopirku ar līdzīgām atlaidēm. Ar atlaidēm man faktiski pilnībā nosedzās lizingā maksātie procenti. Citi augstāk pieminētie auto izvēles faktori, manuprāt, vairāk ir fakultatīvi. Krāsas izvēli drīzāk nosaka emocijas, benzina/dīzeļa izvēli - iepriekšējā pieredze un atziņas. Ļoti bieži ir situacijas, kad cilvēks dodas uz salonu iegādāties konkrētu auto, bet salonā kādas akcijas iespaidā - nopērk pat labāku un lētāku. Es jau arī toreiz 2006.gadā biju aizgājis ielas otrā pusē pie Bensona un teju grasījos pirkt honda akkord, kad no citiem pircējiem saklaussījos - ka pie hundajiem pāris dienas Sonata sanāk ar mīnuss 4000 eiro+ citi bonusi. Tā nu tas ir.

289770. viesis 7.marts 2013 22:15
0 0 Atbildēt

Vienalga noteicošais ir emocijas, jo nebrauks neviens ar auto, kas dziļi riebjas. Tad jāveic tāda aptauja, ka balso aizklāta veidā, nezinot auto marku vai modeli, bet tikai patēriņus un "kvalitāti", tad redzētu, ka vairums izvēlētos ne jau to mašīnu ar ko brauc tagad.

Ok, PSRS laikā nebija izvēles, tad jā brauca ar to kas ir.

289771. viesis 8.marts 2013 6:26
0 0 Atbildēt

nezinu, kā citiem, bet man laikam ir divi dažādi auto prieku izv;eles algoritmi. Ikdienas auto - tikai un vienīgi izmaksas. Šobrīd - dacia logan... un vispār jau to loganu saņēmu, ja tā var tekt, mantojumā...

abet brīvdienām - tur cita štelle. gribas auto, kādu ir maz, resp, laikam lai izceltos no pūļa. Ja pūlis siekalas šķiež un laizās par vācu autobūves šedevriem, tad smaidīgais brauc un jauc volgas, žiguļus, un mini...

289772. viesis 8.marts 2013 7:38
0 0 Atbildēt

Mani fascinē Nissan-Juke.

289774. viesis 8.marts 2013 11:19
0 0 Atbildēt

Šodien gan pūlis skatotiies uz vācu autobūves supermeršiem un Xbembjiem gan vairs siekalas nešķiež...tie laiki ir garām. Drīzāk, garāmejošie tautieši uzmetīs aci uz kādu retāk redzamu auto vai pat uz tiem pašiem krievu žiguļiem un volgām. Vēl vakar, pats ar lieli interesi noskatījos uz ideali saglabātu spilgti sarkanu krievu moskviču 2140 SL , kas vēl itin labi izskatījās uz citu šodienas moderno auto kopfona...Savulaik manam fateritim bija Volga gaz 24, par ko man joprojām ir nostaļģiskas atmiņas. Ir domā, tuvā nākotnē tādu iegādāties un iespēju robežās atjaunot - nokrāsot glītā ķiršu sarkanā krāsā: būs interesants auto, ar ko izbraukt vasarās.

289776. viesis 8.marts 2013 13:25
0 0 Atbildēt

24 Volga ir ne tikai interesants auto, bet arī komforta un gaitas ziņā joprojām ieliek lielākajai daļai jauno spaiņu. Kompaktklasei točna, un daļai vidējās klases ;)

289797. viesis 11.marts 2013 15:10
0 0 Atbildēt

un degvielas patēriņā arī ieliek visiem jo krietni

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti