Motosacensībām «Vaidavas kauss» - jubileja! 6

 
4.jūlijs 2003 0:47

Populārās sacensības motokrosā "Vaidavas kauss" šogad, sakarā ar 30.jubileju, solās būt īpaši aizraujošas un interesantas. Organizatori ir padomājuši arī par pārsteigumiem skatītājiem un sportistiem, kas līdz sacensību dienai paliek noslēpums.

VaidavasKauss.jpg

Jubilejas svinības notiks 12. un 13.jūlijā slavenajā Apes mototrasē. Sestdien plkst. 12:00 tiks dots starts velokrosā. Neskatoties, ka dalību pieteikuši daudzi spēcīgi velosportisti, "tautas klasē" aicināti pieteikties visi interesenti. Dalību pieteicis arī pats sacensību organizators un vairākkārtējs Latvijas čempions motokrosā Mairis Levans.

Plkst. 14.00 savus paraugdemonstrējumus rādīs apvidus automašīnas. Interesanti, vai viņi savu pārākumu varēs nodemonstrēt arī Apes stāvajos kalnos.

Svētdien, plkst 11.30, tikai sāksies!!! Notiks īstas motokrosa sacensības īstā, klasiskā mototrasē, kas šogad ir pamatīgi pārveidota, pārējais, lai paliek noslēpums.

 
Visi komentāri
 
85215. viesis 3.jūlijs 2003 13:54
0 0 Atbildēt

Vellopēdisti trasi mazliet nolīdzinās,tad jau mums ar auto būs vieglāk...

85216. viesis 3.jūlijs 2003 13:55
0 0 Atbildēt

mmmmmm... Apes trase ir mana vismīļākā :)

tur es pirmo reizi bučojos 12 gadu vecumaa :-DDD

tur es pirmo reizi pagaršoju aliņu :)

Tur man gandrīz uzleca mocis uz galvas, kad maza ar šļobenēm kājām skrēju pāri trasei un viena šļobene nokrita ...

Un tur ir pēc reljefa ļoti interesanta trase :)

Iesaku visiem tur aizbraukt :)

85522. viesis 4.jūlijs 2003 20:18
0 0 Atbildēt

hehhh, man par apes trasi arii ir atminjas labas:) sen atpakalj tur kaavos manliekas ar aluuksnieshiem kautkaadiem un salauzu roku divaas vietaas:) jaukas jauniibas atminjas:)

85527. viesis 4.jūlijs 2003 21:48
0 0 Atbildēt

tiko apskatījām apes trasi, tur tiešām būs ko redzēt...

102543. viesis 27.oktobris 2003 13:49
0 0 Atbildēt

102545. viesis 27.oktobris 2003 13:50
0 0 Atbildēt

Es uzvareeju sho motocosu 100%!Abos iebraucienos nedevu nevienam nekaadas ceriibas!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti