Jauno gadu sagaida ar reorganizāciju 6

 
5.janvāris 2004 9:57

Valsts Policijas (VP) Preses dienests šī gada pirmo darba nedēļu sāks ar daudz lielāku darbinieku skaitu un bez līdzšinējā priekšnieka Krista Leiškalna.

VP priekšnieks Jānis Zaščirinskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka pa pavēli par jaunās struktūras izvedi viņš parakstījis jau 30 decembrī. Zaščirinskis pēc Leiškalna atlūguma saņemšanas, apdomājot jauno VP preses šefa kandidatūru, konstatējis, ka VP Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas funkcijas daļēji dublējas ar attiecīgās struktūras Rīgas Galvenajā policijas pārvaldē (RGPP) funkcijām.

"Tāpēc es nolēmu apvienot abas nodaļas un veidot vienu lielu, taču spēcīgu un multifunkcionālu dienestu," atzina Zaščirinskis, piebilstot, ka apvienoto dienestu viņš piedāvājis vadīt līdzšinējai RGPP Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniecei Ievai Zvīdrei. "Viņa ir profesionāla, savu darbu pārzinoša speciāliste, un es domāju, ka labi tiktu galā ar šiem pienākumiem," atzina VP priekšnieks, klāstot, ka "viņas pārziņā būs savas komandas veidošana, jo mans princips ir izvēlēties spēcīgu vadītāju, kuram jārūpējas par to cilvēku izvēli, kuri strādā viņa pakļautībā."

Zaščirinskis norādīja, ka mainās arī preses dienesta nosaukums, turpmāk tā nosaukums būs VP Preses un sabiedrisko attiecību birojs - vienu pakāpi augstāka struktūrvienība, salīdzinot ar līdzšinējo nodaļas statusu. "Tas man ļaus gan darbiniekiem nodrošināt lielākas algas, gan arī prasīt no viņiem lielāku atbildību," norādīja Zaščirinskis.

VP Preses un sabiedrisko attiecību biroja sastāvā turpmāk darbosies trīs struktūrvienības - Preses nodaļa, Sabiedrisko attiecību nodaļa un VP orķestris. "Preses nodaļā strādās trīs cilvēki, no kuriem viens atbildēs par jautājumiem, kas saistīti ar kriminālpoliciju, otrs - par kārtības policiju, bet trešais - par RGPP," klāstīja Zaščirinskis. "Sabiedrisko attiecību nodaļas pārziņā būs dažādu akciju rīkošana un starptautisku konferenču apkalpošana un kaut vai tā pati apsveikuma kartīšu nosūtīšana," viņš paskaidroja.

"Bijušo Sardzes pulka orķestri mēs tiešā VP pakļautībā pārņēmām pēc pulka reorganizācijas," turpināja VP priekšnieks, norādot, ka orķestra 20 mūziķi ir arī "parasti policisti, kurus vajadzības gadījumā iespējams iesaistīt, piemēram, sabiedriskās kārtības nodrošināšanā masu pasākumos."

Jau vēstīts, ka līdzšinējais VP Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšnieks Krists Leiškalns turpmāk pildīs Latvijas Pirmās partijas preses sekretāra funkcijas.

R
ĪGA, JAN 04 , BNS

 
Visi komentāri
 
109952. viesis 5.janvāris 2004 12:25
0 0 Atbildēt

Ievai Zvīdrei veidojot preses relīzes vienmēr vajadzētu atcerēties par nevainības prezumciju!

109984. viesis 5.janvāris 2004 15:38
0 0 Atbildēt

Nu, nu.

Ko par to saka likums?

Es gan tur saskatu interesu konfliktu, Zvidrei virs tak Reksnja, vajadzetu KNABam tur paurkeet.:)

109996. viesis 5.janvāris 2004 16:43
0 0 Atbildēt

viesis 05.01.2004 15:38

Skati, vecīt, cik gribi, taču nekāda interešu konflikta tur nav:) Ja Tu būtu mazliet iedziļinājies šajos jautājumos (nevis tikai tukši muldētu), tad zinātu, ka interešu konflikta PAZĪMES tur varētu saskatīt tikai tādā gadijumā, ja Zvīdre nonāktu tieršā vīra pakļautībā. Turklāt viņa arī līdz šim bija Preses dienesta šefene, tikai Rīgā (starp citu, laikā, kad Rekšņa bija VP šefs un tad gun tur varēja runāt par iespējamu interešu konfliktu), bet šobri`d starp viņu un viņas cienīto ir vēl VP šefs Zaščirinskis, kura tiešā pakļautībā viņa strādās. Turklāt VP nav Rekšņas pakļautībā, bet gan zem ministrijās, tātad visvairāk - zem Gulbja!

Tā, lūk, "knābiniek", pirms kaut ko sāc rakstīt, padomā par to, vai Tevis rakstītajā ir kāda jēga :)))))

110018. viesis 6.janvāris 2004 10:56
0 0 Atbildēt

Kur turpmaak buuus Leishskalns sastopams?

110080. viesis 6.janvāris 2004 14:37
0 0 Atbildēt

Ja nemaldos Leishkalns daris to pashu darbu tikai Einara partija. Ja nemaldos.

110845. viesis 12.janvāris 2004 14:52
0 0 Atbildēt

Tu tieshaam maldies, Leishkalns aizgaaja gan par preses sekretaaru, tikai - nevis uz JL, bet uz LPP - Jeekabsona partiju!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti