Domenikss grupas apgrozījums palielinājies par 72%

 
15.augusts 2005 10:27

Domenikss grupas uzņēmumu apgrozījums šī gada pirmajos sešos mēnešos sasniedzis 12,5 milj. latu, kas salīdzinājumā ar 2004.gada pirmo pusgadu ir par 72% vairāk.

Finanšu rezultāti ir apliecinājums, ka Domenikss grupas uzņēmumi – SIA Domenikss, SIA Domenikss Ventspils, SIA Domenikss Daugavpils, SIA Baltijas Auto Centrs un SIA Stars Līzings - turpina dinamisku attīstītību Latvijas tirgū.

„Domenikss grupas uzņēmumu pārliecinošo finanšu rezultātu pamatā ir veiksmīgi izstrādāta un realizēta attīstības stratēģija, kā arī pārdomātas investīcijas vairāku gadu garumā. Neapšaubāmi liela loma uzņēmumu izaugsmē ir profesionāliem un kvalificētiem speciālistiem, kas ikdienā apkalpo klientus un pārstāv uzņēmumu,” atzīmē SIA Domenikss direktore Benita Sadauska, papildinot, ka „darbinieku apmācībai tiek veltīta īpaša uzmanība, un ik gadus paredzēts noteikts budžets. Šogad darbinieku apmācībās kopumā plānots ieguldīt gandrīz 90 tūkstošus latu.”

Viens no būtiskākajiem veikumiem šajā pusgadā ir SIA Domenikss jūnijā iegūtais kvalitātes vadības sistēmas sertifikāts ISO 9001:2000. Sertifikāta iegūšanas pamatā bija klientu prasību izpilde un uzņēmuma iekšējās kvalitātes politikas un procedūru izveide, kas apliecina pakalpojumu sniegšanas efektivitāti un līdz ar to veicina uzņēmuma konkurētspēju. Nozīmīgas stratēģiskas izmaiņas ir veiktas arī uzņēmuma servisa pakalpojumu pilnveidošanā, uzlabojot darba organizāciju un plānošanas procesu.

Savu ieguldījumu uzņēmuma veiksmīgā attīstībā devis arī pagājušā gada oktobrī atklātais jaunais auto tirdzniecības centrs Krasta ielā 34, kurā vienkopus tiek tirgoti gan Mercedes-Benz un Maybach vieglie automobīļi, gan apvidus automobīļi, mikroautobusi un kravas automobīļi, gan arī visa veida mazlietoti automobīļi. „Jaunajā auto tirdzniecības centrā klientiem ir ērti apskatīt un novērtēt plašā skaitā izstādītos automobīļus, saņemt visu interesējošo informāciju un veikt testa braucienus,” saka B.Sadauska, akcentējot, ka „tas ir lielākais auto centrs Baltijas valstīs, kur paredzētas ekspozīcijas vietas vairāk kā 100 automobiļiem”.

Jāatgādina, ka Domenikss grupā ietilpst SIA Domenikss - DaimlerChrysler AG Mercedes-Benz ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kā arī smago automobiļu tirdzniecību, Maybach automobiļu tirdzniecību, oriģinālo Mercedes-Benz rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu, SIA Domenikss Ventspils – pārstāvniecība Ventspilī, SIA Domenikss Daugavpils – pārstāvniecība Daugavpilī, SIA Baltijas Auto Centrs, kas nodarbojas ar mazlietotu automašīnu tirdzniecību, un SIA Stars Līzings, kas sniedz līzinga un automašīnu nomas pakalpojumus.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti