Fiat Punto Coupe Cabrio Pickup 6

 
7.februāris 2006 9:54

Sen tas bija, kad aizsākās aizbraucošo jumtu ēra (sākums patiesībā bija pavisam, pavisam sen). Mūsdienās to jau var uzskatīt par aksiomu - mazs auto - tātad tam būs coupe-cabrio versija ar cieto nolaižamo jumtu. Tādu Ženēvas auto izstādē plāno atrādīt arī Fiat ar savu jauno Punto.



Tā kā vienkārši ar coupe-cabrio vairs nevienu nepārsteigsi, tad Fiat azotē ir vēl viens joks. Auto ir iespējams pārvērst arī par pikapu - ar vaļēju kravas kasti aizmugurē.


Interesants un nebijis risinājums šīs klases automašīnai. Tiesa, risinājums tikai izstādes koncepta automobilim. Ražošanā nonākošajam Punto CC diez vai varēsim iemest kartupeļu maisu "kravas kastē".


www.jy.lv
 
Visi komentāri
 
192338. viesis 7.februāris 2006 10:19
0 0 Atbildēt

Varēja vēl CrossOveru uztaisīt, tad būtu vēl viens vārds klāt :) Bet tā, izskatās labi.

192375. viesis 7.februāris 2006 12:55
0 0 Atbildēt

Ar šādu pickup var līdz pludmalei aizbraukt. Tas ir feināk nekā to darīt ar drūmu pelēku vācu kupeju...

192425. viesis 7.februāris 2006 22:32
0 0 Atbildēt

Smuks gan... Interesants :) Nevis tā kā daži labi austrumu kropļi...

192434. viesis 8.februāris 2006 10:01
0 0 Atbildēt

Kurbada ielaa 4 var apskatiit, pameedjinaat jauno PUNTO, tajaa skaitaa ari Grande Punto SPORT ar 130 zs

Biju, man patika, labs auto ar feinaam fiichaam par 13-14T EUR-

192491. viesis 8.februāris 2006 15:26
0 0 Atbildēt

192434 viesi - par ko straadaa Kurbada ielaa?

Neviens cits kaa vien pashi darbinieki nevareetu buut priekaa par auto, kuram konkreetaa "lavochka" nevar nodroshinaat ITIN NEKO - ne garantiju, ne servisu u.t.t. u.t.j.p. vienkaarshi taapeec, ka vinji NAV NEKAS ATTIECIIBAA PRET FIAT RUUPNIICU. Bet nu labi - driiz jau tas kaktu bizness beigsies:)

192578. viesis 9.februāris 2006 21:30
0 0 Atbildēt

Klau, kas esi tu pac, - vizszinis Nr 192491? Strādājošais konkurents ar aizskartu patmīlību? Ja jau esi "tik labi" informēc?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti