Toyota: pasaules un Eiropas prezentācijas Ženēvā

 
8.februāris 2006 10:22

Tikai dažas nedēļas pēc jaunā Toyota Yaris modeļa palaišanas Eiropas tirgū, Toyota prezentēs sava vispopulārākā modeļa augstas veiktspējas risinājumu Ženēvas autoizstādē.

• Yaris T Sport – jauns sportiskuma risinājums
• Jauna uzlabota Prius versija
• Urban Cruiser – drosmīgs Toyota ED2 risinājums mini SUV automašīnu segmentam
• Fine-T un i-swing – Toyota pēdējie mobilitātes risinājumi
Yaris T Sport darbina 1,8-litru dzinējs, kas ir lielākais, ar kādu šis modelis jebkad aprīkots. Jauni buferi, radiatora režģis, metālu sakausējuma riteņi un modificēta balstiekārta piešķir agresīvāku veidolu, vēl vairāk akcentējot šī modeļa sportiskumu.

Jauns uzlabots Prius

Pasaulē vispopulārākais hibrīdauto 2006. gadā iegūst jaunus uzlabojumus. Atsvaidzinātu jaunu virsbūves dizainu papildina novatoriski risinājumi, uzlabota braukšanas dinamika un lielāka salona izsmalcinātība.

Geneva_MS_Prius.jpgGalvenais jauninājums ir Intelligent Park Assist (IPA) sistēma, kas ar jauno Prius Eiropā ir pieejama pirmo reizi – tā ir unikāla un vienkārši izmantojama, ļaujot vadītājam izvēlēties vietu automašīnas novietošanai un pēc tam kontrolēt ātrumu, kamēr automašīna pati sevi novieto stāvvietā.

Urban Cruiser, jauns drosmīgs risinājums mini SUV automašīnu segmentam


Urban Cruiser virsbūves dizains ir Toyota Eiropas dizaina studijas ED2 risinājums futūristiskam mini SUV automašīnu segmentam.

Geneva_MS_Urban_Cruiser.jpgŠis konceptauto lielā mērā balstās uz Toyota pieredzi Sports Utility Vehicles segmenta automašīnu ražošanā un iemieso īpašu dinamismu un nebijušu oriģinalitāti. Urban Cruiser piedāvā atsvaidzinātu salona stilu, ko iedvesmojušas jaunākās tendences mēbeļu dizainā.

Jauns autotransporta koncepts: Fine-T un i-swing

Geneva_MS_Fine_T.jpgDivi novatoriski jauninājumi piedāvā ieskatu nākotnē un atklāj Toyota iespējas ierobežot ietekmi uz apkārtējo vidi, vienlaicīgi piedāvājot veiksmīgus autotransporta risinājumus.

Fine-T ir nākošais solis degvielas šūnu hibrīdautomašīnu ražošanā un apvieno Avensis izmēra salona telpu ar Yaris virsbūves dimensijām. Neatkarīga četru riteņu platleņķa stūres sistēma nodrošina īpaši mazu pagrieziena rādiusu, ko parastām automašīnām nav iespējams panākt.

Geneva_MS_i_swing.jpgi-swing ir pēdējais izgudrojums personiskās mobilitātes attīstībā, kas piedāvā tiešāku cilvēka un automašīnas savstarpējo saskari, izmantojot jaunākos IT robottehnikas sasniegumus.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 28

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti