Drošas braukšanas skola apmācījusi jau 500 cilvēku 6

 
8.marts 2006 9:13

Līdz 2006. gada 3. martam Drošas braukšanas skolas (DBS) pamatkursu ir apguvuši jau 500 cilvēku, lielākoties uzņēmumu darbinieki.

Uzņēmumi arvien biežāk drošas braukšanas apmācības iekļauj savās risku vadības un izmaksu samazināšanas programmās. DBS 500. sertifikātu saņēma Kristīne Liepiņa no SIA TietoEnator.



DBS apmācību direktors Artūrs Priednieks ir apmierināts ar pusgadā paveikto, jo DBS mācību programmu kā teicamu novērtējuši 78% no tās beidzējiem, uzskatot, ka skolas sniegtās zināšanas un iemaņas palīdz ārkārtējas situācijas prognozēšanā uz ceļiem, ļauj izvairīties no satiksmes negadījumiem. „Mūsu mērķis ir kļūt par vadošo uzņēmumu šajā Latvijai jaunajā nozarē, tāpēc uz lauriem dusēt negrasāmies. Šobrīd strādājam pie savu programmu tālākas attīstības, kā arī pavisam jaunām apmācību programmām. Lielākoties tas notiek ar ārvalstu ekspertu palīdzību,” - tā Priednieks.

Starp uzņēmumiem, kas atzinīgi novērtējuši DBS darbu, ir valsts un pašvaldību iestādes, farmācijas kompānijas, kurjerdienesti, būvniecības firmas, enerģētikas uzņēmumi, vairumtirgotāji, kā arī transporta un finanšu organizācijas. Kā galvenos faktorus savai popularitātei DBS min uzņēmumu vēlmi mērķtiecīgi un plānveidā samazināt apdrošināšanas izmaksas, un samazināt zaudējumus, ko rada ceļu satiksmes negadījumi un dīkstāves, un šādi veidot uzņēmumu reputāciju savu darbinieku skatījumā.



DBS 500. klienta pārstāve, SIA TietoEnator mārketinga komunikāciju vadītāja Kristīne Špakovska, uzskata: “Lai gan TietoEnator darbība nav saistīta ar autotransportu, mēs vēlamies būt droši par saviem darbiniekiem arī tajā brīdī, kad viņi atrodas pie automašīnas stūres. Ikdienā ir svarīgi ne vien pašam ievērot drošas braukšanas pamatprincipus, bet spēt novērst citu autovadītāju pieļautās kļūdas. DBS sniedz lielisku iespēju apgūt drošas braukšanas iemaņas profesionālu un pieredzējušu pasniedzēju vadībā.”

DBS tika izveidota pagājušā gada augustā, lai uzlabotu kritisko situāciju satiksmes drošības jomā uz Latvijas ceļiem. DBS mācību programma ir ekonomiski izdevīgs ieguldījums uzņēmumiem, jo tā samazina riskus attiecībā uz darbiniekiem un materiālajām vērtībām.

 
Visi komentāri
 
194273. viesis 8.marts 2006 9:39
0 0 Atbildēt

Vai kāds var pateikt, cik tas prieks maksā?

194278. viesis 8.marts 2006 9:51
0 0 Atbildēt

Nu tik brauks tagad :D

194279. viesis 8.marts 2006 9:54
0 0 Atbildēt

Lai nu kaa, autoskolaas tos stikjus nemaaca un taatad shaada pieredze naak tikai par labu. Zheel, ka DBS piedaavaa tikai FWD orienteetu droshas braukshanas apmaaciibu. AWD un RWD iemanju apguushanu atstaajot pashu brauceeju zinjaa.

Protams, ir jau arii citas skolas un tur katrs var ar savu auto piedaliities.

194281. viesis 8.marts 2006 9:58
0 0 Atbildēt

Viss ir skaisti, un tomer ir viens bet, visas shiis prasmes diezgan aatri zuud, gluzi kaa matematikas formulas pec vidusskolas beigsanas. Taapec tas viss ir regulari jaatkarto un jaatkarto un jaatkarto

212.93.97.131

Nokia6230/2.0 (04.44) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

194334. viesis 8.marts 2006 11:15
0 0 Atbildēt

citaats no www.dbs.lv

DBS piedāvā vienas dienas pamatkursu, kas sastāv no apmēram divu stundu teorētiskām nodarbībām telpās un sešu stundu praktiskām nodarbībām autopoligonā. Praktiskās apmācības notiek īpašā laukumā, kas aprīkots ar programmas apgūšanai nepieciešamo inventāru un iekārtots atbilstoši drošības standartiem. Apmācības notiek ar jaunākā modeļa Ford Focus Sport automašīnām. Pēc pamatkursa pabeigšanas autovadītājs saņem Drošas braukšanas skolas sertifikātu. Pamatkursa cena vienam dalībniekam – Ls 196 + PVN.

-------------------------

Vobshem pie caunes sanaak leetaak :)

194426. viesis 8.marts 2006 18:45
0 0 Atbildēt

Ir apsveicamas jebkuras darbības auto uzvedības izzināšanā sev, citiem un auto nekaitīgā veidā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti