www.maserati.lv - labākais ceļvedis Maserati pasaulē 4

 
21.augusts 2006 10:48

Modena Motors – vienīgā oficiālā Maserati pārstāvja Baltijas valstīs mājas lapa www.maserati.lv ir sākusi darbu. Turpmāk tieši šeit varēsiet iepazīties ar jaunāko un svarīgāko informāciju par Maserati Baltijā un pasaulē.

Šajā mājas lapā atradīsiet ne tikai vispārīgu informāciju par Maserati un tā oficiālo pārstāvi Baltijas valstīs, bet arī regulāras ziņas par Maserati Awards sasniegumiem pasaules sacīkšu tabulās un Maserati rūpnīcas jaunumus.

Mājas lapa veidota kā palīgs potenciālajiem un jau esošajiem klientiem. Mājas lapa nodrošinās plašu informāciju par Maserati piedāvātajiem modeļiem – Quattroporte, Gransport un Coupe. Kā arī tieši šeit būs iespējams pirmajam uzzināt par jaunākajiem Maserati modeļiem.

Maserati mājas lapa piedāvā iespēju konfigurēt savu Maserati modeli, izvēloties atbilstošāko interjeru un eksterjeru, izmantojot plašo standartaprīkojuma variāciju klāstu. Šis Maserati interneta automašīnas konfigurators ir saņēmis atzinību, kā labākais pieejamais automašīnu konfigurators virtuālajā tīmeklī.

Mājas lapā ir iespējams atrast informāciju par plašo papildus pakalpojumu klāstu – iespējamajiem testa braucieniem, iespējām apmeklēt Maserati braukšanas kursus un rūpnīcu.

www.maserati.lv tas ir labākais ceļvedis Maserati pasaulē!

PR
 
Visi komentāri
 
209328. viesis 21.augusts 2006 11:01
0 0 Atbildēt

mjā.... vai tiešām labākais ceļvedis izskatās kā ar cirvi izcirsts ??? :( :(

varēja tak neskopoties uz WEB-lapu :( :( :(

209337. viesis 21.augusts 2006 11:46
0 0 Atbildēt

Vislabāk mam patīk pārdošanas komanda :)

209415. viesis 21.augusts 2006 21:19
0 0 Atbildēt

atsaucas vismaz viens iauto lasītājs, kurš var atļauties jaunu mazierati?

209420. viesis 21.augusts 2006 22:13
0 0 Atbildēt

Būtu interesanti ieinvestēt 15k eur iekš viena Ghibli ar 300ZS. www.maserati.lv vajdzētu būt linkam ar norādi, ka to iespējams “remontēt” , “apkopt” iekš LV (par tautiskām cenām) līdzīgi kā ārpus LV.

Vien dien man būs 300ZS zem kapot

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti