Lasītājs: Privāta stāvvieta kopīpašumā? (+ foto) 87

 
25.augusts 2006 9:04

Mums daudzdzīvokļu mājas pagalmā (Rīgā, Juglā) ir kāds savai automašīnai izveidojis uzbērumu, nedaudz norobežojis to gluži kā savu privātīpašumu.

Jautājums ir sekojošs - vai tas ir legāls pasākums, jo uzbēruma-laukuma veidošana skaitās būvniecība. Būvniecībai ir vajadzīga saskaņošana, tai skaitā arī iedzīvotāju 100% piekrišana, bet pat iedzīvotāju aptauja nav veikta.

Tāpat arī jāpiezīmē, ka piegulošā teritorija daudzdzīvokļu mājai parasti ir sadalīta domājamās daļās, ko reāli dabā vienai konkrētai personai nevar piešķirt.

Vai šāda rīcība ir likumīga, vai patvaļa ir pieļaujama, redzot šādu darbību, es arī labprāt priekš sava auto izveidotu speciālu laukumu tieši pie ieejas durvīm. Mēģināju zvanīt uz Domi, bet nekas nesanāca, varbūt ar jūsu starpniecību ir iespējams šo jautājumu apskatīt?









Jāpiekrīt, ka ar katru gadu palielinoties automašīnu skaitam, rodas grūtības ar to novietošanu pie mājas, bet vai tādēļ jānorobežo publiski pieejama teritorija tikai priekš viena indivīda ierobežojot citu tiesības?

Aivarish, iAuto lasītājs
 
87 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
209930. viesis 28.augusts 2006 23:46
1 0 Atbildēt

shitaads gadiijums(liidziigs) bija arii bez tabu. karocj izsauc municipaaljus, tie shamo izdraaziis par staaveeshanu+ dzjekam var sanaakt suudi ar pashvaldiibu, jo vinjsh ar savu patvalju ir nodariijis kaiteejumu videi + veel paaris panti. karocj tam dzjekam ko raadiija Bez Tabu, sodos vien sanaaca paarsimt lati+ vinjam veel vareeja izvirziit apsuudziibu par k-ko. A tiem kas te d...sh uz autoru vaadzeetu padomaat par to, kaa izskatiitos juusu maajas pagalms, ja katrs auto iipashnieks iedomaatos sev taadu uzbeerumu uztaisiit. Vareetu juusu beerni un sievas pastaigaaties pa skjembaam nobeertu laukumu, riskeedami atrauties pa kaklu ka staigaa pa kaada staavvietu+ kaa zinaams , zaljaas zonas tiek veidotas un saglabaatas, lai k-cik saglabaatu skaabeklja liimeni, kas jums pashiem jampampinjiem ir vitaali nepiecieshams. Ja gribi autostaavvietu, atrodi maksas stajanku un turi savu mashiinu tur, patiesiibaa es uzskatu ka pie maajaam mashiinas nav jaatur, liekas probleemas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti