VEHO apgrozījums audzis par 43% 6

 
25.oktobris 2006 9:17

Salīdzinājumā ar pērnā gada deviņiem mēnešiem automašīnu CITROËN importētāja Latvijā SIA VEHO apgrozījums palielinājies par 43%.

Uzņēmuma peļņa 2006. gada deviņos mēnešos sasniedza 372.8 tūkst. EUR, savukārt apgrozījums – 11 milj. EUR. Šādi rezultāti sasniegti, pateicoties nemitīgi pieaugošajam pārdoto jauno CITROËN automašīnu skaitam un uzņēmuma veiktajām investīcijām jaunajā tirdzniecības centrā, klientu servisa darba uzlabošanā un personāla attīstībā.

Raimonds Dūda, SIA VEHO valdes priekšsēdētājs: „Mēs esam ļoti apmierināti ar šā gada finansiālajiem rezultātiem. Mūsu divu gadu darbs ir vainagojies ar peļņu. Priecājamies, ka mūsu klienti novērtē ne tikai CITROËN automašīnu šarmu, bet arī mūsu piedāvāto servisu, proti, trīs gadu garantiju jaunajiem auto un apmaksātu trīs gadu tehnisko apkopi CITROËN C4 modelim. Tagad ar nepacietību gaidām jaunā C4 Picasso tirdzniecības uzsākšanu, kas ienesīs jaunas vēsmas Latvijas autotirgū.”

2006. gada deviņos mēnešos uzņēmums pārdevis 737 jaunas automašīnas, kas ir par 42% vairāk nekā pērnā gada attiecīgajā laika periodā. Šogad pārdotas 597 pasažieru automašīnas un 137 kravas automašīnas. Tas ir attiecīgi par 52% un 9% vairāk nekā 2005. gada deviņos mēnešos. Pēc pārdoto jauno automašīnu skaita CITROËN šobrīd ieņem 11.vietu Latvijas tirgū un tā tirgus daļa veido 3.8%. Savukārt komerctransporta segmentā CITROËN tirgus daļa ir 8.2%.

Jaunā tirdzniecības un servisa iegādē un pilnveidošanā kopumā ir investēti 4.5 milj. EUR. Pateicoties veiktajā klientu apmierinātības aptaujām un, balstoties uz šiem rezultātiem, būtiski pilnveidota apkalpošanas kvalitāte, par ko liecina arī klientu apmierinātības rezultātu uzlabošanās. Uzņēmums ievērojamus līdzekļus ieguldījis personāla izglītošanā un kvalifikācijas celšanas attīstībā.

CITROËN automašīnu oficiālais importētājs Latvijā, SIA VEHO ir VEHO Group Oy meitas uzņēmums, kas pārstāv vadošo Somijas auto tirdzniecības uzņēmumu ar 70 gadu darbības pieredzi. VEHO Latvijas tirgū aktīvi un strauji ienāca 2004.gadā, mainot CITROËN zīmola tēlu Latvijā un vairojot pircēju interesi par šīm automašīnām.
 
Visi komentāri
 
215261. viesis 25.oktobris 2006 10:21
0 0 Atbildēt

Tikai savu jauno autiņu gaidu jau pusgadu :(

215412. viesis 25.oktobris 2006 15:48
0 0 Atbildēt

Interesanti, kā klienti novērtē to, ka uz apkopi jāpierakstās divas nedēļas iepriekš?

215477. viesis 25.oktobris 2006 22:50
0 0 Atbildēt

Uz servisa rēķina.

Nevaru iedomāties no jaunajām mašīnām kādam vēl sūdīgāku kvalitāti pie tik laba dizaina, ehhh.... :/

215478. viesis 25.oktobris 2006 22:51
0 0 Atbildēt

Interesanti, kā jānovērtē to, ka ja saplīst pats no sevis priekšējais stikls, tevi pasūta na@uj...?

215486. viesis 25.oktobris 2006 23:14
0 0 Atbildēt

cik tas auto maksaa ja paardodot nepilnu kilo autinu nopelnaa paari 300k naudinas o0

215495. viesis 26.oktobris 2006 2:09
0 0 Atbildēt

nu, dūda, pļin, *irsēj !!!

es garantijas laikā tā izbaudīju to servisa "kvalitāti", ka

turpmāk apkopi veikšu jebkur citur, bet tikai tajā absolūtajā LOHU servisā. jebkurš defekts netiek novērsts n-tās reizes pēc kārtas. piemēram, lūdzu, jūsu atpakaļgaitas sensori ir kārtībā !!!

apskatos, pārbaudu, neskuju nekas pat nav darīts, tb kā negāja tā neiet.

ok, mēģināšot vēlreiz. pēc 1h atkal saka - esot kārtībā. pārbaudu, tagad ir, bet salonā krēslam nez kāpēc mētājas noņemta plastmasas apakšējā mala. nu, f*ck , ibio rio m*ķ, bļe !!!

utt. un tā joprojām. vienkārši p*zdec kvadrātā !!!

Mashiic

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti