iPod - mūzikas baudījums ar MMI 4

 
30.oktobris 2006 10:16

Audi Q7, Audi A8 un Audi A6 tagad var aprīkot ar iPod pieslēgvietu. AMI (Audi Music Interface), kas sastāv no iPod glabāšanas nodalījuma un saistītās vadības ierīces, ir iebūvēta cimdu nodalījumā (Audi A8 un Audi A6) vai aizmugures centrālajā elkoņbalstā (Audi Q7).

Braucēji var izbaudīt mūzikas failu klausīšanos, kas tiek atskaņoti automobiļa audiosistēmā. Ar MMI sistēmas palīdzību iPod iespējams ērti vadīt.



Mūzikas izpildītāja, ieraksta un albuma nosaukums tiek parādīts MMI monitorā, un tos var izvēlēties ar vadības un funkciju taustiņiem. No 2007. gada sākuma iPod sistēma būs pieejama kā papildaprīkojums. Audi Q7, Audi A8 un Audi A6, izmantojot jaunās Audi mūzikas sistēmas, iespējams atskaņot arī MP3 un WMA failus.



iPod sagatave, kas iebūvēta cimdu nodalījumā, ir pieejama arī Audi A3, Audi A4 un Audi TT modeļu sērijās. Šo funkciju vada ar radio vai navigācijas sistēmas palīdzību. Šajos modeļos arī iespējams atskaņot kompaktdiskus ar MP3 mūzikas failiem, ja auto ir aprīkots ar “Concert” vai “Symphony” audiosistēmu, vai ir uzstādīta viena no divām pieejamajām navigācijas sistēmām.
 
Visi komentāri
 
215818. viesis 30.oktobris 2006 18:09
0 0 Atbildēt

cilvēki , kas brauc ar šīm mašīnām diezin vai pirks iPodu , ja nu vienīgi sīkajiem.Nopietniem cilvēkiem ar nopietnu auto un audiosistēmu'nepieklājas nāsāt kautkādu s.. iPodu un austiņām ausīs!!! tas varētu diezgan smieklīgi izskatīties.tie visi Mp3 pleijeri ir tāda tīņu padarīšana.

215885. viesis 31.oktobris 2006 13:51
0 0 Atbildēt

215818. viesis izklausās kā diezgan senils un iesūnojis vecis, kas mūziku ieslēdz tikai fonam, lai aizpildītu "mulsinošās klusuma pauzes". Es gan tā vietā lai vazātu līdz savu 200 CD ierakstu kolekciju, sametu to visu aipodā un diskus atstāju mājās sekcijā aiz stikla.

216707. viesis 6.novembris 2006 16:28
0 0 Atbildēt

palielīšos, ka man pieder 8GB iPod nano - pēdējais modelis, kas pieejams tikai amerikā. Vot !

216736. viesis 6.novembris 2006 19:06
0 0 Atbildēt

eij es jau saveejaa rs8 ar iemonteeju. veselus 2. taa kaa man tas nekaads jaunums nav!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti