Chevrolet Epica un Lacetti - arī ar dīzeļdzinējiem 6

 
8.decembris 2006 8:20

Chevrolet Lacetti un šī gada jaunums Chevrolet Epica no nākamā gada komplektēsies arī ar 2.0 litru dīzeļdzinēju un būs pieejami kā ar manuālo, tā automātisko pārnesumkārbu.

Pats pirmais ar dīzeļa dzinēju aprīkotais modelis ir džips Chevrolet Captiva, kura tirdzniecība uzsākta šogad. “Lielā interese un pieprasījums pēc dīzeļa dzinējiem, garantē labus panākumus nākotnē,” ir pārliecināts oficiālais Chevrolet un Opel dīleris Latvijā SIA “HANSA AUTO”.  

Lacetti - jaudīgs un drošs ar pievilcīgu Itālijā radītu dizainu

Šobrīd  Lacetti 5-durvju hečbeka, 4-durvju sedana un  Caravan modeļiem ir trīs veidu 1.4, 1.6 un 1.8 litru četru cilindru 16 vārstu benzīna dzinēji ar 95, 109 un 122 zirgspēku jaudu.



Chevrolet Lacetti automašīnā balstiekārta ir konstruēta tā, lai auto būtu labāk vadāms un stabilāks uz ceļa. Ar auto tika veikts izmēģinājuma brauciens, nobraucot gandrīz divus miljonus kilometru, lai pilnīgotu balstiekārtas elementu darbības kontroli. Tas bija smags darbs, bet izcils rezultāts.

Ikvienu braucienu var izbaudīt neraizējoties, jo Lacetti jau standartā aprīkots ar ABS, vilces kontroli, drošības spilveniem, triecienakumulējošiem  bamperiem, drošības jostām ar regulējumu augstumu, bet mazo pasažieru drošībai – ISOFIX bērnu sēdeklīšu stiprinājumi. Auto ir izturīgs drošības karkass, kas izgatavots no tērauda ar augstu stiepes pretestības pakāpi. Tas aizsargā pasažierus un samazina trieciena radīto deformāciju, ja notiek negadījums. 

Chevrolet Lacetti piesaista garāmgājēju apbrīnas pilnos skatienus un no pasažieriem tiek saņemti komplimenti - tas pateicoties Giorgetto Guigiaro Italdesign studijā radītajai dizaina pievilcībai.

Chevrolet Epica - jaudīgi dzinēji apvienojumā ar ekonomiskumu un ļoti klusu braukšanu 

Epica – tas ir stilīgs lielās klases četru durvju sedans, kam piemīt dinamisms un stabila braukšanas gaita. Automašīna iemieso lieliskās braukšanas īpašības, pateicoties nevainojamai dzinēju darbībai, ātri reaģējošai balstiekārtai un īpašai trokšņu samazināšanas sistēmai, kas ir viena no vislabākajām Chevrolet Epica īpašībām, kas ļauj salonā baudīt klusumu.



Oficiālais Chevrolet un Opel dīleris Latvijā SIA “Hansa Auto” divām Chevrolet Epica versijām ar sešu cilindru benzīna dzinējiem –2.0 un 2.5 litru (ar jaudām 144 un 156 zirgspēki), no nākamā gada februāra papildus piedāvās arī 2.0 litru dīzeļa dzinēju. 

Chevrolet Epica ir ļoti bagātīgs aprīkojuma klāsts. Piemēram, ātrumjutīga stūres iekārta, ABS, drošības spilveni vadītājam un priekšējam pasažierim, kā arī sānu drošības spilveni un aizkari, elektriski regulējami logi, apsildāmi spoguļi, kondicionētājs, radio ar CD un MP3 atskaņotāju, sešiem vai astoņiem skaļruņiem, kā arī vadību uz stūres ietilpst visu modeļu standarta aprīkojumā. Chevrolet Epica modeļiem, izņemot pašu lētāko versiju kā pamataprīkojums tiek piedāvāta arī kruīza kontrole.

Chevrolet Lacetti cena ir sākot no 8580 latiem, savukārt lielās klases sedanu Chevrolet Epica var iegādāties pat par 12400 latiem. Cena modelim ar dīzeļa dzinēju nav plānota būtiski dārgāka.

Salīdzinoši nesen – pirms diviem gadiem, SIA “Hansa Auto” paši pirmie Latvijā ieguva pilnvaras tirgot Chevrolet markas automašīnas un strauji pieaugošie Chevrolet automašīnu pārdošanas apjomi pierāda šīs markas atzīšanu Latvijas autotirgū. Līdz tam uzņēmums “Hansa Auto” bija pazīstams kā oficiālais Opel pārstāvis Latvijā. Šogad uzņēmums atzīts par labāko Opel dīleri Baltijas valstīs un tiecas iegūt šādu pašu atzinību arī Chevrolet tirdzniecībā.

Inga Tralla
SIA “Hansa Auto”
 
Visi komentāri
 
220259. viesis 8.decembris 2006 12:05
0 0 Atbildēt

Nu gan čugunu salējuši par Korejas Chevy drošību-pilnīga dezinformācija.Cik atceros,Aveo bija EuroNCAP testā tikai 2 zvaigznes,bet Lacetti tikai 3.Tas mūsdienās ir nonsenss.

220338. viesis 8.decembris 2006 20:13
0 0 Atbildēt

Tās zvaigznes testā ir sviesC. Nositas arī ar 5 zvaigznēm frontālā triecienā. Ja vadītājs idiots, tad zvaigznes viņu neglābs un man pat noriebies klausīties cik kuram zvaigznes.

220339. viesis 8.decembris 2006 20:22
0 0 Atbildēt

Skan gan kā reklāma, bet patiesība tur ir! A par tiem testiem gan nevar saprast. Tie atkarīgi no tā, kas pasūta - ASV 5* ,bet D-2*, bet arī Fričiem tas attiecas tikai uz frontālo triecienu (vainīga plastmasas paneļa mala), bet pārējos testos - 5*.

Pats es redzēju vienu jauno AVEO uz jumta grāvī, ko smagais bija nostūmis. Tam pat stikli nebija izbiruši!

220344. viesis 8.decembris 2006 20:45
0 0 Atbildēt

Sutam labak $os uz Sibiriju,bet labak importejam istus CHEVY,tadus ka CORVETTE ............:):)

220408. viesis 10.decembris 2006 22:52
0 0 Atbildēt

nopeerc to CORVETTE....

220429. viesis 11.decembris 2006 11:36
0 0 Atbildēt

e-nazis,USA testā(NHTSA) auto frontāli triec betona sienā ar 52km/h(100% pārklājums),bet EuroNCAP ar 64 km/h deformējamā barjerā(40% pārklājums)-ar to arī ir izskaidrojamas lielās atšķirības rezultātos.

220338,nestum te savu demagoģiju,ka nositas ar 5 zvaigznēm.Protams,ka nositas,bet daudz retāk nekā ar 2-3 zvaigznēm.Protams,ka autoražotāji izmanto zvaigznes reklāmai,bet tas EuroNCAP tests nav nopērkams,līdz ar to ir ticams un ņemams vērā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti