Autoīpašniek, AUTONAMS atlīdzinās zaudējumus par zagtu auto! 18

 
20.jūnijs 2007 0:00

Vai Jums rūp, kā patiešām efektīgi un droši pasargāt savu auto no zagļiem? Kas tik nav darīts, sākot no signalizācijām, stūres un pedāļu bloķētājiem līdz pat speciāliem iebiedēšanas uzrakstiem uz logiem?

Bet nekā, zagļi kļuvuši gudrāki un neviens no risinājumiem nesniedz Jums 100% drošības sajūtu un sirdsmieru? Aizdzītas tiek gan vecas, gan jaunas mašīnas, pat ar jau ražotāju garantētām un uzstādītām pretaizdzīšanas sistēmām, bet zaudējumu atlīdzināšana no KASKO var nesegt pilnu auto vērtību.

Vai zināt, ka 99% automašīnas ir nozagtas tāpēc, ka autoīpašnieks nav zinājis, kā parūpēties par to pietiekamu drošību, nevis zagļu augstā IQ dēļ?



Ko Jūs teiktu par AUTONAMA risinājumu - pilno aizsardzības komplektu ar četrām neatņemamām sastāvdaļām, kas nodrošinās maksimālu aizsardzību no zagļiem un sirdsmieru naktīs? Pilnais aizsardzības komplekts sastāv no AUTONAMĀ uzstādītas signalizācijas sistēmas, Skybrake imobilaizera, auto marķēšanas un AUTONAMĀ noformētas KASKO apdrošināšanas.

Ja Jūsu auto tomēr nozags, saņemsiet atpakaļ naudu par AUTONAMA pakalpojumiem un vēl papildu naudu, kas atkarīga no auto vērtības. Riska nekāda! AUTONAMS to uzņemas jūsu vietā.

Zelta formula: AUTONAMĀ uzstādīta signalizācija, imobilaizers, automarķēšana un noformēta KASKO apdrošināšana

Zelta formula, kas pasargās no auto zagļiem, sastāv no četrām svarīgām komponentēm, par kuru uzstādīšanu un noformēšanu rūpes uzņemsies AUTONAMA speciālisti. Atceraties, ka katra no šīm sastāvdaļām atsevišķi nespēs pilnībā pasargāt no auto nozagšanas, bet kopā gan.

AUTONAMĀ uzstādīta signalizācijas sistēmas galvenā funkcija ir brīdināt par autozādzības mēģinājumu, ielaušanos autosalonā, auto stiklu izsišanu, kā arī par mēģinājumiem demontēt atsevišķas auto detaļas. Tiem auto, kam komplektā ir jau ražotāja aprīkota signalizācija, mūsu eksperti veic tās drošības pakāpes testus. Atkarībā no to rezultātiem, nepieciešamības gadījumā aprīkojam ar papildu sistēmām. Piedāvājam signalizāciju sistēmas ar papildu funkcijām Jūsu komfortam – piemēram, trauksmes zvanu uz tālruni, kas informē par auto zādzības vai apzagšanas mēģinājumu, vai funkciju durvju automātiska aizslēgšanās, automašīnai uzsākot kustību, un citas lietas.

AUTONAMA izgudrotais un ražotais imobilaizers Skybrake DD, pateicoties to tehnoloģiskajam risinājumam un kompaktajiem izmēriem, ir viens no drošākajiem imobilaizeriem pasaulē, kas nodrošina automašīnu no nozagšanas, bloķējot auto dzinēju. Aizsardzība tiek nodrošināta pat tad, ja ir nozagtas automašīnas atslēgas vai arī tiek mēģināts uzlauzt tās elektronisko sistēmu.

Trešā ne mazāk svarīga sastāvdaļa ir auto marķēšana, kas veikta AUTONAMĀ. Kā rāda mūsu pieredze, 99,99% no visām Latvijā nozagtajām automašīnām nav bijušas marķētas. Tas tāpēc, ka auto marķējums ir efektīva auto aizsardzības un identifikācijas sistēma, kuru nav iespējams likvidēt, neatstājot redzamas pēdas. Tas arī padara marķētos auto tik nepievilcīgus zagļu acīs.

KASKO apdrošināšanas polise tiek pamatoti uzskatītas par labām zālēm autoīpašnieka naktsmieram. Ja Jums nav KASKO polise, AUTONAMĀ to varēs ērti noformēt, ietaupot laiku un izvēloties sev izdevīgāko apdrošinātāju piedāvājumu. Savukārt mūsu speciālisti Jūs savlaicīgi informēs par polises termiņa beigšanos, kā arī sniegs atbalstu un konsultācijas ar auto negadījumu saistītu jautājumu risināšanā. Tomēr auto nozagšanas gadījumā KASKO polise var nesegt pilnībā zaudējumus, tāpēc dariet visu, lai izvairītos no auto nozagšanas, AUTONAMĀ savlaicīgi iegādājoties un uzstādot pilno aizsardzības komplektu.

Gaidīsim Jūs AUTONAMĀ, Skanstes ielā 9A, Rīgā.
www.autonams.lv

Apmaksāts reklāmas raksts
 
Visi komentāri
 
234044. viesis 15.maijs 2007 11:22
0 0 Atbildēt

"Auto īpašniek, AUTONAMS atlīdzinās zaudējumus par zagtu auto!"

biju jau domājis - vai tiešām ???????????????? ATLIIDZINAAS ???????

bet izrādās, autonams vienkaarshi tirgos KAKSO polises, tas arī viss :D :D :D

234045. viesis 15.maijs 2007 11:25
0 0 Atbildēt

tocj tirgo TIKAI kasko. jo par tiem juusu-autonama skybreikiem nekaadas labaas atsksmes NAV ! tikai vieni vieniigi gljuki ar kuriem iipashnieki SPIESTI samirinaaties...,jo DEFEKTU NENOVEERSHAT !

234052. viesis 15.maijs 2007 11:51
0 0 Atbildēt

Tikai no tā marķējuma jēgas praktiski nav, jo 1) kasko tas marķējums ir pie kājas 2) to marķējumu var eleganti izpulēt ārā.

234053. viesis 15.maijs 2007 11:53
0 0 Atbildēt

Nu par darba kvalitāti arī neko labu teikt nevaru. Konkordam pirms pāris gadiem lika signalizāciju un marķēja... beidzās ar to, ka nestrādāja automātiskā durvju bloķēšana pēc notiekta ātruma sasniegšanas, aizmugurējo durvju gumijas karājās, jo redz, kāds bija aizmirsis tās uzlikt... jā protams, pārtaisīja, sataisīja un atvainojās, bet nu, tomēr kautkāda paviršības piegarša palika no tā visa. Tomēr firma, kas taisa pa dārgo un specializējas pārsvarā tikai pretaizdzīšanas sistēmās... Varbūt jau ir sasnieguši notiektu līmeni un vairs tādi brīnumi nenotiek :)

Redaktors 15.maijs 2007 11:56
0 0 Atbildēt

Vai tad viss ir tikai slikti?

234059. viesis 15.maijs 2007 12:34
0 0 Atbildēt

Reti kurš serviss Latvijā strādā tik ātri un profesionāli, kā Autonams, visu cieņu ....

bet Skybrake signalizācijām varēja būt labāka pults, problēmas ir ar batereju, kas regulāri slīd ārā no savas vietas.... nomainot pults korpusu problēma nemainās ir jādomā par šo niansi, lai ikdienas lietošana kļūtu ērtāka .... problēma ir mikrosistēmas austiņas, kas satur batereju....

234061. viesis 15.maijs 2007 12:41
0 0 Atbildēt

Viss nav tik slikti, ja mainās īpašnieks marķētam auto, tad jaunu apliecību (pelēku ielaminētu papīriņu) izsniedz tikai par 4.50Ls, tā kā pirku jau marķētu auto man to vajadzēja darīt, un neilgi pēc šīs procedūras veikšanas, nomainīju auto reģ. numuru, aizbraucu pie viņiem, lai atkal izdrukātu jaunu papīriņu, man to piedāvāja veikt atkal par 4.50 Ls, bet tomēr pēc lietas būtības izskaidrošanas un lūguma neiekasēt no manis atkal 4.50 Ls, personāls konsultējās ar priekšniecību un tika pieņemts lēmums, un papīriņu izdrukāja bez maksas, bet visumā cilvēki laipni un atsaucīgi tur :)

234062. viesis 15.maijs 2007 12:47
0 0 Atbildēt

parasts reklāmas triks.....

tāpat kā "mēs uzmontēsim jūsu riepas par puscenu", tikai aizmirsuši piebilst, ka lai tiktu pie lētās montāžas tās riepas pie viņiem jānopērk par skarbo praisu :D

234064. viesis 15.maijs 2007 12:55
0 0 Atbildēt

Viņu signalizācijas tā rij strāvu, kā neviena cita. Ja mašīnai ilgāku laiku jāpastāv, tā ir problēma -- pāris reižu pēc akumulatora izlādes tās ir nokārušās un auto ir bijis jāevakuē uz viņu servisu atbloķēšanai. Vaina tieši signalizācijā, nevis akumulatorā. Nepatīkami izdevumi, beigti nervi utt. Citādi jau piedāvājums izklausās labi.

234076. viesis 15.maijs 2007 14:03
0 0 Atbildēt

Nafig visa tā figņa tiek uzskaitīta, ja beigās tas pats KASKO vien ir ?!? Būtu seguši pašrisku, tad es vēl saprastu sensācijas jēgu, bet tagad prasts apjājiens.

234102. viesis 15.maijs 2007 16:48
0 0 Atbildēt

tolji zaglji bij ljoljiki , tolji Autonama prichendaalji (ls oijoijoij ) paliidzeeja , bet , gluzji nesen , kaarteejo reizi ,zaglji апдиrsaas un audaks palika kur bijis :D

tas pozitiivi :) citaadi ,sen agraak(kunde kopsh veel Kjengaraga ielas garaazju laikiem ap 93gadu ) , visaadi ar tiem Autonamistiem ir bijis , gan akji ''eeda'' gan kauca bezjeegaa , bet rezultaataa 3X mani audaki ir nenozvizgjiiti , uz citiem schrottiem zaglju peedas gan nau bijushas maniitas . taxshto galiigi slikti jau vinji nau :D

234116. viesis 15.maijs 2007 22:10
0 0 Atbildēt

un kad paiet gads pec marhkeshanas tad atsuta vestuli, kura par attiecigu samaksu(pirms 3 gadiem laikam bij 13 ls)

piedava pagarinat sho ligumu....

234123. viesis 16.maijs 2007 0:44
0 0 Atbildēt

1) neilgi pēc lietota A8 iepirkšanas Auto Rīgā to mēģināja nozagt gaišā dienas laikā no apsargātas Latvijas Gāzes teritorijas. Bija veikli atslēguši centrālo atslēgu, ar vorotoku salauzuši aizdedzes slēdzeni un kontaktu grupu... Un tad aplauzās pie rūpnīcas sigai un imobilaizerim papildus uzliktās sigas ar slepeno pogu un imobilaizeri :) Uzreiz pēc notikuma nomarķēju to auto un uzlikām bēl vienu papildus fīču imobilaizerim... Vairs nav aiztikuši... (nu jau 4 gadi);

2) tikko no privātā nopirktam lietotam A6 pirmajā naktī pie mājas Teikā (auto ar signalizāciju, ielas malā zem logiem) nolasīja priekšējo pagrieziena lukturi. Pirmā mēneša laikā pamazām auto pa nakti pameta oriģinālo Alu. disku kalpaciņu komplekts (vispirms 2 gab. - ietves pusē, tad pēc pāris dienām atlikušie 2 - brauktuves pusē). Tad visādi āpši parkojoties blakus pakāpeniski nodeldēja krāsu no priekšējā un pakaļējā bampera stūriem, tad uzvilka švīku ar bamperi pa durvīm... KASKO velk garumā - izmaksājuši vēl nav neko (pieteicām pirmo skādi jau uz Ziemassvētkiem) :(

3) tam pašam A8 pirms pāris nedēļām ar pneimatisko ieroci sašāva pasažiera puses sānu stiklu - laikam cerēja uz ātru guvumu caur izbirušo stiklu, taču neienāca prātā, ka A8 ir triplex sānu logi :) Sabojāja stiklu, bet poliči - gods kam gods - ir ierosinājuši krimināllietu un aizdomās turamo narkotirgonīti un autozaglēnu jau sašņorējuši - bija mēģinājis pārdot kaimiņiem pāris dienas iepriekš pneimatisko pistoli :) Arī ballistiskie dati liecina par sliktu minētajam personāžam - lodes nākušas tieši no viņa istabas loga... Par nelaimi man KASKO nebiju paspējis pagarināt :( ... Gaidu, kad tiesās to mērgli.

234142. viesis 16.maijs 2007 10:46
0 0 Atbildēt

ar audakiem viss skaidrs - tos zog nemeeraa , paarbaudiic persooniski un atziits par iegaadaat neveelamu ;( .

leenaa garaa skatos uz 3-5gadiigu GS300-460 , kaa ar tiem ?? arii slikti ? kam kaada pieredze ?

234297. viesis 18.maijs 2007 16:51
0 0 Atbildēt

man ar tas skybrake gljuko un montējot sagrieza gumijas ko vēlāk tik pamanīju..

234933. viesis 1.jūnijs 2007 0:56
0 0 Atbildēt

Visus savus Audjikus esmu Autonamaa apriikojis. Ir gljuki bijushi, bet nu serviss tur ir ok un darbus ar izpilda normaalaa tempaa. Neko sliktu nevaru pateikt!

Vieniigi besii ka skybrake chips ~ reizi meenesii pie iedrbinaashanas netiek uztverts, tipa jaaizsleedz aizdedze un jaaprovee veelreiz...

234975. viesis 1.jūnijs 2007 23:41
0 0 Atbildēt

Uzlabots cirpēju piedāvājums ar vilnu apaugušām aitām.Un nekas vairāk.

234983. viesis 3.jūnijs 2007 4:07
0 0 Atbildēt

E , kungi, a jūs ko gribējāt?Ir jābūt kārtīgam lauku zēnam lai jau pašā sākumā neuztvertu mēģinājumu ap........āt

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti