Gaidāma CITROËN Berlingo jaunā paaudze 1

 
7.janvāris 2008 15:06

Paralēli pašreizējai CITROËN Berlingo versijai, 2008.gada otrajā trimestrī tirdzniecībā gaidāms jaunais Berlingo, kas harmoniski apvienos komfortu un ērtības ar praktiskumu un funkcionalitāti, tādējādi ļaujot pielāgoties tik atšķirīgajām klientu prasībām. Paredzams, ka Latvijas klientus jaunais modelis sasniegs jau 2008.gada jūnijā.

Berlingo sākotnējais modelis vēl arvien būs pieejams ar nosaukumu Berlingo First

Kopš 1996.gada, kad tika izlaists pirmais CITROËN Berlingo, pasaulē pārdots jau vairāk nekā 1 760 000 automašīnu, aizsākot jaunu furgonu koncepciju un „ludospace” segmentu. Kopš 2003.gada 17 Eiropas valstīs Berlingo ieguvis nepārspējamas līderpozīcijas „ludospace” tirgū. Modeļa ražošanas inovācijas patīkami pārsteigušas gan privātos automobiļu lietotājus, gan profesionāļus, tādējādi nodrošinot tirdzniecības panākumus.



Jaunais Citroën Berlingo individuālais transports: sedana komforts un „monospace” praktiskums

Visām situācijām piemērotais jaunais Berlingo atbilst pieaugošajām lietotāju prasībām pēc brīvības un daudzveidības. Tas pārņēmis ģimenes un daudzfunkciju automobiļa iezīmes, kas ne tikai palielina Berlingo vērtību, bet arī uzsver tā individualitāti ar dinamiskām un bagātīgām līnijām, vienlaikus norādot uz tā piederību zīmolam.

Jaunā CITROËN Berlingo iezīme ir komforts, jo īpaši akustiskais, kas tuvināts sedana rādītājiem, un no „monospace” pārņemtais praktiskums, ko nodrošina aizmugurējais bagāžas nodalījuma pārsegs ar atveramu logu, trīs neatkarīgi un izņemami sēdekļi otrajā rindā, jauna modeļa Modutop®, kā arī iekšējie reliņi kravas nostiprināšanai salonā. Papildus tiek sniegta vēl nebijusi stabilitāte uz ceļa - palielināts attālums starp riteņa asīm un izmantota C4 Picasso ritošā daļa.

Visbeidzot, pateicoties HDi 110 zirgspēku dīzeļa motoram ar daļiņu filtru (FAP), jaunajam Berlingo ir piešķirta AIRDREAM zīme, kas norāda uz videi visdraudzīgākajām automašīnām. 


Jaunais Citroën Berlingo komerctransports: ne tikai praktiskums un funkcionalitāte, bet arī estētika un komforts 

Furgona versijā jaunajam Berlingo ir liela lietderīgās kravas telpa un augsta modularitāte, kas ir jo īpaši svarīgi profesionāļu darba vajadzībām. Tas piedāvā plašu kravas telpu ar 3,3 m3 ietilpību, līdz pat 850 kg kravnesību un 1,8 m lietderīgā garuma, kurā var ievietot divas eiropaletes visā platumā. Tāpat tā piedāvājumā var tikt iekļauta Extenso® modulējama kabīne, kuru izmantojot var pārvadāt kravu garumā līdz pat trim metriem un sasniegt lietderīgo apjomu līdz 3,7 m3 vai priekšpusē uzņemt trīs personas.



Jaunais Berlingo īpaši rūpējas par saviem pasažieriem, sniedzot komfortu un vadīšanas ērtumu, kas parasti raksturīgs individuālajam transportam. Šīs ērtības sniedz palīgierīce kustības sākšanai uz slīpas virsmas, augstumā un dziļumā regulējama stūre, C4 Picasso ritošās daļas un ESP. Visbeidzot jaunais Berlingo ir moderns un vērtīgs darba instruments, bet tā stils pauž uzticamību un dinamiku. 

Jaunais CITROËN Berlingo seko uzreiz pēc jaunā Jumper, jaunā Jumpy un mazā Nemo izlaišanas. CITROËN profesionāļiem piedāvā visplašāko un daudzveidīgāko komerctransporta izvēli savas vēstures laikā, sniedzot risinājumu visplašākajām un sarežģītākajām prasībām (no 2,5 līdz 17 m3 lietderīgā apjoma un līdz pat divām tonnām lietderīgās kravas).

SIA VEHO ir „VEHO Group Oy” meitas uzņēmums, kas pārstāv vadošo Somijas auto tirdzniecības uzņēmumu ar vairāk kā 70 gadu darbības pieredzi. SIA VEHO kā CITROËN oficiālais importētājs un dīleris Latvijā darbojas kopš 2004.gada februāra. Jaunas CITROËN automašīnas Latvijā var iegādāties Rīgā, Cēsīs, Daugavpilī, Kuldīgā un Ventspilī.
 
Visi komentāri
 
250033. viesis 8.janvāris 2008 9:10
0 0 Atbildēt

NU KONKREETS SUUUCC

Saninji smuki , bet purns- urodina

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti