Chevrolet Europe rekordlieli tirdzniecības rezultāti 2007. gadā

 
14.janvāris 2008 10:44

2007.gadā Chevrolet Europe uzstādīja jaunu rekordu pārdoto automobiļu skaita ziņā: pārdošanas apjomi saniedza 457 000 automobiļus, par 33,6 procentiem vairāk nekā iepriekšējā gadā, kas arī bija zīmīgs ar rekordlielu pārdoto automobiļu skaitu.

Lieliskie ceturtā kvartāla (no oktobra līdz decembrim) automobiļu pārdošanas rādītāji (43 600 vienības) palīdzēja sasniegt visu laiku vislielāko tirgus daļu- 2,33 %.



Centrālajā un Austrumeiropā Chevrolet pārdeva 288 000 automobiļu, par 53% vairāk kā 2006. gadā. Īpaši spēcīgs pieaugums bija vērojams Krievijas tirgū- kopā pārdoti 189 500 automobiļi, kas ir par 70 % vairāk kā iepriekšējā gadā. Kopš 2007. gada maija Chevrolet ir kļuvis par populārāko ārzemju automobiļu zīmolu Krievijā ar vislielāko pārdoto automašīnu skaitu, sasniedzot 7 % tirgus daļu.

Pārdošanas apjomi ievērojami pieauga arī Rietumeiropā- par gandrīz 10%. Lielākais Chevrolet noieta tirgus ir Itālija, kur tirdzniecība pieauga par 28 procentiem, tāpat ievērojami rezultāti sasniegti arī Lielbritānijā- pieaugums par 28 %, kā arī Francijā- par 17%.

“Chevrolet spēj noturēt pieauguma tempu pateicoties spēcīgajiem modeļiem. Pircējiem ārkārtīgi patika Captiva un Epica, kā arī Lacetti, kas šogad ieguva dīzeļdzinēju. Centrālajā un Austrumeiropā izaugsme ir fenomenāla, taču mēs priecājamies, ka mums ir panākumi arī nobriedušajā Rietumeiropas tirgū. Šie rezultāti pierāda, ka Chevrolet ir viens no galvenajiem spēlētājiem Eiropas tirgū, kā arī visātrāk augošais automobiļu zīmols,” teica Veins Benons (Wayne Brannon), Chevrolet Europe izpilddirektors.

Arī „Adam Auto” Chevrolet tirdzniecības vadītājs Ruslans Vlasjuks ir iepriecināts par labajiem rezultātiem: „Mums ir liels prieks, ka Chevrolet kļūst arvien populārāks visā Eiropā, jo tas netieši atsauksies arī uz mūsu rezultātiem. Tirdzniecības rādītāju pieaugums tādās valstīs kā Anglija un Francija pierāda, ka Chevrolet automobiļu kvalitāte ir ļoti augsta, bet cena- pietiekami pievilcīga, lai Rietumeiropas „rūdītie” pircēji bez bažām izšķirtos par labu tieši šo automobiļu iegādei, nevis pirktu jau ierasto zīmolu pārstāvjus. Ceram, ka šī tendence kļūs arvien pamanāmāka arī pie mums un centīsimies strādāt, lai spētu nodrošināt augošo pieprasījumu.”
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 22

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 35

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 17

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti