Mobilā telefona integrācija auto audio atskaņotājā 5

 
23.februāris 2008 10:37

Bosch grupas uzņēmuma Blaupunkt jaunākais auto audio atskaņotāja modelis Hamburg MP68 ir apgādāts ar Bluetooth bezvadu savienojuma moduli, kas bez problēmām ļauj auto audio sistēmu savienot ar mobilo tālruni, kā arī pieslēgumvietām ārējo datu nesēju un portatīvo audio atskaņotāju pievienošanai.

Savukārt jaunais Blaupunkt interfeiss Hamburg MP68 lietošanu padara ērtu un viegli saprotamu.



Automašīnās, kas aprīkotas ar Hamburg MP68 vairs nav nepieciešama atsevišķa brīvroku sistēma, jo tiklīdz automašīnas salonā atrodas mobilais telefons, kas atbalsta Bluetooth bezvadu savienojumu, auto audio iekārta to atpazīst un ļauj pieslēgt un izmantot tajā iebūvēto brīvroku sistēmu. Pašas svarīgākās mobilā telefona funkcijas ir kontrolējamas ar Hamburg MP68 palīdzību un taustiņiem uz auto audio iekārtas priekšējā paneļa. Zvanīšanu atvieglo priekšējā paneļa labajā sānā novietotie ciparu un alfabēta taustiņi, kas ir izveidoti identiski mobilo telefonu tastatūrai. Šie taustiņi var tikt izmantoti arī ātrajai zvanīšanai kā arī tam, lai no telefonu grāmatas izvēlētos kontaktu, zinot tā kārtas numuru telefon grāmatā. Visi zvanu saraksti tiek attēloti uz auto audio iekārtas grafiskā displeja un tos turpat iespējams arī rediģēt.



Blaupunkt Hamburg MP68 auto audio atskaņotāja komplektā iekļauts arī viegli uzstādāms brīvroku sistēmas mikrofons, kas nodrošina ļoti kvalitatīvu balss uztveršanu. Savukārt zvanītāja balss tiek atskaņota, izmantojot automašīnas audio akustisko sistēmu.

Bez jau pieminētā Bluetooth bezvadu savienojuma Hamburg MP68 ir aprīkots arī ar AUX tipa ieeju un USB pieslēgvietu, kas ļauj to savienot ar ārējiem datu nesējiem un visa veida MP3/WMA atskaņotājiem. Jaunā tipa izvēlne ļauj ātri un bez problēmām pat pievienotajos datu nesējos atrast un izvēlēties atskaņošanai interesējošos MP3 failus.

Kā jau visi Blaupunkt automobiļu radio arī Hamburg MP68 nodrošina augstāko radio signāla uztveršanas kvalitāti un spēj atskaņot trīs dažādus radio viļņu garumus (FM, MW, LW). Labākas skaņas iegūšanai no digitālajiem audio failiem, Hamburg MP68 iebūvēta modernākā MP3 dekodēšanas tehnoloģija. Taču par skaņas kvalitāti un jaudu rūpējas trīs joslu ekvalaizers un 4 x 50 jaudas pastiprinātājs. Tajā pašā laikā jaunais auto audio atskaņotājs dod plašas iespējas tam pieslēgt ārējos jaudas pastiprinātājus un sabvūferu, bet automašīnas priekšējā paneļa izgaismojumam auto audio iekārtas paneļa izgaismojumu pielāgot palīdzēs VarioColour tehnoloģija.
 
Visi komentāri
 
252381. viesis 23.februāris 2008 11:54
0 1 Atbildēt

nu tad tūlīt pārējiem arī būs....

252391. viesis 23.februāris 2008 13:03
0 0 Atbildēt

Es tikai joprojaam nesaprotu kam shitaada kaste vajadziiga ieksh auto, tad uztaisa normaalu pastiprinaataaju ar Zilajam-pa-zobiem, un tad katrs atnak ar savu mob.telu. un mashiinaa ir gan radio, gan MP3 atskanjotaajs no mob.tel.. Melomāniem savukart iespeja vispaar atteikties no iebuuveetaas muldam-atskanjotaajkastes, un tad pashi saliek ko vajag.

252396. viesis 23.februāris 2008 13:21
0 0 Atbildēt

bet šī "galvas" jau nav oriģināli iebūvētās...

252987. viesis 25.februāris 2008 13:45
0 0 Atbildēt

Pionierim jau labu laiku tāds ir.

253080. viesis 26.februāris 2008 19:12
0 0 Atbildēt

Nevis labu laiku, bet ļoti sen :D

WALA pamosties, tu laikam gribi kaut kādu monofonisku nekvalitatīvu skaņu, par kuru pat divdesmitgadīgs vw kasetnieks labāks? :D Neaizmirsti, ka mobim frekvenču josla nav augstāka par kaut kādiem 6-8 KHz [varbūt kļūdos, bet parastajiem telefoniem tā laikam par bija zemāka] un attiecīgs datu pārraides ātrums zilajiem zobiem un tā tālāk :) Vienam otram tik vajag pēc principa - ātrāk un draņķīgāk :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti