ASV labāko auto sarakstā pirmo reizi iekļūst Hyundai 5

 
3.marts 2008 11:07

Neatkarīgajā Consumer Reports 2007. gada pētījuma sarakstā ar patērētājiem vistīkamākajiem automobiļiem pirmajā desmitniekā pirmo reizi iekļuvuši arī divi kompānijas Hyundai ražoti auto, raksta New York Times.

Par vislabāko mazās klases sedanu ASV tika atzīts Hyundai Elantra SE, savukārt par vislabāko apvidus auto - Hyundai Santa Fe.

Deviņi no desmit automobiļiem, kas iekļuvuši sarakstā, ir Āzijas kompāniju ražoti.

Pirmo reizi kopš 2005. gada par vislabāko pikapu ASV kļuva pašmāju ražotāja auto - Chevrolet Silverado.

Par labāko ģimenes auto sākotnēji tika atzīts Nissan Altima, taču tam nebija elektroniska stabilitātes kontrole, kas ir obligāta prasība, lai tiktu sarakstā. Tāpēc šo titulu ieguva Honda Accord.

Toyota grupas auto saņēma četras nominācijas - labākais zaļais auto (Toyota Prius), labākais luksusa klases sedans (Lexus LS460L), labākais mazās klases apvidus auto - (Toyota RAW4) un labākais minivens - Toyota Sienna.

Lai automobilis iekļūtu vislabāko ASV auto sarakstā, tam ir jāuzrāda labi rezultāti braukšanas triecientestos, jābūt atzītam par uzticamu, kā arī elektroniskajai stabilitātes kontrolei automobilī ir jābūt standarta komplektācijā, vai arī viegli adaptējamai.
 
Visi komentāri
 
253453. viesis 3.marts 2008 11:15
0 0 Atbildēt

Kļūda virsrakstā. Tās nav nekādas hindu mašīnas:).

253456. viesis 3.marts 2008 11:26
0 0 Atbildēt

Nu, to virsrakstu gan vajadzētu izlabot. Bet , reali, jaunā Hyundai elantra tiešām ir ļoti glīts un interesants auto. Krievijā šobrīd viens no TOP pārdotākajiem auto. Nesen Pēterburgā jauno elantru nopētīju , un man ļoti patika. Salons veidots "kosmiskajā" stiliņā - ļoti interesants. Mūsu autotirgū šis auto neienāk. Bet, ja kāds grib apskatīt, tas ir iespējams : www:hyundai.ru lapā.

253530. viesis 3.marts 2008 18:28
0 0 Atbildēt

Krievijā TOP pārdotākais auto ir un būs VAZ, līdz ar ko salīdzinājums ar .ru šeit nav korekts. Viņiem arī ķīniešī drīz būs TOP pārdotākie (smagiem jau tā ir), nu un?

253532. viesis 3.marts 2008 18:41
0 0 Atbildēt

...Krievija driz vairs Vaza nebus,jo tie automobilji vairs nespej sen konkuret ar letam 4kibacaino markam,Vaz bizness paliek par pagatni.....Drizak tiks ievestas vairak iekartas no arzemem un tiks likti modelji domati Krievu tirgum,dazos gadijumos pat autinji ar Krievu nosaukumiem,lai pievilinatu vietejos pircejus. Amerikanju kartejais tops ir tikpat stulbs cik vinji pa4i,taka vinji pa4i nekad nav maceju4i buvet kartigus auto,vinjiem pat tads Santa Fe liekas Dieva davana.........,jasak ari mazak burgerus rit,jo benzina cena ari aug.......

253550. viesis 3.marts 2008 20:56
0 0 Atbildēt

Īss Krievijas tirgus raksturojums www.autoreview.ru/news/index.php?ELEMENT_ID=13296

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti