Red Bull Racing F1 automašīna tiek izsolīta eBay 1

 
17.marts 2008 9:42

Sākot no 13. marta līdz 30. martam interneta izsolē eBay tiek izsolīta nevien Deivida Kuldharda Formula-1, bet arī daudzu citu Red Bull atbalstīto sportistu inventārs un apģērbs, kā arī dažādas atrakcijas, piemēram, lidojums ar vēsturisku "Douglas DC 6B" lidmašīnu trīsdesmit divu cilvēku lielai grupai.

Visi izsolē iegūtie līdzekļi tiks nodoti labdarības fondam Wings for Life, kas aktīvi darbojas muguras smadzeņu traumu izpētē, lai sniegtu palīdzību – nopietnakus spārnus par tiem kuros paceļ Red Bull – 2,7 miljoniem cilvēku visā pasaulē, kuri cieš no mugurkaula un muguras smadzeņu traumām.

Izsolē izlikto Red Bull Racing F1 bolīdu, kas gan tiks pārdots bez dzinēja, pagājušā sezonā Silverstonas trasē vadīja viens no pieredzējušākajiem aktīvajiem F1 pilotiem Deivids Kulthards. Bolīda krāsojums arī ir vēsturisks – tas veltīts labdarībai. Pagājušajā sezonā F1 komanda Red Bull Racing labdarības fondam Wings for Life sagādāja visai ievērojamu summu, jo ļāva ikvienam interesentam par 13,50 eiro ziedojumu Wings for Life fondam iegādāties iespēju gan uz Deivida Kultharda, gan uz Marka Vēbera formulas izvietot savu fotogrāfiju. Šo iespēju izmantoja teju vai četrdesmit divi tūkstoši cilvēku no visas pasaules.

"Muguras smadzeņu trauma ir kaut kas tāds, ar ko savā dzīvē ir saskārušies ne tikai sportisti, bet arī parasti cilvēki, kas tagad savu dzīvi pavada ratiņkrēslā. Muguras smadzeņu trauma pilnībā izmaina cilvēka dzīvi, un jebkāda palīdzība tiem ir noderīga. Es ceru, ka izsolē par šo F1 bolīdu tiks iegūta pietiekami liela summa, lai palīdzētu šiem civēkiem," stāsta F1 pilots Deivids Kulthards, kura bolīds eBay izsolē tiks pārdots no 13. līdz 23. martam.

Bez jau minētās Deivida Kultharda formulas eBay izsolē tiks pārdotas tādu auto un moto sportistu kā Nanī Roma, Vitantonio Liuci,  Žiniela Deviljē, Travis Pastrana, Nika Haidena, Adma Radža un Stefana Evertsa apģērbi, aksesuāri, ķiveres un pat sacensību ielūgumi, un iespēja kopā trenēties.

Tie, kuri motorsportu ir uz "Jūs", savā īpašumā var iegūt slēpotāja Adama Mališa ķiveri, klinšu kāpēja Ursa Odermata ledus cirtni un ķiveri, kura glāba viņa paša dzīvību smaga kritiena laikā.



Taču savu labo gribu var parādīt arī citi aktīvas atpūtas un izklaides cienītāji, tie ziedojot Wings for Life fondam var iegūt iespēju, ko grūti nopirkt par naudu. Viena no šādām iespējām ir trīsdesmit divu cilvēku grupas lidojums ar vienu no spilgtākajiem Hangar-7 eksponātiem "Douglas DC 6B" – lidmašīnu, kas 1958. gadā būvēta bijušā Dienvidslāvijas vadītāja Maršala Tito vajadzībām. Vēl spilgtākus piedzīvojumus var iegūt izmēģinot lidojumu kopā ar vienīgo austriešu Red Bull Air Race pilotu Hannu Arču. Aizrautīgiem hokeja spēlētājiem interesants varētu likties hokeja treniņš kopā ar Austrijas čempioniem "Red Bull Salzburg", bet ballīšu mīlētājiem tiek piedāvāts sarīkot pašiem savu ballīti uz kuru ieradīsies dīdžejs ar īpašo Red Bull ballīšu automobili, kurā iebūvēta DJ darba vieta un akustiskā sistēma.

Drīzumā šo sarakstu papildinās arvien jauni piedāvājumi, kuru vidū, iespējams, būs arī Sirila Deprē Dakāras KTM motocikls, lidojums ar "B-25J MITCHELL" bumbvedēju, kā arī daudzi citi mākslas un sporta priekšmeti kā arī dažādas aktivitātes.

Ar neskaitāmu sportistu atbalstu mēs pārdosim unikālus sporta priekšmetus un visu izsolē iegūto naudu izmantosim, lai gūtu progresu muguras smadzeņu izpētē, un iespējamo ārstēšanas programmu izstrādē," stāsta bezpeļņas labdarības fonda Wings for Life dibinātājs Heins Kinigādners.
 
Visi komentāri
 
254464. viesis 17.marts 2008 20:57
0 0 Atbildēt

Tā turpināt! :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 30

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti