Ar jaunu "BMW X5" pa Baltezera ledu (+ VIDEO) 22

 
Inchcape | 18.februāris 2019 14:22

BMW spēkrati jau vairākus gadus ir ne tikai nemainīgi grezni un eleganti konstruēti, bet arī sniedz iespēju vadītājam pilnībā izbaudīt braukšanu ziemā

Pateicoties pilnpiedziņas aprīkojumam un modernām tehnoloģijām, BMW automašīnas nodrošina izcilu saķeri ar ceļu un sniedz drošības sajūtu, informē “Inchcape Motors Latvia” BMW grupas vadītāja Kristīne Nesaule.

BMW automašīnas piedāvā plašu braukšanas palīglīdzekļu un viedo tehnoloģiju klāstu, lai nezaudētu stabilitāti pat visizaicinošākajos laikapstākļos. Kombinējot “xDrive” sistēmu un BMW intuitīvās vadības tehnoloģijas funkcijas, spēkrats var droši iekarot pat sniegotākos un ledainākos ceļus.

“xDrive” pilnpiedziņas sistēma būtiski uzlabo spēkrata saķeri ar ceļu un palīdz novērst pārmērīgu vai nepietiekamu pagriežamību, pārnesot jaudu starp asīm. Savukārt intuitīvās vadības tehnoloģijas ļauj vadītājam sazināties ar savu BMW, nenovirzot uzmanību no ceļa. Piemēram, “Head-Up” displejs visu nepieciešamo informāciju braukšanas laikā projicē uz vējstikla. Savukārt BMW žestu vadība ļauj vadītājam kontrolēt dažas funkcijas ar žestu palīdzību, piemēram, atbildēt uz zvaniem vai regulēt skaļuma un kondicioniera iestatījumus.

Demonstrējot perfektu automašīnas saķeri ar slidenu virsmu un izcilu stabilitāti apgrūtinātos braukšanas apstākļos, “Inchcape Motors Latvia”  piedāvā ieskatu spožākajos BMW automašīnu ledus uznācienos.  

BMW uz hokeja laukuma atbalsta “Dinamo Rīga” komandu

BMW zīmols ir pazīstams ar savu novatorisko garu un inovācijām. Šie divi aspekti ir būtiski ne vien biznesā, bet arī sportā, tāpēc atbalsta sniegšana “Dinamo Rīga” hokeja komandai ir jau kļuvusi par BMW grupas ikgadējo tradīciju. Aizvadot hokeja spēli zem klajas debess, pasākuma izskaņā uz hokeja laukuma eleganti ieripoja jaunie BMW X3 un X2.

Vēl nebijis eksperiments ar BMW X5

Autosportists un sporta kompleksa “333” vadītājs Haralds Šlēgelmilhs, atdarinot braucienu pa Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi, veica vēl nebijušu virtuālu eksperimentu ar izveicīgo BMW X5. Uz aizsalušā  Baltezera Šlēgelmilhs atdarināja braucienu pa Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi ar visām tās virāžām.

Jaudīgākais burts pasaulē - “M”

Kanādas klinšu kalni ir lieliska vide BMW M6 kupejai, lai sasniegtu ātruma robežas un demonstrētu perfektu vadāmību straujos līkumos.

BMW xDrive pilnpiedziņas jauda sporta kompleksā “333”

Latvijas rallija meistari sporta kompleksā “333” testē 15 dažādu sēriju BMW modeļus, kas aprīkoti ar inteliģento xDrive pilnpiedziņas tehnoloģiju.

Adrenalīns ziemas testa braucienos Zviedrijas Arjeploga kalnos

Gleznainas kalnu ainavas, braukšanas bauda uz slidenas virsmas, driftēšana pāri aizsalušam ezeram arktiskā loka malā - ideāla vide, lai liela ātruma apstākļos demonstrētu transportlīdzekļa vadības iespējas un apgūtu prasmes ziemas braukšanā. 

BMW X3 jaudīgais tests pie Ziemeļu polārā loka

“xDrive” sistēma nepieviļ arī sniegotajos apgabalos pie Ziemeļu polārā loka. Iekarojot Zviedrijas ezera ledus virsmu, savas spējas un jaudu lieliski demonstrē pasaules līderis premium SUV kategorijā - BMW X3.

Arī BMW klasiskās vērtības izceļas ziemas braukšanas apstākļos

Katru gadu janvāra sākumā Austrijā norisinās ziemas rallijs, kur, godinot BMW vēsturiskās vērtības, pārbraucienos piedalās arī BMW klasisko modeļu auto.

 

Foto: Publicitātes attēls

 
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
msh 19.februāris 2019 1:42
15 0 Atbildēt

Viņi nevis var, bet viņiem nākas - jo ko tad savādāk šie rādītu? Kā ar 1.5 megāni mēģina kaut kur paslidināties? Tas būs kaut kas vēl draņķīgāks nekā X5 uz ezera. Kaut gan šitādi viģiki ir riskanti - tur to spēlēšanos @ F1, galu galā, apmaksā visādu 1.0 clio un 1.5 dustera pircēji, bet ja tās forumlas lido, tad tie dranduļeti nelido... Tādā ziņā beha tomēr ir sportiskāks par maksti, kā redzams no tevis nosauktajiem cipariem - jo tās sānslīdes tomēr tiek veiktas ar mēreni pārbūvētiem tirgū nopērkamiem aparātiem, kamēr F1 ne jau ar kliju močī, bet gan ar nenopērkamu aparātu...

s 19.februāris 2019 8:32
13 3 Atbildēt

Un, ko tagad ikdienā braukt ar renault. nisanu, toyotu, vai nedod dievs chevrolet? Ko Tu te tēlo muļķi, vai varbūt nemaz netēlo?

Tie ir ikdienas auto, kāds šeit sakars ar profesionālo sportu?

Tai pašai toyotai, nisanam ir kāds auto ar kaut cik pienemamu dzinēju? Visi kaut kādi veci arhaiski un mazjaudīgi dīzeļi, vai hibrīdi, nerunājot par komfortu, vai montāžas kvalitāti. Kas bmw ir slikts? Tev cena par augstu? Tehniskā ziņā tas plīst ne vairāk par audi, mercedesu, vw, vai citiem ar tehnoloģijām aprikotiem auto. Protmas ka daciai, kurai "labākajā gadījumā" ir elektriskie logi ir daudz mazāka iespējamība kaut kam saplīst.

Bet, ko nu tur pļurksti vien tālāk - arī reklāma...

s 19.februāris 2019 10:10
11 2 Atbildēt

Bet bmw jau arī ir sportisks, tos ir iespējams nokomplektēt ar normāliem motoriem+ vadāmība un komforts ikdienas lietotājam. Bet par cik no vadāmības Tu neko nesaproti, tad skaidrs, ka šīs lietas neizproti.

Turklāt autosporta panākumi ir reklāma, tikai un vienīgi, turklāt dārga reklāma. Nu piemēram wrc. Tur citroens pežo utt. Un? Ko no tā iegūst lietotajs? Apzinu, ka brauc ar plastmasas kluci un kaut kur pasaulē wrc cempionātā pežuks no kura pat virsbūve nav saglabāta orginālā, iegūst kādu titulu? Tāda mulku mierināšana. Un redzu, ka esi viens no viniem.

Tātad ar ko ieteiksi aizvietot manu 2014 gada 535d? Ar ko?

Kā arī joprojām gaidu info par Tavu auto, savādāk kārtējo reizi - tukša muldēšana no Tavas puses.

P.s.

Par krieviem vari man neko nevaicāt. Pielauju, ka krievu valodu pārzinu sliktāk par Tevi, tādēl nesaprotu par kādiem personāźiem Tu runā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti