Ar jaunu "BMW X5" pa Baltezera ledu (+ VIDEO) 22

 
Inchcape | 18.februāris 2019 14:22

BMW spēkrati jau vairākus gadus ir ne tikai nemainīgi grezni un eleganti konstruēti, bet arī sniedz iespēju vadītājam pilnībā izbaudīt braukšanu ziemā

Pateicoties pilnpiedziņas aprīkojumam un modernām tehnoloģijām, BMW automašīnas nodrošina izcilu saķeri ar ceļu un sniedz drošības sajūtu, informē “Inchcape Motors Latvia” BMW grupas vadītāja Kristīne Nesaule.

BMW automašīnas piedāvā plašu braukšanas palīglīdzekļu un viedo tehnoloģiju klāstu, lai nezaudētu stabilitāti pat visizaicinošākajos laikapstākļos. Kombinējot “xDrive” sistēmu un BMW intuitīvās vadības tehnoloģijas funkcijas, spēkrats var droši iekarot pat sniegotākos un ledainākos ceļus.

“xDrive” pilnpiedziņas sistēma būtiski uzlabo spēkrata saķeri ar ceļu un palīdz novērst pārmērīgu vai nepietiekamu pagriežamību, pārnesot jaudu starp asīm. Savukārt intuitīvās vadības tehnoloģijas ļauj vadītājam sazināties ar savu BMW, nenovirzot uzmanību no ceļa. Piemēram, “Head-Up” displejs visu nepieciešamo informāciju braukšanas laikā projicē uz vējstikla. Savukārt BMW žestu vadība ļauj vadītājam kontrolēt dažas funkcijas ar žestu palīdzību, piemēram, atbildēt uz zvaniem vai regulēt skaļuma un kondicioniera iestatījumus.

Demonstrējot perfektu automašīnas saķeri ar slidenu virsmu un izcilu stabilitāti apgrūtinātos braukšanas apstākļos, “Inchcape Motors Latvia”  piedāvā ieskatu spožākajos BMW automašīnu ledus uznācienos.  

BMW uz hokeja laukuma atbalsta “Dinamo Rīga” komandu

BMW zīmols ir pazīstams ar savu novatorisko garu un inovācijām. Šie divi aspekti ir būtiski ne vien biznesā, bet arī sportā, tāpēc atbalsta sniegšana “Dinamo Rīga” hokeja komandai ir jau kļuvusi par BMW grupas ikgadējo tradīciju. Aizvadot hokeja spēli zem klajas debess, pasākuma izskaņā uz hokeja laukuma eleganti ieripoja jaunie BMW X3 un X2.

Vēl nebijis eksperiments ar BMW X5

Autosportists un sporta kompleksa “333” vadītājs Haralds Šlēgelmilhs, atdarinot braucienu pa Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi, veica vēl nebijušu virtuālu eksperimentu ar izveicīgo BMW X5. Uz aizsalušā  Baltezera Šlēgelmilhs atdarināja braucienu pa Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi ar visām tās virāžām.

Jaudīgākais burts pasaulē - “M”

Kanādas klinšu kalni ir lieliska vide BMW M6 kupejai, lai sasniegtu ātruma robežas un demonstrētu perfektu vadāmību straujos līkumos.

BMW xDrive pilnpiedziņas jauda sporta kompleksā “333”

Latvijas rallija meistari sporta kompleksā “333” testē 15 dažādu sēriju BMW modeļus, kas aprīkoti ar inteliģento xDrive pilnpiedziņas tehnoloģiju.

Adrenalīns ziemas testa braucienos Zviedrijas Arjeploga kalnos

Gleznainas kalnu ainavas, braukšanas bauda uz slidenas virsmas, driftēšana pāri aizsalušam ezeram arktiskā loka malā - ideāla vide, lai liela ātruma apstākļos demonstrētu transportlīdzekļa vadības iespējas un apgūtu prasmes ziemas braukšanā. 

BMW X3 jaudīgais tests pie Ziemeļu polārā loka

“xDrive” sistēma nepieviļ arī sniegotajos apgabalos pie Ziemeļu polārā loka. Iekarojot Zviedrijas ezera ledus virsmu, savas spējas un jaudu lieliski demonstrē pasaules līderis premium SUV kategorijā - BMW X3.

Arī BMW klasiskās vērtības izceļas ziemas braukšanas apstākļos

Katru gadu janvāra sākumā Austrijā norisinās ziemas rallijs, kur, godinot BMW vēsturiskās vērtības, pārbraucienos piedalās arī BMW klasisko modeļu auto.

 

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
msh 18.februāris 2019 17:28
6 0 Atbildēt

Paga, kādu sajūtu beha dod - drošības vai pārdrošības?

Bet savādāk - ironiski ka šodien beha demonstrē tādus zīmuļu gājienus, kādus audī demonstrēja pirms kādiem 10 gadiem

Puika 18.februāris 2019 21:18
3 11 Atbildēt

Esmu cilveks ar ļoti lielu pieredzi auto joma un es uzskatu ,BMW dizaina ziņā ir sācis krietni stagnet. Viss ir garlaicīgs nu jaunā 8.serija vel daudz maz. Jaunais X5 ir garlaicīgs. Tehniski jau gan ir ok. Lai ari nekadu jaunu vera ņemamu opciju es viņā neredzu. Žel bet pat Audi ir palicis intresantāks.

viencexperc 18.februāris 2019 23:44
1 15 Atbildēt

BMW stagnē jau pēdējos 20 gadus.

viencexperc 18.februāris 2019 23:58
4 14 Atbildēt

Vienīgais, kas BMW ir sportisks, tās ir sporta bikses automašīnā sēdošajiem. Tāpēc nākas uzņemt tādus video.

Renault var atļauties uzņemt ko tādu:

Bet BMW ar VR brillēm pa ledu. Un Latvijā. Galvenais, neparādīt normālu driftu, jo normāls diezin vai sanāks. jo Formula Drift ( pasaules kauss) BMW ir aiz Toyotas, Ford, Chevrolet un Nissan ( Nissan 558 punkti, Chevoletam 559, Ford 869, bet BMW 217.... Un tā pati "augstā" vieta ir pateicoties krieviem, latviešiem un lietuvišiem, kuri citus auto nezin. Un nezin, ka ja paņems fordu vai toyotu, arī kopvērtējumā būs daudz augstākā vietā.

msh 19.februāris 2019 1:42
15 0 Atbildēt

Viņi nevis var, bet viņiem nākas - jo ko tad savādāk šie rādītu? Kā ar 1.5 megāni mēģina kaut kur paslidināties? Tas būs kaut kas vēl draņķīgāks nekā X5 uz ezera. Kaut gan šitādi viģiki ir riskanti - tur to spēlēšanos @ F1, galu galā, apmaksā visādu 1.0 clio un 1.5 dustera pircēji, bet ja tās forumlas lido, tad tie dranduļeti nelido... Tādā ziņā beha tomēr ir sportiskāks par maksti, kā redzams no tevis nosauktajiem cipariem - jo tās sānslīdes tomēr tiek veiktas ar mēreni pārbūvētiem tirgū nopērkamiem aparātiem, kamēr F1 ne jau ar kliju močī, bet gan ar nenopērkamu aparātu...

s 19.februāris 2019 8:32
13 3 Atbildēt

Un, ko tagad ikdienā braukt ar renault. nisanu, toyotu, vai nedod dievs chevrolet? Ko Tu te tēlo muļķi, vai varbūt nemaz netēlo?

Tie ir ikdienas auto, kāds šeit sakars ar profesionālo sportu?

Tai pašai toyotai, nisanam ir kāds auto ar kaut cik pienemamu dzinēju? Visi kaut kādi veci arhaiski un mazjaudīgi dīzeļi, vai hibrīdi, nerunājot par komfortu, vai montāžas kvalitāti. Kas bmw ir slikts? Tev cena par augstu? Tehniskā ziņā tas plīst ne vairāk par audi, mercedesu, vw, vai citiem ar tehnoloģijām aprikotiem auto. Protmas ka daciai, kurai "labākajā gadījumā" ir elektriskie logi ir daudz mazāka iespējamība kaut kam saplīst.

Bet, ko nu tur pļurksti vien tālāk - arī reklāma...

viencexperc 19.februāris 2019 9:45
4 12 Atbildēt

Tāds sakars, ka viss BMW mārketings virzās uz to, lai krievi un nēģeri ( galvenie BMW klienti pēc oficialās statistikas) domātu, ka BMW ir sportisks.

Bet tajā pašā laikā gandrīz visām autokompānijām IR reāli panākumi kadā no autosportiem. Kaut kur startē fināla, kaut kur iegūtas kādas čempionu balvas, pat KAMAZ ir uzvaras Dakārā. Bet BMW uzvaru nav. Finālu nav. Nekā nav. Pat ar tiem pašiem IELU auto, trasēs ( piemēram Nirburgringā) citu marku IELU auto būs priekšā. Kurā vietā BMW ir Nirburgringā? 50, vai 60 vietā? Un kurā mustangs ( arī ielu auto, nevis sacīkšu bolīds)?

Par to ir runa, ka tādi muļķi kā tu tiec čakarēti. Tu pat redzi faktus, bet to neatzīsti. Jo Davidičs teica, ka BMW ir labāks. Un filmā būmeris bija uzfilmēts labs auto. Tikai davidičam ir M versija, būmerī bija filmēta 7,sērija, bet tev sūda 3.

s 19.februāris 2019 10:10
11 2 Atbildēt

Bet bmw jau arī ir sportisks, tos ir iespējams nokomplektēt ar normāliem motoriem+ vadāmība un komforts ikdienas lietotājam. Bet par cik no vadāmības Tu neko nesaproti, tad skaidrs, ka šīs lietas neizproti.

Turklāt autosporta panākumi ir reklāma, tikai un vienīgi, turklāt dārga reklāma. Nu piemēram wrc. Tur citroens pežo utt. Un? Ko no tā iegūst lietotajs? Apzinu, ka brauc ar plastmasas kluci un kaut kur pasaulē wrc cempionātā pežuks no kura pat virsbūve nav saglabāta orginālā, iegūst kādu titulu? Tāda mulku mierināšana. Un redzu, ka esi viens no viniem.

Tātad ar ko ieteiksi aizvietot manu 2014 gada 535d? Ar ko?

Kā arī joprojām gaidu info par Tavu auto, savādāk kārtējo reizi - tukša muldēšana no Tavas puses.

P.s.

Par krieviem vari man neko nevaicāt. Pielauju, ka krievu valodu pārzinu sliktāk par Tevi, tādēl nesaprotu par kādiem personāźiem Tu runā.

viencexperc 19.februāris 2019 17:15
2 9 Atbildēt

nav iespējams nokomplektēt. Ja būtu iespējams, tad nokomplektētu un brauktu. Bet vienīgais, ko var - pagriezt reklāmas rullīti.

Ar ko nomainīt? Ja gribi vācieti, tad kaut vai mersedesu e klases. Tas būs ātrāks ( visos parametros), tam būs labākas bremzes, tas būs lielāks, un tas izskatīsies pēc kruta autiņa. Jā, trenūzenes vajadzēs atstāt plauktā. Bet uzreiz būs statuss, jauda un draivs. Bet ar BMW kā gopņiku pacančiks.

Bet ak jā. Mersedess ir dārgāks. To nevar nopirkt par dīvāna cenu.

s 19.februāris 2019 21:29
7 1 Atbildēt

Tu papūlējies atbildēt (protams pilnīgu sviestu), bet aizmirsi uzrakstīt ar kādu auto pats pārvietojies - švaki.

Kas attiecās uz reklāmām - tad nu nav nepieciešams muļķoties, Tavi sapņu auto fords, chevijs utt, reklamējas vēl dikti vairāk un ar muļķigākām reklāmām, turklāt nesaprotu Tāvu "sāpi" - neviens taču TEv neliek pirkt šos auto (arī tad ja Tu varētu tos atļauties).

Kas attiecas uz e klasi, tad jā tas ir labs variants - pats tādu skatījos, diemžēļ labu eksemplāru neatradu. Lieki piebilst, ka 3l dizēļdzinēju un sedanu piedāvājumā nav daudz. Vai arī tie bijuši iesaistīti CSN. Latvijā nereāli teju nereāli kaut, ko atrast.

Kas attiecas uz ātrumu (lai gan tā viennozīmīgi nebija prioritāte), tad tŗis litru dīzēl dzinējs ir švakāks, bet galvenais 7 ātrumu pārnesum kārbas ir izteikti varētu teikt "miegainas", viennozīmīgi nav pat vērts salīdzināt ar 8 ātrumu zf kārbām iekš bmw. Cik atceros lielāks arī nebija, varbūt pēc datiem, bet viennozīmīgi ne pēc sajūtām. Bet auto labs, laidens, lai gan tagad skatoties atpakaļ, nejūtu nožēlu par to, ka neturpināu meklēt un paņēmu f10. Par e klasi neesmu aizmirsis, bet tad tikai pēdējo modeli, vizuāli patīk, bet nav sanācis laiks ne painteresēties par tehniskajām iespējām, ne nomedīt kaut kur, lai izbrauktu.

Tu godīgi sakot esi tāds "slidens" nepatīkams tipiņš - statuss, statuss, tas ir tas ko bieži dzirdu no Tevis, tuklāt ir manīta arī Tava kāre uz "spīguļiem" turklāt ņemot vērā to cik daudz Tu melo, arī šajā gadījumā, jo neesi braucis ne ar f10, ne ar konkurējošo e klasi, tad aizdomas, ka Tu varētu būt čigāns.

Starpcit - kā Tavs vojādžerista STATUSS?

viencexperc 19.februāris 2019 10:00
1 13 Atbildēt

Un runājot par tiem mazjaudīgajiem dzinējiem.

Renault, nissan, ford un tas "nedod dievs ševi" MĀK būvēt jaudīgus dzinējus. Bet BMW nemāk. Pat Daciju var pārbūvēt, un tā skries WRC. Bet BMW pat pārbūvēt nevar. No tiem dzinējiem ir izspiestas visas sulas. Pat virsbūvi nevar paņemt, jo laikam, baidās, ka tā var izjukt.

s 19.februāris 2019 10:12
9 0 Atbildēt

Par autosportu atbildi jau Tev uzrakstiju.

Atbildi labāk ar kādu auto pats pārvietojies.

Chankaishi 19.februāris 2019 15:01
8 0 Atbildēt

Man shkjiet, ka viencexperc ir bez mashiinas - apm. kaa teaatra kritikjis nav aktieris Un BMW ir vinja bagaatajam kaiminjam.

msh 19.februāris 2019 12:54
2 1 Atbildēt

Par tām toyotām un nissaniem - lexus IR toyota. Nissanam arī ir GT-R un tamlīdzīgi aparāti - vienkārši pie mums tos netirgo.

Un kad runā par arhaismu - BMW vispār ir vēl arhaiskāks par audī - audī apmēram to pašu tirgo kādus 12 gadus, bet BMW - 20. Ar ko pašos pamatos tā tava beha atšķiras no E39 530d?

s 19.februāris 2019 14:20
10 1 Atbildēt

Nē nezināju, ka Toyota ir Lexus - tiešām? Pašam bija GS lexus un vairs negribu. Tiesa vairāk gan tādēļ, ka man ne visai "simpatizē" lexus pēc izskata.

GTR tiešām? GTR ir citas klases auto es šeit runāju par kaut cik normāla izmēra sedaniem/universāļiem.

Kas attiecas uz arhaisko, kas tad Tavuprāt ir tas nenormālais uzlabojums? Kā audi c6 atšķirās no šobrīd jaunākā a6?

Bet es Tev pateikšu ar ko f10 ir labāks par e39.

Motors, transmisija, apgaismojums(kā diena pret nakti), labāks braukšanas komforts, sevišķi ja ir iespējams izvēlēties braukšanas režīmus (nezinu, ka ir ar sliktāk aprīkotiem auto). Krietni labāka klimata kontrole un regulēšanas iespējas, sēdekļi, daudz dažādi elektroniski sīkumi un komunikācija ar mūsdienu viedierīcēm.

Starpcitu paskaidrošu Tev par tiem braukšanas rēžimiem, atceros, ka Tev nebija kaut, kas skaidrs.

1. man nav nekādas (M) pogas, bet būtība tā pati.

Ar braukšanas režīmiem Tev ir iespējams "MANĀMI", mainīt auto uzvedību, proti cofort plus režīmā auto ir ļoti, ļoti laidens, "mīksts" un komfortabls, bremzes ir asas, bet ne tik asas, kā sport plus rēžimā, kārba slēdzas ne tik agresīvi, un stūre ir vieglāka (lai gan pie lielāka ātruma tā pat kļūst smagāka, tā ir bijis teju visiem pēc 90 gadu bmw), auto arī ir ekonomiskāks, lai gan ne tik ekonomisks cik parastajaā komfort versījā, nezinu par cik, neesmu to spēciāli skatijies, tikai zinu, ka patērīnš ir lielāks.

Savukārt sport plus variācijā auto kļust krietni stingrāks, stūre smagāka, bremzes asāk. Kārba slēdzas agresīvāk. Kā arī manuprāt kaut, kas mainās attiecībā uz griezas/jaudas līkni, neesmu šo pētijis, bet auto uzvedās citādāk.

Ar Tevis pieminēto "M" pogu ir tā pat, tas nav domāts lai vienkārši samazīnātu auto zs, bet lai ar to būtu patīkamāk pārvietoties ikdienā, šadas iespējas taču ir arī Tevis tik ļoti mīļotajam audi, un arī mercedes tā ir, tiesa nezinu cik izteiktas ir izmaiņas.

Tu protams vari izteikt savu viedokli par šo visu un teikt, ka tā nav, bet mēs visi šeit ļoti labi saprotam, ka tas nebūs objektīvs viedoklis, jo Tu ne esi atradies šajā auto, ne braucis ar to, tā pat kā "viencexperc", - tie visi tādi pieņēmumi no Jūsu puses.

msh 20.februāris 2019 2:39
0 0 Atbildēt

Nissan Maxima - 3,5 V6, Nissan Altima - vecajam modelim arī 3,5 V6, tagad mainās modelis, jaunajam būs tas 2.0 maināmās kompresijas turbiķis, par kuru te bija raksts - nu, neder?

Ar ko atšķiras C6 no C8? Ar niansēm, tādām kā tava beha no E39, un viss. Tu pa lielam pats uzskaitīji, cik maza atšķirība - pamatā kosmētiska, kaut kādi knibuļi nomainījušies, un jā, normālu tomātu ir nomainījis wannabe sporta tomāts.

s 20.februāris 2019 8:25
0 0 Atbildēt

Protams neder, tie ir arhaiski motori 2.0 ir 4 cilindru motors.

Teicu jau Tev ka nobraucu gadā 40+k kilometrus, tajā skaitā bānis, beidz vienreiz te muļķoties, nissanu vispar nizskatu, kā sugu ir braukts ar aktuālajiem x-trail un qasqai. Tu esi braucis ar šiem auto? Jā būtu tad iespējams konstatētu, ka tavs otrais golfs ir mazāk graboš par šiem auto.

Iepriekš nosauktās atškirības NAV nianses! Kā Tu vispār kaut ko tādu vari uzrakstīt, lai gan saprotu, neesi ne ar vienu, ne otru un arī ar tiem audi braucis, tādēl šķiet - nianses.

Vari vispār neko vairs neielaisties diskusījas ar mani, Tev nav pilnīgi nekāda prieksātata par šiem auto, tikai tik cik žurnālā un video esi redzējis punkts.

Vari uzskatīt, ka Tavs 2 golfs ir vienīgais sasniegums autobūves vēsturē un kopš tā parādīšanās nekas jauns nan radīts. Ko tu gribeji vēl no tā atuto? Uzraksti konkrēti nevis raksti muļķības. Gribēji, lai ieliek variatoru, vai lai pārtaisa uz 4 ātrumu automātu? Tavai zināšanai tas nav nekāds wanabe sport automāts tam ir vistiešākais sakars ar auto degvielas patēriņu f10 ir krietni smagāks par e39 3.0D, motors arī ir jaudīgāks, savukārt patērīnš ir teju tāds pats, un tas ir braukājot ar auto pa Latviju, par bāni nemaz nerunāsim. Kā piemērs, pie ātruma ~180 - 190 km/h rpm ir zem 2k! Kā Tev šķiet cik rpm būtu tam e39?

msh 20.februāris 2019 12:51
0 0 Atbildēt

Kaščeju un xtraili neuzskatu par mašīnām - abi ir uz golfa klases mašīnas platformas uzbāztas lielākas kulbas un zem haubes ielikti kaut kādi nemotori. Nissans normālas mašīnas pie mums netirgo, jo virsroka ir galvenajai alianses firmai, makstij; nissans vienkārši aizpilda maksts klāsta robus.

2.0 ir četri katli, nu un? Neredzu dižu starpību starp sešu katlu ķīseli un četru katlu ļurbo benzīnu, sevišķi vēl ja tiek izmantots tomāts - baudāmiem motoriem ir vismaz 5 katli un tie darbojas ar benzīnu.

Starpība starp E39 un F10 3.0 ķīseli ir tāda, ka no F10 esošā eksemplāra vienkārši ir izžmiegts ārā vairāk. Ar to pašu E39 var aizbraukt pie kāda no lielajiem čipšķūneriem, piemēram, tā paša jonix, izspiest no tā tos pašus ciparus ko no tava motora + paprasīt lai uzliek garāku diferi un, varbūt, vēl pakoriģē kārbas programmējumu. Tā kas ir nesalīdzināmā atšķirība - E39 ir parasts tomāts ar hidrotransformatoru, bet tavam, cik noprotu, ir divsajūgu kārba = dragreisos tu vari dabūt labākus laikus

Un par niansēm - jā, visi tie grabuļi ir vienkārši salikti mašīnā, un lielu daļu ar taisnām rokām var mainīt uz jaunākiem, ja šausmīgi gribas. Bet nu te sākas tā starpība starp tevi un mani - tev patīk visi tie knibuļi un spēļu mantiņas mašīnā - es tikmēr golfā krāmēju aprīkojumu lai man pašam mazāk būtu kas jādara, un nevis lai būtu vairāk ar ko paspēlēties. Piemēram es varu nosaukt "in car entertainment" jomu - tev tavā behā ir iebūvēts dators ar miljons funkcijām, kuras tev noteikti liekas svarīgas un noderīgas. Man - kā tu domā, kas ir man? Nē, neuzminēji, nav kaut kāda lētā pioņerka, ziemassvētku eglīte [man tās riebjas] - man ir 1990. gada ražojuma VW Gamma 3 - tā laika VW augšgala maģis, pirmais VW maģis ar RDS un GALA [automātisko skaļuma regulāciju pēc ātruma]. Tas lieliski atskaņo radio, un tam ir tās divas foršās fīčas, un mašīnā arī neko vairāk reāli nevajag - it kā mazliet gribētos Yatour mainītāja emulatoru, bet tā vēlme ir pietiekami maza lai es necenstos dabūt savā īpašumā ejošu Gamma 4. Ja es paskatītos uz tava bembija panelī esošo datoru - es tur redzētu mana maģa 3 funkcijas + hands free + gaaaru sarakstu ar nevajadzīgām funkcijām - un var gadīties ka pat izrādīsies ka mans maģis radio funkciju izpilda ērtāk, jo visam ir fiziskas, ērti aizsniedzamas pogas... Tāpat par to klimatu - vai tad tiešām E39 ir sūdīgs klimats kas nespēj izpildīt savu pamatfunkciju, vai vienkārši F10 tur var vairāk ar kaut ko paspēlēties? Klimatam ir tikai jāspēj noturēt salonā stabila pieprasītā temperatūra un viss - vairāk par vienu zonu pēc cenas/veiktspējas kritērija vieglajai mašīnai tāpat ir diezgan bezjēdzīgs vipendrons. Jā, es nesen savā golfā arī ieliku klimatu - lai man nebūtu ar roku jāregulē siltums, lasīt - lai man būtu smuks ekrāns uz ko paskatīties, un pogas, kuras nav jāaiztiek - līdz vasarai vajadzētu arī salasīt un iemest kondišu.

s 21.februāris 2019 17:50
1 0 Atbildēt

Ar Tevi ir bezjēdzīgi diskutēt.

Un nav jau arī jēgas, jo kā jau teicu, neesi braucis ar sīem auto.

To visu murgu, ko Tu saraktiji par to e39 uzlabošanu - arī netaisos iztirzāt(lai gan varētu un pamatoti), bet bija smieklīgi palasīt, paldies.

he 19.februāris 2019 14:30
10 1 Atbildēt

un ar ko atšķiras tāda toyota?

Ne konkrēti par BMW, bet vispār par autobūvi. Kad meklēju sev jaunu (no salona nevis citu) auto, tad mani pārsteidza, ka japāņiem nav normālu motoru - visi kaut kādi vecās paaudzes, piemēram, Toytota Avensis lielākais bija laikam 1.8 ar kaut kādiem 140zs, padsmit sekundes līdz simtam un 12 litru patēriņu (pēc grāmatas), kamēr vācu autobūvē visos rādītājos priekšā. VW Passat ar 1.4 turbo motoru, 150zs un 7litru patēriņu, kaut kādas 8 sekundes līdz simtam. BMW neskatījos, bet tur tie rādītāji proporcionāli līdzīgi citiem vācu auto. Jā, toyotām ir hibrīdi, bet man, kā cilvēkam, kas vēlas braukt un reizi pa reizei arī kādu daudz maz dinamiski apdzīt netiek piedāvāti vispār nekādi varianti ikdienas transportlīdzeklim.

p.s. minētie skaitļi nav precīzi, bet paredzēti tikai ieskatam, lai varētu saprast atšķirības.

ak, jā, ja runājam par BMW, tad šeit galvenais ir - nodrošināt braukšanas prieku - autobraucējiem tas ir sportiskas izjūtas- ikdienas transportlīdzeklī, nevis uzvarēt iespējami daudzās autosporta disciplīnās

p.s. autošosejā BMW daudz kur piedalās

viencexperc 19.februāris 2019 17:30
0 9 Atbildēt

autošosejā piedalās. Touringā. Tur pat kur LADA komanda. Ladu apdzen, pagaidām. Bet Ladas pieder Renaultam, tāpēc arī tūringā būs dienas skaitītas.

p.s.

Tūringā BMW priekšā ir fords un citi ražotāji. Es nerakstīju, ka bmw pirmajā trīniekā.

Garais 19.februāris 2019 20:29
0 0 Atbildēt

Nereāli lēts un garlaicīgs video(reklāma)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis 2

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti