Amerikānis nodedzina 400 000 dolāru vērto Ferrari F8 Tributo, taču, ne jau nejauši (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 23.augusts 2023 14:30

Amerikāņu blogeris WhistlinDiesel iznīcinājis 400 000 dolāru vērto Ferrari F8 Tributo pie viena “nejauši” paķerot līdzi arī filmēšanas minivenu un nodarot kopējo skādi aptuveni pusmiljonu dolāru vērtībā.

Jaunākais WhistlinDiesel iznāciens tā arī saucas: “Ātrākais veids, kā atbrīvoties no pusmiljona dolāru”. Kā tas jādara? Sāk ar to, ka iznomā tikai 8000 km nobraukušu Ferrari F8 Tributo, tad nogādā to nopļautā kukurūzas laukā un lielā ātrumā izbraukājas pa novākto augu atliekām, nosprostojot ventilācijas lūkas un pamatīgi nokarsējot motoru, riteņus un izplūdes sistēmu.

Pārējais ir tikai likumsakarīgi – sakarsētajām detaļām saskaroties ar sausajām kukurūzas stiebru atliekām, uzliesmo uguns un lieta darīta – uguns dažu minūšu laikā apņem gluži jauno Ferrari un “nejauši” tuvumā atstāto minivenu.

Galvenais blogera mērķis atkal sasniegts – 6,1 miljons skatījumu 4 dienu laikā.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jumbo 23.augusts 2023 16:16
5 0 Atbildēt

Cik var dabūt par 6 000 000 klikšķiem?

Juris 23.augusts 2023 15:54
1 0 Atbildēt

Ferrari viņa. Busiņš iznomāts.

imzz 23.augusts 2023 16:38
1 0 Atbildēt

Tas nav tik daudz par vienreizējiem klikšķiem bet par sava kanāla uzturēšanu Youtube un pierakstījušos skaita palielināšanu. Un viņam ir gandrīz 6 milj. subscribers.

 "How much does a YouTuber with 1 million subscribers make a year? If a YouTuber with 1 million subscribers could get their entire audience to watch a new video every week, they could receive about $18,000 per week from AdSense alone. This would equate to $936,000 annually in AdSense revenue."

Tikai par skatījumiem : nekas nav vienkāršāk google visu zin:  YouTube video with 1 million views can make upward of $5,000. Tātad, 6* 5k iznāk 30 k $

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 8

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti