Kulbergs: "Rail Baltica" ir tik dziļā bedrē, ka tas var fundamentāli ietekmēt esošo valsts budžetu (+ VIDEO) 15

 
LTV Ziņu dienests | 2.jūlijs 2024 12:56

Dzelzceļa projekts "Rail Baltica" ir tik dziļā bedrē, ka tas var fundamentāli ietekmēt esošo valsts budžetu, intervijā raidījumā "Rīta Panorāma" vērtēja "Rail Baltica" Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētājs Andris Kulbergs (AS).

Viņš piekrita, ka "Rail Baltica" ir gadsimta un Latvijas vēsturē lielākais projekts, kam ir potenciāls izgāzties kā gadsimta lielākajai problēmai, ietekmējot ikvienu cilvēku Latvijā.

 
 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 2.jūlijs 2024 14:25
22 0 Atbildēt

Te tev nu bija labas pārvaldības piemērs. Ir gadsimta projekts, bez projekta vadītāja! Celniecība, bez skaidri iezīmēta finansējuma. Ir kaut kāds nesaprotams RB Rails ar padsmit tūkstošus lielām vadītāju algām kas dara velns sazin ko un ne par ko neatbild. Tad ir kaut kāds grēkāzis Satiksmes ministrijas valsts sekretāra personā, kur aapmata pienākumos visticamāk neietilpst nekāda Rail Baltic projekta vadīšana, bet visi sagaida, ka viņš to darīs ai ņefig darīt.

Varam pat izdarīt prognozes, ka bū stāpat kā ar Bibliotēku un Austrumu robežu. Tūlīt visi bļaus, ka projekts jāaptur un pēc pāris gadiem projektu atjaunos bet jau ar 5x tāmi, lai vis ivar piebāzt kabatas!

Ezits 2.jūlijs 2024 14:27
16 0 Atbildēt

LV ir problēma nofinansēt salīdzinoši īsu posmu uz Rīgu un lidostu, bet LT jau plāno paši būvēt atzaru uz Klaipēdas ostu. Vai tikai man liekas, ka LV nākotnes vīzijas vispār nav, jo valdošajiem ir tikai viena interese - kā dabūt otkatu sev no jebkā, nu un ar to arī visa LV attīstība beidzas?!

650 2.jūlijs 2024 15:17
12 0 Atbildēt

Kurš konkrēti bij tas, kurš šo te augstākminēto nolaida tajā "bedrē"? Kas īsti tas bija- konsīlijs, konsorcijs, pārtyju apvienība,"troika",artifikakālais intelekts, vai kas? Vai ko?

Kāds "sods" tika (tiks?) nozīmēts/Par! amata (augsti atalgotu amatU) pienākumu acīmredzami nolaidīgu pildīšanu, kā (lohiem) nupat vēstīja plašpreses materiāli, azžsš no nabag 3īs k līdz pat brangam 21nam k eur/mēn.. 

Kurš diez tas diplohmētais Lohs tur rēķiķināja to sākotnējo tāmi, kur ir tā melnraksta darbalapa/mappe, vēlams ar visām privātajām piezīmēm?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nepilni 24 000 eiro - Opel Frontera kļūst pieejams pasūtīšanai (+ FOTO) 4

Vācijas autobūves uzņēmums Opel uzsācis pasūtījumu pieņemšanu kompaktā krosovera Frontera iegādei, solot, ka būs pieejamas hibrīda un pilnībā elektriskās versijas. Lasīt vairāk

 

Kā darbojas automātiskā ugunsdzēsības sistēma? (+VIDEO) 2

Ugunsgrēks elektrības sadales kārbā ir nopietna ugunsnelaime ar grūti paredzamām sekām, tāpēc ko tādu nevēlas piedzīvot neviens. Taču šodien kopā ar KG Knutsson un zinātniski tehnisko firmu Lāsma mēs tīšām aizdedzināsim drošinātāju kasti. Lasīt vairāk

 

Vai baļķvedēji kļuvuši godīgāki? (+ VIDEO) 13

Pirms aptuveni gada “Aizliegtais paņēmiens” veltīja vairāku operāciju sēriju problēmai, ka pa Latvijas ceļiem daudzi kokmateriālu pārvadātāji neievēro noteiktos masas ierobežojumus. No vienas puses – tā var aizvest vairāk, bet no otras – šāda pieeja bojā Latvijas ceļus, kā arī rada bīstamību citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Lasīt vairāk

 

Dzērājšoferis ietriecas Latvijas vadošās sprinteres auto (+ VIDEO) 56

Tas ir brīnums, ka esam dzīvi un ka mūsu meitiņai ir abi vecāki! Tā pēc smagas avārijas vakar, kurā 2,4 promiļu reibumā esošs autovadītājs ietriecās viņu ģimenes auto, saka labākā Latvijas sprintere un olimpisko spēļu dalībniece Gunta Vaičule. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti