Kulbergs: "Rail Baltica" ir tik dziļā bedrē, ka tas var fundamentāli ietekmēt esošo valsts budžetu (+ VIDEO) 15

 
LTV Ziņu dienests | 2.jūlijs 2024 12:56

Dzelzceļa projekts "Rail Baltica" ir tik dziļā bedrē, ka tas var fundamentāli ietekmēt esošo valsts budžetu, intervijā raidījumā "Rīta Panorāma" vērtēja "Rail Baltica" Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētājs Andris Kulbergs (AS).

Viņš piekrita, ka "Rail Baltica" ir gadsimta un Latvijas vēsturē lielākais projekts, kam ir potenciāls izgāzties kā gadsimta lielākajai problēmai, ietekmējot ikvienu cilvēku Latvijā.

 
 
Visi komentāri
 
Kanibaals 2.jūlijs 2024 13:30
6 0 Atbildēt

Bedrē tikai dēļ vēlmes celt atzaru uz Rīgu un pieturas ik pa 5km.

Vaivai 2.jūlijs 2024 21:13
0 0 Atbildēt

Valsts budžets ir tādā bedrē, ka RB jau neko nevar ietekmēt

0pis 2.jūlijs 2024 14:15
5 0 Atbildēt

Beigās pa t.s. lidostas atzaru palaidīs veloceliņu jo sliežu ceļam būs par īsu 😊

BMW 2.jūlijs 2024 14:25
22 0 Atbildēt

Te tev nu bija labas pārvaldības piemērs. Ir gadsimta projekts, bez projekta vadītāja! Celniecība, bez skaidri iezīmēta finansējuma. Ir kaut kāds nesaprotams RB Rails ar padsmit tūkstošus lielām vadītāju algām kas dara velns sazin ko un ne par ko neatbild. Tad ir kaut kāds grēkāzis Satiksmes ministrijas valsts sekretāra personā, kur aapmata pienākumos visticamāk neietilpst nekāda Rail Baltic projekta vadīšana, bet visi sagaida, ka viņš to darīs ai ņefig darīt.

Varam pat izdarīt prognozes, ka bū stāpat kā ar Bibliotēku un Austrumu robežu. Tūlīt visi bļaus, ka projekts jāaptur un pēc pāris gadiem projektu atjaunos bet jau ar 5x tāmi, lai vis ivar piebāzt kabatas!

imzz 2.jūlijs 2024 17:14
4 0 Atbildēt

Tūlīt visi bļaus, ka projekts jāaptur -  Visticamāk, ka to nemaz nevar, jo līgumos neapšaubāmi paredzētas lielas soda naudas, kuras būs jāmaksā valstij par līgumu laušanu. Valsts pie mums allaž šādos gadījumos līdzinās turīgai, bet garīgi atpalikušai personai, kuru aptīra visi, kam nav slinkums.

Ezits 2.jūlijs 2024 14:27
16 0 Atbildēt

LV ir problēma nofinansēt salīdzinoši īsu posmu uz Rīgu un lidostu, bet LT jau plāno paši būvēt atzaru uz Klaipēdas ostu. Vai tikai man liekas, ka LV nākotnes vīzijas vispār nav, jo valdošajiem ir tikai viena interese - kā dabūt otkatu sev no jebkā, nu un ar to arī visa LV attīstība beidzas?!

650 2.jūlijs 2024 15:17
12 0 Atbildēt

Kurš konkrēti bij tas, kurš šo te augstākminēto nolaida tajā "bedrē"? Kas īsti tas bija- konsīlijs, konsorcijs, pārtyju apvienība,"troika",artifikakālais intelekts, vai kas? Vai ko?

Kāds "sods" tika (tiks?) nozīmēts/Par! amata (augsti atalgotu amatU) pienākumu acīmredzami nolaidīgu pildīšanu, kā (lohiem) nupat vēstīja plašpreses materiāli, azžsš no nabag 3īs k līdz pat brangam 21nam k eur/mēn.. 

Kurš diez tas diplohmētais Lohs tur rēķiķināja to sākotnējo tāmi, kur ir tā melnraksta darbalapa/mappe, vēlams ar visām privātajām piezīmēm?

1984 2.jūlijs 2024 23:15
2 0 Atbildēt

Jauns virsnieks nolaiž uz grunti plaukstošu uzņēmumu (no klasikas)

650 3.jūlijs 2024 0:08
1 0 Atbildēt

Nuja,virsnieks/klassiskais,e-bio,vesels porjuččiks Rigažževskis;)) Un (laikam,iespējams,var būt,un/vai) tam aakstam (kurš šodien te no e-krāna popupulizēja/par! 1kmh) nava nauda (suuda 5.2 mil jard eur) priekš mūsu 6joslu "galv.ceļiem".Ne uja viņam nava.

Visa nauda (kāreiz viņa dzelžainajā vadībā) ira aizgājuse dsā,- tā cieti iegūlusi dzelzs//ceļā.Lohi un/vai alkonauti tagad tajā 36jā kāroto 6joslu vietā visi korī brauks (pa 36eur/gab, 2016tā gadsimta cenās) 6x nedēļā uz Pērdnavu kārtīgi nopi..... A(bet) ja kādam loham galīg nebūs nauda par!/ko, tas varēs nop/sties turpat Salasspils sākumstacijā (ar galvu pret assfaltu). Jā ;p

darklight 3.jūlijs 2024 9:50
4 0 Atbildēt

Nu vienu uzvārdu varu tev nosaukt. Cilvēks, kurš šo pasākumu personīgi vadījis no pašiem pirmsākumiem, ir mūsu pašreizējais satiksmes ministrs - progresīvais Briškens. Dīvainā kārtā viņš pēkšņi neko vairs neatceras un neko nesaprot, kā tas tā sanācis. Progresīvi!

Briškens 3.jūlijs 2024 10:05
1 1 Atbildēt

Tu ko, Linkaiša ministrēšanas laikā visi klusēja un nevienam neko neteica par to bedri, kas tiek rakta!

Un vispār, ministrs nes tikai politisko atbildību, lai ko tas arī nozīmētu!

650 3.jūlijs 2024 14:28
2 0 Atbildēt

Ta tur jau ir TĀ LIETA, ka tas Bšrkerns ir iecelts pats/Par! savusuudu likvidātoru (aizsmērētāju)! Tīšām, visdrīzāk ka tieši sādā "vārdā un uzdevumā" tieši viņu tur iecēla. Ne tikai ka viņš neatceras- noderīgie idioti tagad klausās vaļāmutēm viņa stāstītos brīnumus un pat ij nedomā no viņa par kko "uzprassīt"!

Sodus par "līdz 10km" viņš tagad vakar ir skaļi  popupulizelējis- nu tak skaidrs, briest suudi, un LOHU uzmanība ar kaut/ko ira steidzami  jāattālina no patiesās pamat problēmas!

Par to suuuda podānolaisto multimiljardu sliežunaudu varēja visus LV ceļus ne to ka 4 joslās, 3 stāvos tos varēja uzbūvēt, katramloham savu pievadceļu un katramsuudam savu skrejceļu!

 Nupat bij nopublicētas "Porjekta Vaditāju" algas- no 3k eur līdz 21k eur (mēnesī)! Un to tagad ira "plānots" ne to ka atpakakaļiekassēt/Par! (par acīmredzamu kaitniecību), bet tikai (nedaudz) tā kā kaut kā it kā "samazināt"!

ZZZZ 2.jūlijs 2024 20:26
1 0 Atbildēt

Dzelzi Vilka-Teātri5.

asais 2.jūlijs 2024 20:59
2 9 Atbildēt

Eiropa izjaij visas baltijas valstis ar sajato dzelzcelu kas nevienam nav vaidzigs Viekarsi jaj LATVIJU ausi ar musu aukstajiem deputatu cukam

BMW 3.jūlijs 2024 10:08
2 0 Atbildēt

Krievu trollis neprot rakstīt latviski!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nepilni 24 000 eiro - Opel Frontera kļūst pieejams pasūtīšanai (+ FOTO) 4

Vācijas autobūves uzņēmums Opel uzsācis pasūtījumu pieņemšanu kompaktā krosovera Frontera iegādei, solot, ka būs pieejamas hibrīda un pilnībā elektriskās versijas. Lasīt vairāk

 

Kā darbojas automātiskā ugunsdzēsības sistēma? (+VIDEO) 2

Ugunsgrēks elektrības sadales kārbā ir nopietna ugunsnelaime ar grūti paredzamām sekām, tāpēc ko tādu nevēlas piedzīvot neviens. Taču šodien kopā ar KG Knutsson un zinātniski tehnisko firmu Lāsma mēs tīšām aizdedzināsim drošinātāju kasti. Lasīt vairāk

 

Vai baļķvedēji kļuvuši godīgāki? (+ VIDEO) 13

Pirms aptuveni gada “Aizliegtais paņēmiens” veltīja vairāku operāciju sēriju problēmai, ka pa Latvijas ceļiem daudzi kokmateriālu pārvadātāji neievēro noteiktos masas ierobežojumus. No vienas puses – tā var aizvest vairāk, bet no otras – šāda pieeja bojā Latvijas ceļus, kā arī rada bīstamību citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Lasīt vairāk

 

Dzērājšoferis ietriecas Latvijas vadošās sprinteres auto (+ VIDEO) 56

Tas ir brīnums, ka esam dzīvi un ka mūsu meitiņai ir abi vecāki! Tā pēc smagas avārijas vakar, kurā 2,4 promiļu reibumā esošs autovadītājs ietriecās viņu ģimenes auto, saka labākā Latvijas sprintere un olimpisko spēļu dalībniece Gunta Vaičule. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti