Volkswagen paplašina Caddy modeļu klāstu un Latvijā sāk iepriekšpārdošanu (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 18.septembris 2024 10:34

Volkswagen komerctransports paplašina savu produktu klāstu ar pilnīgi jauniem Volkswagen Caddy Flexible un Caddy plug-in hibrīda modeļiem. Caddy Cargo eHybrid nodrošina vērā ņemamu elektrisko sniedzamību līdz pat 122 kilometriem, ļaujot uzņēmumiem veikt pārvadājumus nelielos attālumos bez kaitīgajiem izmešiem.

Savukārt Caddy eHybrid ir paredzēts ģimenēm, kas meklē ērtas un videi draudzīgas ceļošanas iespējas. Turklāt jaunais Caddy Flexible modelis piedāvā īpaši pielāgojamu dizainu ar salokāmu otro sēdekļu rindu, kas nodrošina iespējas veikt ātru maiņu starp pasažieru un kravas pārvadāšanu. Ar iespējām pārvadāt līdz pat pieciem pasažieriem vai optimizēt vietu kravu pārvadāšanai, Caddy Flexible uzlabo efektivitāti un daudzpusību gan darba, gan atpūtas vajadzībām. Volkswagen Caddy plug-in hibrīda un Flexible modeļi ir pieejami pasūtīšanai.

Tagad arī kā plug-in hibrīds – elektriskā sniedzamība līdz pat 122 kilometriem

Papildu 2,0 litru TDI un 1,5 litru TSI modeļiem tagad Caddy klāstā pieejama arī Caddy plug-in hibrīda versija, kuras pamatā ir 1,5 litru TSI dzinējs ar 85 kW jaudu. Kopumā Caddy eHybrid, sistēmas jauda ir 110 kW, bet griezes moments ir līdz 350 Nm. Pateicoties 19,7 kWh akumulatora lietderīgajai ietilpībai, izmantojot tikai elektrisko piedziņu, iespējams nobraukt līdz pat 122 kilometriem. Šo piedziņu iespējams izvēlēties arī Caddy Flexible modelim.

Volkswagen Caddy eHybrid kā pasažieru transportlīdzeklis var sasniegt 183 km/h maksimālo ātrumu, bet Cargo eHybrid – 181 km/h. Izveicīgās elektriskās piedziņas un jaudīgā TSI benzīna dzinēja kombinācija nodrošina maksimālu efektivitāti un bezizmešu braukšanu. Izmantojot displeju, Caddy eHybrid lietotāji var paši izlemt, kad viņi vēlas izmantot elektrisko piedziņu – piemēram, brauciena sākumā, tā vidū vai arī tuvojoties galamērķim. Par jaudas pārnesi rūpējas shift-by-wire tipa automātiskā pārnesumkārba.

Ērtas uzlādes iespējas

Caddy eHybrid piedziņas akumulatoru var uzlādēt arī mājās, izmantojot līdzstrāvas lādētājus ar jaudu līdz 50 kW vai maiņstrāvas lādētājus ar 11 kW jaudu. Caddy eHybrid uzlādes laiks no 0% līdz 100% ir līdz 2,5 stundām, izmantojot maiņstrāvas uzlādi ar maksimālo 11 kW jaudu. Savukārt, izmantojot līdzstrāvas ātro uzlādi ar vidēji 40 kW jaudu, uzlāde no 10% līdz 80% aizņem aptuveni 26 minūtes.

Daudzpusīgi modeļi dažādām vajadzībām

Caddy eHybrid ir pieejams kā pasažieru un kā Cargo versija. Abi modeļi ir pieejami ar normālu garenbāzi – kā pasažieru versija ar piecām sēdvietām un kā Cargo versija ar divām sēdvietām, kā arī Maxi versijā ar pagarinātu garenbāzi. Visi plug-in hibrīdi ir aprīkoti ar sešu pakāpju tiešās pārslēgšanas pārnesumkārbu (DSG).

Caddy eHybrid cenas

Latvijā Caddy Cargo eHybrid sākuma cena ir 41 560 eiro. Caddy Cargo Maxi cena ir 43 450 eiro. Savukārt Caddy eHybrid pasažieru mikroautobusa sākuma cena ir 47 320 eiro, bet Maxi versijas – 50 240 eiro.

Lielāka elastība ar jauno Flexible

Caddy klāsts tiks papildināts ar papildu Flexible modeli ar N1 kategoriju, ko iespējams pasūtīt ar parasto un pagarināto Maxi garenbāzi un ar visiem dzinēja variantiem. Caddy Flexible īpašā iezīme – otrās rindas trīsvietīgo sēdekli vajadzības gadījumā iespējams pilnībā salocīt, tam kļūstot par stabilu kravas nodalījuma daļu.

Plaša kravas nodalījuma ietilpība

Pateicoties maksimālajai kravas nodalījuma ietilpībai līdz 2500 litriem modelī Caddy Flexible ar normālu garenbāzi vai līdz 3100 litriem Caddy Maxi versijā, iespējams pielāgot attiecīgās pārvadāšanas prasības. Caddy Flexible Maxi modelī var iekraut līdz pat divām paletēm vienu aiz otras, tāpat kā modeļos bez sēdekļa. Kravas nodalījumam var piekļūt, izmantojot divas bīdāmās durvis. Aizmugurējo kravas nodalījumu pēc izvēles var pasūtīt ar stikla vai metāla paneļiem.

Caddy Flexible cenas:

Caddy Flexible sākuma cena Latvijā ir 33 840 eiro. Tikmēr Caddy Flexible pagarinātās Maxi versijas sākuma cena ir 37 070 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Diemžēl jaunā dzelzceļa tilta "Rail Baltic" pār Daugavu darbi turpinās - pirmais balsts 18.09.2024 (+ VIDEO) 2

iAutolv izsaka savas domas par Rail Baltica būvniecības turpinājumu, satiksmes ministru un vaksts pašreizējo situāciju ar finansēm. Lasīt vairāk

 

Traģiska avārija Vidzemes pusē - bojā iet četri pusaudži 13

Gulbenes novadā aizvadītajā naktī avārijā gājuši bojā četri pusaudži, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē. Lasīt vairāk

 

Vai Polijā prot salikt vadstatņus? (+ VIDEO) 2

Nisas pilsēta Polijā šobrīd piedzīvo pamatīgus plūdus. Video var redzēt, ka iedzīvotāji glābjot automašīnas, ir salikuši tās uz viadukta, savukārt mums ir iespēja pārliecināties kā Polijā saprot pie mums pēdējā laikā bieži apspriesto "vadstatņu tēmu". Lasīt vairāk

 

Lidostas stāvvieta P3 palikusi vēl dārgāka 10 eur par dienu, bet rezervējot ir lētāk (+ VIDEO) 6

Cena par Rīgas lidostas stāvvietas izmantošanu tagad ir 10 eiro par kalendāro dienu, taču veicot rezervāciju internetā, ir iespējams ietaupīt, turklāt cena ir par diennakti . Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti