Latvijas Motosporta federācijas jaunā vadība tiks noskaidrota piektdien 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

LaMSF | 22.marts 2017 14:39

Jau 24.martā, piektdien, Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) kongresā tiks ievēlēta jaunā vadība – prezidents un viceprezidents, kā arī visi komisiju vadītāji.

Vēlēšanas norisinās ik pēc četriem gadiem un vadību izraugās paši LaMSF biedri, tādā veidā lemjot, kam uztic stratēģisko mērķu sasniegšanu, motosporta attīstību nākamos gadus.

Latvijas Motosporta federācijai tiks ievēlēts prezidents, viceprezidents un Motokrosa, Enduro, Skijoringa, Treka, Tūrisma, Motošosejas, Triāla komisiju vadītāji, Vēstures un veterānu komisijas locekļi, kā arī Disciplinārās un arbitrāžas (DAK) komisijas locekļi.

Kaspars Kuļikovs, Latvijas Motosporta federācijas ģenerālsekretārs: “Šobrīd LaMSF ir gandrīz 100 biedri, esam viena no lielākajām federācijām Latvijā. Vēlēšanas vienmēr ir kā atskaites punkts, kad paskatāmies uz sasniegto un padarīto, kaldinām nākotnes plānus. Vadītājiem ir jābūt ar skaidru vīziju par mērķiem, un arī jābūt plānam kā tos iespējams realizēt. Vissīvākā cīņa starp kandidātiem ir lielākajā no komisijām – Motokrosa.”

Kandidāti:
• Prezidenta amatam: Mārtiņš Lazdovskis;
• Viceprezidenta amatam: Agris Lungevičs;
• Motokrosa komisijas vadītājs: Ilmārs Justs, Kristers Serģis, Fīlips Kempelis, Varis Ķūrēns, Arvis Sanders;
• Enduro komisijas vadītājs: Kaspars Ērkulis, Lauris Ermanis;
• Skijoringa komisijas vadītājs: Artis Rasmanis, Toms Vilciņš;
• Treka komisijas vadītājs: Vladimirs Ribņikovs;
• Tūrisma komisijas vadītājs: Nils Freivalds;
• Motošosejas komisijas vadītājs: Andrejs Kuzņecovs, Tāls Meļķis, Bruno Rožkalns;
• Triāla komisijas vadītājs: Artūrs Grīnfelds, Egils Agarskis;
• Vēstures un veterānu komisijas locekļi: Juris Cīrulis, Ludmila Kozlova, Inta Treilone;
• DAK locekļi: Arnis Ļeļs, Edgars Džeriņš, Miķelis Melzobs, Mairis Levans, Jānis Vilders

Ja kāda no organizācijām ir iesniegusi priekšlikumus, piemēram, statūtu maiņai vai kādām izmaiņām, tad arī par šīm LaMSF biedri balsos kongresā.

LaMSF biedri tiek gaidīti 24.martā (piektdiena), plkst. 15:00, reģistrācija no 14:00, Koksnes Ķīmijas institūta aktu zālē (4.stāvā), Dzērbenes ielā 27, Rīgā. Savukārt, ja kāds no kluba pārstāvjiem nespēj personīgi ierasties uz kongresu, var pilnvarot personu, kam atļauts pārstāvēt organizāciju. Personai reģistrācijā jāuzrāda organizācijas izsniegta pilnvara un personu apliecinošs dokuments. Vēlēšanās var piedalīties tikai tie LaMSF biedri, kam ir nokārtotas finansiālās saistības.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 22.marts 2017 16:00
0 0 Atbildēt

Man var pieteikties? Es arī gribu pasēdēt siltā vietiņā.

Jānis 22.marts 2017 18:57
0 0 Atbildēt

Tu jau nekad nevari nociesties... un kaut ko nebūt neiepļūtīt

viencexperc 22.marts 2017 19:16
0 0 Atbildēt

Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti