Nedēļas nogalē pie tirdzniecības centra "Mols" atklās motosezonu, būs satiksmes ierobežojumi 9

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 27.aprīlis 2018 10:06

Nedēļas nogalē pie tirdzniecības centra "Mols" tiks atklāta motosezona, aģentūru LETA informēja centra pārstāvji.

Motosezonas atklāšana notiks sestdien, 28.aprīlī, plkst.10 konkursa "Latvijas Gada motocikls" laikā, kas tirdzniecības centrā notika visa aprīļa garumā. Konkursa noslēgumā visiem interesentiem būs iespēja iepazīties ar jaunākajiem šā gada motociklu modeļiem, kā arī "Mola" pirmajā stāvā apskatīt izstādi "50 kubā", kurā izvietoti Latvijā, motociklu rūpnīcā "Sarkanā zvaigzne" ražoti retro motocikli.

Pasākuma laikā plkst.11 notiks motosezonas atklāšanai veltītā preses konference, kam pllkst.13 sekos motociklu parādes brauciens no "Mola" līdz 11.novembra krastmalai, kur plkst.13.45 notiks motosezonas atklāšanas ceremonija un Latvijas Motociklu asociācijas prezidenta Aivara Freimaņa un Rīgas pilsētas mēra Nila Ušakova uzruna. Motoparādes noslēgumā plkst.14 uzstāsies somu rokgrupa "Manzana" brīvdabas bezmaksas koncertā 11.novembra krastmalā.

Pasākums ir paredzēts visiem interesentiem un norisinās bez maksas.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas domē, saistībā ar motosezonas atklāšanas pasākumiem 28.aprīlī no plkst.8 līdz plkst.22 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.
Savukārt transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, tiks liegta jau no piektdienas, 27.aprīļa, plkst.20 līdz svētdienas, 29.aprīļa, plkst.22.

Tāpat no piektdienas, 27.aprīļa, plkst.8 līdz sestdienas, 28.aprīļa, plkst.22 tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalas labajā pusē, posmā un virzienā no Bīskapa gātes līdz Poļu gātei.

Motobraucēju parādes brauciens sestdien, 28.aprīlī, no plkst.13 līdz plkst.14 sāksies pie tirdzniecības centra "Mols", Krasta ielā 46, kas tālāk turpināsies, pagriežoties pa kreisi uz Krasta ielu, pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trijādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu, 11.novembra krastmalu.

Minētajā motobraucēju parādes brauciena maršrutā un maršrutu šķērsojošajās ielās tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, savukārt sabiedrisko transportlīdzekļu satiksme tiks regulēta vai slēgta atbilstoši nepieciešamībai.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vietnieks 27.aprīlis 2018 16:26
20 5 Atbildēt

Kādēļ jārīko tāds pasākums? Kādēļ satiksmes ierobežojumi?

Vai motopļurkšķi kāda priviliģēta kategorija? Idiņu bars! :@

Pļurkt 27.aprīlis 2018 15:36
6 10 Atbildēt

Es arī ar savu Minsku būšu. Uzliku papildus rokas ģeneratoru, lai nonstopā var dedzināt tālās gaismas un atsvaru aizmugurē, lai vismaz atklāšanā var paraut ratā.

anonimikis 27.aprīlis 2018 19:16
1 2 Atbildēt

Tas ir motobraucēju praids.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti