Harley-Davidson lielie 2019. gada jaunumi 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Harley-Davidson | 22.augusts 2018 20:24

Pamanāms, Jaudīgs Krūzers (Cruiser), atjaunināts Tūrisma klases (Touring) motocikls, Tricikls un pilnībā jauna CVO (Custom Vehicle Operations™) motociklu sērija, paplašinātu iespēju informatīvā/izklaides sistēma- pilna jaunumiem- tieši Jūsu priekšā.

Jaunā 2019 Harley-Davidson® FXDR™ 114 izsmeļošā veiktspēja un tehniskie parametri uzdod tempu visiem jaunajiem Harley-Davidson 2019. gada motociklu modeļiem, svaigas vēsmas ieplūst aksesuāru un aprīkojuma stilā, aizraujoši tehniskie parametri un progresīvas tehnoloģijas.

Mazāk nekā pēc mēneša, kad tika izziņotas nākotnes ieceres zīmola jaunās kategorijās, un, kad tika izteikts solījums padarīt vēl izcilākus zīmola smagsvarus – Tūrisma klases (Touring) un Kruīzeru (Cruiser) modeļus, uzņēmums iepazīstina ar virkni jaunu produktu, kuri turpinās iedvesmot cilvēkus visā plašajā pasaulē piedzīvot uzmundrinošu braucienu ar Harley- Davidson.

Hezere Melenšeka (Heather Malenshek), Harley-Davidson mārketinga viceprezidente: “Inovācijas caurvij visus jaunos Harley-Davidson produktus, kurus piedāvāsim 2019.gadā. Dizaina inovācijas, tehnoloģiju inovācijas un izpildījuma inovācijas iedvesmos Harley- Davidson cienītājus kā arī jaunās paaudzes braucējus dalīties atvērtajā motobraukšanas brīvībā.”

2019 FXDR 114

FXDR 114 ir nepiedodamas jaudas kruizers (cruiser), kas nosaka jauna līmeņa jaudas līknes Harley-Davidson modeļu rindai. FXDR 114 apvieno nepielūdzami jaudīgu Milwaukee-Eight® 114 dzinēju ar liberāli izmantotām svaru samazinošām alumīnija un kompozītmateriāla detaļām, ieskaitot jauno alumīnija aizmugurējo dakšu, alumīnija pusrāmi, vieglmetāla riteņus un kompozītmateriāla dubļusargus, lai izceltu katru aspektu motocikla vieglajā vadāmībā un veiktspējā.

FXDR 114 ir aprīkots ar visjaudīgāko motoru, kas ir  piedāvājumā softtail rāmju motocikliem, Milwaukee-Eight 114 V-Twin ir uzlabots, lai attīstītu 161Nm (119 ft-lb) griezes momentu pie 3500 apgriezieniem (ASV tirgum paredzētais modelis). Stiprais un stingrais Softail rāmis un premium klases balstiekārta, braucot pa līkumotiem ceļiem kā arī pārslogotajā pilsētas satiksmē, atalgos pašpārliecinātos braucējus ar aizraujošu vadāmību.

Vizuāli FXDR 114 dara zināmu savu apņemšanos veiktspējai un tehniskajiem parametriem, iedvesmojoties no dragreisa – sākot no pārveidotā aizsargstikla līdz apcirstajai aizmugures daļai un solo sēdeklim. Aizmugurējais dubļusargs ir veidots tā, lai aptvertu masīvo 240mm riepu un, lai kopā ar riepu atkārtotu balstiekārtas kustību, tādējādi kļūstot gandrīz neredzams, kad FXDR 114 ir kustībā.

Tūrisma klases (Touring) motocikli un tricikli 2019

Harley-Davidson turpina attīstīt tūrisma klases (Touring) un triciklu modeļus, aprīkojot tos ar tehnoloģijām, kas uzlabo to veiktspēju un tehniskos parametrus, izpildījumu un stilu.

Pilnībā jauna informācijas/izklaides sistēma

Jaunā Boom! Box™ GTS informācijas/izklaides sistēma, izmeklētajiem Harley-Davidson tūrisma klases (Touring) un triciklu motocikliem, piedāvā mūsdienīgu izskatu, pēc sajūtām un funkcijām tā ir līdzvērtīga jaunākajām viedierīcēm, tās izturība un elementi ir speciāli veidoti motocikliem, un piedevām tā ir savietojama ar Apple CarPlay (ja mikrofons tiek lietots ar Harley-Davidson® orģinālajām sarunu iekārtām) un brīvroku sistēmu ar balss vadību.

Izsmalcinātai vadības elementi tricikliem

Pilnīgi jaunā Reflex savienotā bremžu sistēma 2019 Harley-Davidson Tri-Glide Ultra un Freewheeler three-wheeled motocikliem sadarbojas ar bremžu pretbloķēšanas sistēmu (ABS), pretbuksēšanas sistēmu (TSC), vilces kontroles sistēmu (DSCS) un savieno priekšējās un aizmugurējās bremzes. Šī kopdarbošanās rada lielāku braucēju uzticību un paļaušanos augstāk minētajām  sistēmām.

Pilnīgi jaunā premium klases Harley-Davidson tūrisma klases (Touring) motociklu balstiekārtas tehnoloģija sniedz 2019 Harley-Davidson Tri-Glide Ultra un Freewheeler nozīmīgus uzlabojumus braukšanas kvalitātē un iespējo  atsperojuma priekšregulējumu.

114ci Milwaukee-Eight dzinēji un transmisija

Izmeklētajiem 2019 Harley-Davidson Touring un tricikliem tiks uzstādīti Milwaukee-Eight 114 dzinēji. 114 kubikcollu (1868cm3) Milwaukee-Eight 114 dzinēji var tikt uzstādīti daudziem Harley-Davidson standarta modeļu motocikliem, nodrošinot strauju paātrinājumu un laikmetu apsteidzošas tehniskās īpašības.

2019. gada ierobežotas tirāžas CVO motociklu sērija

Trīs ierobežotas tirāžas 2019.gada Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO) motocikli piedāvās pārsteidzošu noformējumu, attīstītas tehnoloģijas, ekskluzīvus elementus un ekstrēmu uzmanību detaļām. Augstās veiktspējas Milwaukee-Eight® 117 dzinēji ir ekskluzīvi pieejami tikai CVO modeļiem kā arī jaunā Boom!™ Box GTS informācijas/izklaides sistēma būs katram 2019. gada CVO™ modelim standartaprīkojumā.

2019 CVO™ Limited

Braucējiem, kuri sagaida visu- greznību, izpildījumu, būtiskas nianses un stilu. CVO Limited modelis piedāvā maksimālas ērtības garos tūrisma braucienos un greznību.

2019 CVO™ Street Glide®

Šerps, Custom baggers ar Hot-Road tehniskajiem parametriem un veiktspēju, un prātam neaptveramu premium klases audiosistēmu.

2019 CVO™ Road Glide®

Īpatnējs, draudīgs paskats kombinācijā ar garo distanču komfortu un tūrisma klases (Touring) motociklu veiktspēju ir gatavs gariem ceļiem un vēlām naktīm.

2019 ORĢINĀLIE  AKSESUĀRI.

Harley-Davidson® oriģinālie aksesuāri un papildaprīkojums ir veidoti paralēli jaunajiem motociklu modeļiem, lai pārliecinātos, ka tie atbilst visaugstākajām prasībām to noformējumā un izstrādē un, ka tie atbilst OEM standartiem. Harley-Davidson® autorizētie oficiālie pārstāvji ir eksperti, kuri spēj palīdzēt izvēlēties vispiemērotāko orģinālo  papildaprīkojumu un aksesuārus, kā arī tos uzstādīt.

Būtiskākās lietas 2019. gadā sevī ietver:

Septiņu collu Daymaker® adaptīvie LED lukturos ir izmantota patentēta sensoru un elektroniskās vadības sistēma, kas nosaka motocikla sasvēruma leņķi un automātiski projecē papildus apgaismojumu uz ceļa malām pagrieziena veikšanas laikā, tādējādi izgaismojot zonas, kuras neizgaismotu parasti LED lukturi.

Jaunā Dominion™ kolekcija piedāvā unikālu iespēju individuālas personalizēšanas papildaprīkojumam un aksesuāriem, tādējādi nodrošinot nebeidzamas pārveides iespējas. Šī kolekcija tiek piedāvāta pamatkrāsās- spīdīgi melnā, anodizētā un bronzas pulverpārklājumā, papildus dažādās kombinācijās ir pieejams matēts oranžs, anodizēts vai matēts aluminija krāsas krāsojums. Šie premium klases aksesuāri un papildaprīkojums akcentē izceltu, augstas veiktspējas braukšanas stilu.

Uzlabotas veiktspējas Screamin' Eagle® platformas uzlabojumi izstrādāti, lai palielinātu griezes momentu un zirgspēku skaitu, novēršot iespējamās kļūdas, kas var rasties dzinēju modificēšanas laikā. Jaunais 4,5 collu Screamin’ Eagle® izpūtēja trokšņu slāpētājs priekš Harley-Davidson Sport Glide® motociklu modeļiem ļauj izmantot Screamin’ Eagle® Stage I - IV. Jaunā dzinēja vāka emblēma un noformējums  Milwaukee-Eight dzinējiem uzreiz parāda, kas lācītim vēderā – par to uzskatāmi liecina metāla medaljons ar uzrakstu 107, 114 vai 117.

Jaunā FXRG Kolekcija

Brauc, kad vien vēlies un kur vien vēlies. Jaunā FXRG® kolekcija ir radīta kaislīgiem motobraucējiem, kuri pieprasa moto tērpu, kurā apvienojas uz ceļa pārbaudīts dizains, kas pielāgots komfortam no galvas līdz kājām, un daudzveidība jebkurā braukšanas vidē.

FXRG tūrismam

Izmantojot inovatīvas tehnoloģijas un materiālus, tostarp mitrumu aizturošo Coolcore ® oderi un elastīgās Cordura ® apģērba detaļas, lai uzlabotu piemērotību un komfortu, jaunā FXRG trīskāršā ventilācijas sistēma ūdensdrošajām jakām vīriešiem un sievietēm (ādas vai tekstila) piedāvā vissezonu komfortu gandrīz jebkuros apstākļos. Šīs jakas ir savienojamas ar jaunajām FXRG ūdensdrošajām virsbiksēm. Tā kā, motociklistam ceļojot, ir nepieciešams ģērbties kārtās, atkarībā no dabas piedāvātajiem laika apstākļiem, lai nepieciešamības gadījumā saģērbtos vai atģērbtos, jaunā  FXRG kolekcija iekļauj apģērba pamatslāni un atsevišķu vidusslāni, kas radīts speciāli motociklistiem.

FXRG pilsētvidei

Braukšana pilsētvidē pieprasa aprīkojumu, kurš ir radīts domājot par aizsardzību, komfortu un kustīgumu. Jaunā FXRG® Gratify Slim Fit ādas jaka un Men’s FXRG® Slim Fit moto jaka apvieno sevī mūsdienīgas stila un ērtuma īpašības, ieskaitot mitrumu novadošo Coolcore®  oderi, power-stretch materiālus, lai labāk piegulētu, vieglus  CE sertificētus noņemamos ķermeņa aizsargus un tehniski veidotus ventilācijas kanālus, kas palīdz novadīt lieko ķermeņa siltumu. Braucējs var kombinēt šīs jakas ar jaunajām, berzes noturīgajām FXRG® Armalith® Denim džinsa auduma biksēm.

Pilna FXRG kolekcija sevī ietver trīs jaunas FXRG ķiveres un ūdensdrošus dubultus aizsargcimdus.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 23.augusts 2018 11:50
4 1 Atbildēt

Varējāt jau bildītes vairāk salikt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti