Harley-Davidson laiž klajā Electra Glide Standard (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Harley-Davidson | 11.marts 2019 11:22

Lieliska ziņa tradicionāla moto tūrisma un leģendārās ražotāja markas Harley-Davidson cienītājiem - jaunais Harley-Davidson Electra Glide Standard!

Ar muskuļoto Milwaukee-Eight™ 107 apveltītais jaunais Electra Glide Standard sveiks autentisko Harley-Davidson ceļotāju saimi. Iedvesmojoties no Harley-Davidson diženajiem ceļotāju pirmavotiem un nosaukuma ar lielu vēsturi  - Electra Glide, Harley-Davidson Electra Glide Standard sniegs pamatīgu pieredzi no pirmavotiem, no tiešās saskarsmes.

Radīts priekš tradicionālā tūrisma motocikla pircējam, Electra Glide Standard ir paredzēts braucējam, kurš, dodoties izbraucienā, meklē aizmirstību no ikdienas un katras dienas trokšņa. Šis motocikls nodrošina vienkāršu un dabisku brauciena baudījumu -tas ir tas atslēgas elements, kas iekļauts Electra Glide Standard dizainā un konstrukcijā.

Electra Glide Standard pamat komplektācijā ir Harley-Davidson stila pamatelementi, tādi kā ikoniskais aizmugures dubļusargs, hromēti rotājumi, standarta sedlu somas un vieglmetāla alumīnija diski. Hroma elementi rotā motocikla uzskatāmākās daļas, ko papildina pulēti dzinēja elementi, kombinācijā ar melna krāsojuma daļām – tradicionālo elementu savienojums ar modernajiem dizaina novirzieniem.

„Lai izpaustu Electra Standard uzsvērto būtību, mēs pievērsāmies vienkāršiem un mūžīgiem, laika gaitā pārbaudītiem Harley-Davidson ceļojumu motociklu līnijas pamatiem. Galvenie dizaina elementi, piemēram, tiek hromēti un papildināti ar melni krāsotām detaļām.” sacīja Harley-Davidson viceprezidents stilistikā un dizainā Brad Richards. “Vārstu, sajūga un vārpstu vāki ir hromēti, lai izceltu Milwaukee-Eight 107 dzinēja vadītājs-veida formu. Turklāt tas pievieno nostalģijas devu, kas ved cauri visu ceļu atpakaļ uz pirmo Electra Glide paaudzi. ”

Lai nodrošinātu nepieradinātu ceļojuma motociklu pieredzi bez kompromisiem, Electra Glide Standard piedāvā visas jaunākās Harley-Davidson Touring līnijas vadības tehnoloģijas, piemēram, elektroniskā kruizkontrole, ar roku regulējami emulsijtehnoloģiju aizmugurējie amortizatori, 49mm priekšējā dakša ar duālas darbības amortizatoru vārstiem, Reflex Linked Brembo bremzēm, tai skaitā arī pieejamas ar ABS. Multimediju un informatīvā sistēma ir ar uzlabotu pieskārien-vadību ļauj motocikla vadītājam vairāk koncentrēties uz ceļu un motocikla vadīšanu.

Centrālais elements, kas nodrošina lielisku ceļojumu pieredzi un Electra Glide Standard būtiskākā sastāvdaļa, ir Milwaukee Eight 107 cu. in. dzinējs, kas veidots nogludinātā, modernā stilā, vienlaikus respektējot iepriekšējo Harley-Davidson lielo dzinēju tradīcijas.

Electra Glide Standard ar Milwaukee Eight dzinēju nodrošina veiktspēju un braukšanas priekšrocības, ko patērētāji visā pasaulē gaida un novērtē, pateicoties motocikla ātrai droseles reakcijai, lielai jaudai un ikoniskajai divcilindru dzinēja skaņai.

Electra Glide Standard pamat komplektācijā tiek piedāvāts melnā spīdīgā krasā.

 

 
Visi komentāri
 
felix65 11.marts 2019 17:31
0 0 Atbildēt

Google tulkotājs?

Pļurkt 11.marts 2019 19:16
0 4 Atbildēt

"Jaunvalodnieku" jaundarinātās pērles visā krāšņumā, tāda kā sāknēšana, beidzēšana, atkritne utt!

Vot eto da 12.marts 2019 8:11
0 0 Atbildēt

Tas tik ir līmenis - es par tulkotāju. Iesaku izlasīt ikvienam - varēs gardi pasmieties

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti