Trīs sekundes līdz simtam - ukraiņi uzbūvē kvadriciklu ar Subaru motoru 15

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.aprīlis 2020 17:18

Ukrainas Iron Custom Motors radījusi kvadriciklu Quanta R ar Subaru motoru un apskaužamu dinamiku. 100 km/h braucamrīks sasniedz nepilnās trīs sekundēs.

Ukrainas tūninga kompānija Iron Custom Motors radījusi divvietīgu kvadricikla un automobiļa hibrīdu Quanta R. No priekšpuses 750 kg smagais braucamrīks izskatās pēc automobiļa, tam ir četri riteņi, motociklam līdzīga sēdvieta un stūre, bet Subaru 2,5 litru opozītmotors, kas, pateicoties piecu pakāpju metanola iesmidzināšanas sistēmai, var attīstīt 350-600 Zs jaudu, paslēpts cauruļveida karkasa iekšpusē. Quanta R aprīkots ar simetrisko pilnpiedziņu (aizgūta no Subaru), sporta pārnesumkārbu, Bilstein amortizatoriem un Brembo keramiskajiem bremžu diskiem.

Ārējie elementi, lukturi un spoguļi ir aizgūti no dažādiem motociklu modeļiem, pie karkasa piestiprinātie paneļi ir izgatavoti no alumīnija un oglekļa šķiedras, uzstādīta pašu konstruēta izplūdes sistēma.

Aprīkojumā ietilpst apsildāmi vadītāja un pasažieru sēdekļi, kā arī Alpine Marine audio sistēma, kas ietver sešus skaļruņus, sabvūferi un divus pastiprinātājus.

Zināms, ka no vietas līdz simtam Quanta R paātrinās nepilnās trīs sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 200 km/h.

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 15.aprīlis 2020 18:30
16 3 Atbildēt

Hmm, muļķa rokās arī āmurs var būt bīstams, bet citādi forša rotaļlieta tiem kas var atļauties ...

cerih 15.aprīlis 2020 17:26
4 3 Atbildēt

kvadrociklu

18.00 15.aprīlis 2020 18:02
4 5 Atbildēt

super nepraktisks un traki bīstams

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti