Ventspilī plāno ap 3000 motobraucēju pulcēšanos

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 14.jūlijs 2021 7:04

Sestdien, 17.jūlijā, Ventspils ielās pulcēsies ap 3000 motociklu, lai piedalītos motobraucēju saietā "Kurland Bike Meet 2021" un parādes braucienā, aģentūru LETA informēja Ventspils Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Koponāne.

Šogad parādes brauciens sāksies plkst.15 no Vasarnīcu ielas, tālāk virzoties pa Lielo prospektu, Rūpniecības ielu, pāri Apvediltam uz Fabrikas ielu, Kustes dambi, Embūtes ielu, pa Celtnieku, Talsu un Lidotāju ielām izbraucot pilsētas labo krastu. Atpakaļceļā brauciens vedīs pāri Ventas tiltam, tālāk virzoties pa Sarkanmuižas dambi, Lauku un Kuldīgas ielām, līdz pat Jūras ielai un noslēgsies Ostas ielā, stāstīja Koponāne.

Viņa informēja, ka motobraucēju parādes stāšanās laikā no plkst.14 līdz 15 tiks slēgta transporta kustība Vasarnīcu ielā no Aizsaules ielas līdz Inženieru ielai, savukārt, parādes vajadzībām satiksmei tiks slēgta Ostas iela posmā no Lielās ielas līdz Pils ielai no plkst.15 līdz 17. Parādes brauciena laikā no plkst.15 līdz 16 būs īslaicīgi satiksmesierobežojumi, traucēta sabiedriskā transporta kustība un iespējama maršrutu autobusu kavēšanās.

Piejūras kempingā plkst.17 notiks motokluba "MCC Curonians" demonstrācijas "Karstā riepa". Vakara daļā kempingā uzstāsies "Billy B & His Sonic Rockets", muzicēs arī apvienība "The Rolltones".

Vērojot parādes braucienu, apmeklējot Piejūras kempingu, kā arī citas vietas, organizatori aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos ierobežojumus un rekomendācijas, lai ierobežotu Covid-19 izplatību.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti