Gatavojas laist klajā „BMW Isetta” repliku 2

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 3.marts 2016 8:33

Šveices kompānija "Micro Mobility Systems", kas kopš 1990.gada ražo skrejriteņus „Micro” (ASV tirgū tie pazīstami ar zīmolu „Kick”), Ženēvas autoizstādē demonstrē savu pirmo automobili.

Faktiski kompānijas dizaineri un konstruktori ir izgatavojuši „BMW Isetta” 1955.gada modeļa repliku, kas nosaukta par „Microlino”. Pirmie mazauto fotoattēli tika publicēti pērnruden. Pēc tam tas ticis izrādīts vairākos sabiedriskos pasākumos, bet šī ir pirmā reize, kad „Micro Mobility Systems” ar savu ekstravaganto lolojumu piedalās specializētā auto industrijas izstādē.

Tieši tāpat kā „BMW Isetta” arī „Microlino” ir divas braucēju vietas un vienas, priekšā novietotas durvis, kas atveras kopā ar vējstiklu. No stikla šķiedras un metāla karkasa darinātā virsbūve pavisam nedaudz atšķiras no oriģinālā modeļa. Dizaineri tikai piekoriģējuši aizmugurējā spārna formu un uzstādījuši izmēru ziņā lielākus, spožākus lukturus.

„Microlino” par spēka agregātu kalpo elektromotors ar 15 kW jaudu. Kompakta litija-jonu akumulatoru baterija nodrošina tam spriegumu aptuveni 100 km veikšanai. Starp citu, šis mazulis spēj attīstīt līdz 100 km/h lielu ātrumu!

Kā liecina ražotāja izplatītā informācija, „Micro Mobility Systems” plāno uzsākt "Microlino" sērijveida izlaidi 2017.gada beigās. Tā cena varētu būt ap 9000 eiro.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Janozaurs 3.marts 2016 15:40
2 0 Atbildēt

Iet viņš var kaut vai 300 km/h, bet es ar tādu ātrāk par 50 nebrauktu....

MaDDeX93 3.marts 2016 15:24
1 0 Atbildēt

Labāk nevajag tādu izlaist! Ielikšu kādai lielai kartona kaistei mopēda motoru uzlikšu trīsriteņa ratiņus un būs tāds Microlino ka prieks.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti