Gatavojas laist klajā „BMW Isetta” repliku 2

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 3.marts 2016 8:33

Šveices kompānija "Micro Mobility Systems", kas kopš 1990.gada ražo skrejriteņus „Micro” (ASV tirgū tie pazīstami ar zīmolu „Kick”), Ženēvas autoizstādē demonstrē savu pirmo automobili.

Faktiski kompānijas dizaineri un konstruktori ir izgatavojuši „BMW Isetta” 1955.gada modeļa repliku, kas nosaukta par „Microlino”. Pirmie mazauto fotoattēli tika publicēti pērnruden. Pēc tam tas ticis izrādīts vairākos sabiedriskos pasākumos, bet šī ir pirmā reize, kad „Micro Mobility Systems” ar savu ekstravaganto lolojumu piedalās specializētā auto industrijas izstādē.

Tieši tāpat kā „BMW Isetta” arī „Microlino” ir divas braucēju vietas un vienas, priekšā novietotas durvis, kas atveras kopā ar vējstiklu. No stikla šķiedras un metāla karkasa darinātā virsbūve pavisam nedaudz atšķiras no oriģinālā modeļa. Dizaineri tikai piekoriģējuši aizmugurējā spārna formu un uzstādījuši izmēru ziņā lielākus, spožākus lukturus.

„Microlino” par spēka agregātu kalpo elektromotors ar 15 kW jaudu. Kompakta litija-jonu akumulatoru baterija nodrošina tam spriegumu aptuveni 100 km veikšanai. Starp citu, šis mazulis spēj attīstīt līdz 100 km/h lielu ātrumu!

Kā liecina ražotāja izplatītā informācija, „Micro Mobility Systems” plāno uzsākt "Microlino" sērijveida izlaidi 2017.gada beigās. Tā cena varētu būt ap 9000 eiro.

 
Visi komentāri
 
MaDDeX93 3.marts 2016 15:24
1 0 Atbildēt

Labāk nevajag tādu izlaist! Ielikšu kādai lielai kartona kaistei mopēda motoru uzlikšu trīsriteņa ratiņus un būs tāds Microlino ka prieks.

Janozaurs 3.marts 2016 15:40
2 0 Atbildēt

Iet viņš var kaut vai 300 km/h, bet es ar tādu ātrāk par 50 nebrauktu....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti