Jubilejas "Lada 4x4" – paredzēti 1977 eksemplāri (+ foto) 8

 
iAuto | 11.aprīlis 2017 16:47

Aizvadītajā nedēļā vēstījām, ka atzīmējot apvidus auto 40 gadu jubileju, "AvtoVAZ" izlaidīs "Lada 4x4" īpašo jubilejas modifikāciju. Tagad kļuvis zināms, ka "40th Anniversary" skaits būs ierobežots – vien 1977 eksemplāri.

"Lada 4x4 40th Anniversary" virsbūvei rezervēts balts, sarkans, bēšs, terakota un tumši zils tonis, turklāt to varēs pasūtīt arī specifiskajā kamuflāžas krāsojumā, kas pirmoreiz tiek veikts pašas rūpnīcas spēkiem. Šis variants apvieno gaiši zaļus, tumši zilus un melnus virsbūves krāsas plankumus ar melniem riteņu diskiem, kamēr pārējiem virsbūves krāsu variantiem paredzēti melni-sudraboti riteņu diski. Kamuflāžas versijas bamperu metāliskās daļas pārklās ar melnu emalju.

Jubilejas versiju salons iepriecinās ar jaunu mērinstrumentu paneli, stūres un sēdekļu apdari. Sēdekļi būs pārvilkti ar mākslīgās ādas materiālu, sliekšņus greznos nerūsējošā tērauda uzlikas, bet par jubilejas versiju un 40 gadu gadskārtu atgādinās plāksnīte ar nosaukumu un eksemplāra numuru.

Dīleru centri "Lada 4x4 40th Anniversary" saņems jūnijā, modeļa cena: 558 900 rubļu (9240 EUR) par trīsdurvju versiju, 603 900 rubļu (9980 EUR) par piecdurvju variantu.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ņivists 12.aprīlis 2017 8:21
6 1 Atbildēt

Gribētāju pietiks, iespējams, daudzi paliks bešā. Starp citu, Ņiva ir iecienīta Eiropas mednieku aprindās, kur tā tiek izmantota tiešajam mērķim - braukšanai visādos bezceļos. Francijā ir redzētas ļoti daudz Ņivas. Vietējie saka, ka cenas/veiktspējas attiecības ziņā konkurentu vienkārši nav. Tur nevienam pat prātā nenāk braukt medībās ar Nissan, LC vai kādiem citiem brendiem.

Karliss 12.aprīlis 2017 10:55
3 0 Atbildēt

Tiešām var teikt ,ka priekš 1977.gada tas bija sasniegums. Joprojām var tikai apsveikt krievu inženierus ar tai laikā radīto auto. Nenošpikoja bet paši radīja... Nu gadi gan daudz pagājuši...

Bils 12.aprīlis 2017 17:42
2 0 Atbildēt

Ja kā redzams bildē, pirmais auto ir Nr. 0000 un pēdējam Nr. 1977, tad sanāk ka kopā tiks saražotas 1978 gab.

Vai viņi 0013 izlaidīs, kā rallijā? ;)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti