Volkswagen ar diviem Atlas konceptiem (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.augusts 2018 14:36

Monterejas Car Week pasākumā, kas notika pagājušās nedēļas nogalē, Volkswagen prezentēja divus konceptus, kas izgatavoti uz septiņvietīgā krosovera Atlas bāzes.

Viens no tiem ir Atlas Cross Sport, kas jau nākamgad startē kā sērijveida modelis. Izstādē koncepts redzams divās versijās. Vienai iebūvēta 360 Zs jaudīga hibrīdiekārta, Plug-in tehnoloģija, kas strāvas krājumus ļauj papildināt mājas apstākļos, kā arī akumulators, kas 40 km ļaus nobraukt elektriskā režīmā. Savukārt otra versija ir parastais hibrīds, kas šajā gadījumā attīsta 314 Zs.

Otrs koncepts - Atlas Tanoak – ir pirmais mēģinājums izgatavot pikapu uz universālās MQB platformas. Līdz pat virsbūves centrālajiem statņiem tas kopē Atlas krosoveru, taču tad piecvietīgā kabīne beidzas ar aizmugures sienu, kurā iestrādāts logs. Tālāk ir kravas kaste ar atveramu aizmugures bortu un vertikāliem lukturiem.  Pikapa dzinējspēks ir V6 benzīna motors ar 280 Zs jaudu.  

Atlas Tanoak vēl ir Volkswagen nākotnes plānos, taču, ņemot vērā pieprasījumu pēc šāda veida transportlīdzekļiem Ziemeļamerikas tirgū, nav šaubu, ka projekts tiks novests līdz galam.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
bumeris 28.augusts 2018 23:06
4 6 Atbildēt

Kam tie sūdi vajadzīgi? Es visu varu vest ar savu emku - BMW 318.

Vakar vedu izlietni Jurčikam. Atradām gandr īz jaunu, tolmetā. Ieliku bagāžniekā, un - aidā! Kad atbraucu pie Jurčika, izlietnes nav. Cipa izkrita pa izrūsējušo caurumu.

Un tagad pasakiet - ja izlietne izkrīt no sedana bagāžnieka, kurš ir aizvērts, tad kā viņa neizkritīs no pikapa - atvērtā bagāžnieka?

istaisA 29.augusts 2018 15:56
2 0 Atbildēt

Citēju "bumeris" - "Cipa izkrita pa izrūsējušo caurumu"

Davai Jūs abi homīši savas caurumu lietas, kopā ar "viencexperc" ejiet apspriest kaut, kur citur.

Nav šis nekāds homīšu protāls, meklējiet citu saitu, kur variet runāt par savām fantāzijām

viencexperc 28.augusts 2018 15:39
2 7 Atbildēt

Vw nav populārs ASV vairāku iemeslu dēļ:

* kvalitāte ( kaut vagisti kviec par vācu auto kvalitāti, abas reizes, kad VW mēģināja ietriekties ASV tirgū, viņiem " paveicās" ar sliktajiem uzticamības rādītājiem.

* skandāli ( par krāpniecību arizmešiem)

* nesaprotams klientu kontingents.

Līdz luksusam nevelk, bet priekš tautas klases pārāk dārgs. Asv tādu bagātu mazohistu vai nabagu, kurš grib ņedoprēmiumu, maz.

...

Ja viņi grib iekarot ASV tirgu, viņiem vajag auto priekš ASV. Līdzīgi VW dara ar āzijas un latīņamerikas tirgu - taisa lētus folksvāgenus - gol (nevis golf), lavida, sagitar, u.c.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti