Jauns rekords – amerikāņi ar Audi A6 šķērso ASV 25 stundās 39 minūtēs (+ FOTO) 21

 

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/arnesantics/?hl

iAuto | 22.augusts 2020 19:19

Trīs amerikāņi ar Audi A6 šķērsojuši ASV teritoriju no austrumkrasta līdz rietumkrastam 25 stundās 39 minūtēs, uzstādot jaunu Cannonball rekordu. Nepilnās 26 stundās komanda pieveica 4532 km.

ASV nerimstas mēģinājumi uzstādīt jaunus un jaunus Cannonball brauciena rekordus, izmantojot izdevīgo situāciju, kad koronavīrusa dēļ būtiski samazinājusies satiksmes intensitāte.

Jaunāko rekordu uzstādījusi trīs vīru komanda: Dags Tabats, Arne Tomans un Bārklijs Čedviks. Viņi izmantoja Audi A6, kam četru sudraboto apļu vietā priekšējās restes centrā bija piestiprināts Ford zilais ovāls – lai pa gabalu viņu spēkrats atgādinātu policijas auto.

Pērnā gada nogalē šī brigāde uzstādīja jaunu rekordu ar 700 Zs jaudīgo Mercedes-AMG E 63 aizbraucot no Ņujorkas līdz Losandželosai 27 stundās un 25 minūtes, taču 2020.gada aprīlī kāda cita komanda ar Audi A8L nostādīja latiņu uz atzīmes 26 stundas un 38 minūtes.

Jūnijā amerikānis Freds Ešmors ar iznomātu Ford Mustang GT to pašu paveica 25 stundās 55 minūtēs, bet tagad rekords pārrakstīts vēlreiz.

Jaunākajā rekordbraucienā ar Audi A6 automašīnas „dīkstāve” kopumā bija 31 minūte un 10 sekundes, vidējais ātrums bija vairāk nekā 180 km/h, bet maksimālais – 282 km/h. Trīs braucējiem palīdzēja 35 brīvprātīgie, kas uzraudzīja situāciju visa maršruta garumā.

Amerikāņi atzina, ka rekords tika sasniegts, tostarp arī pateicoties koronavīrusa izraisītajai situācijai: policiju viņi redzēja reti, negadījumi un ceļa remontdarbi viņus netraucēja, bet automašīnu bija par 70 procentiem mazāk nekā decembrī.

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Dakteris 22.augusts 2020 20:50
22 4 Atbildēt

Pēc viencexperc sacītā vēlreiz aicinu šo pilsoni ierasties uz veselības pārbaudi Tvaika ielā. Tur patreiz ir EU apmaksāta programma ārstēšanai no paranojas pret vācu autoražotājiem. Palīdzot perfekti, daži pacienti pēc kursa manīti VAG autosalonos izvēloties jaunu auto

Dakteris 22.augusts 2020 23:39
12 4 Atbildēt

Diagnoze pareiza, tas priecē, taču te vēl speciālisti jāpiesaista. Gadījums īpašs un ielaists

Johans 24.augusts 2020 5:17
9 0 Atbildēt

Sūds iesmirdējās

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti