Nīderlandē avarē reti sastopamais Ferrari Enzo (+ FOTO) 7

 

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/jeffrey_de_ruiter_photography

iAuto | 20.janvāris 2022 5:18

Nīderlandē iekļuvis avārijā reti sastopamais un aptuveni 3 miljonus eiro vērtais Ferrari Enzo, kas cietis ietriecoties kokā.

Kāds Instagram lietotājs ievietojis savā kontā attēlus ar avarējušu Ferrari. Tiek ziņots, ka tā ir automašīna, kas pieder vietējam dīleru tīklam, bet pie stūres atradies uzņēmuma darbinieks, kurš nesavaldījis varenauto uz mitrā ceļa.  

Ferrari lielā ātrumā ietriecies kokā noraujot abus labās puses riteņus, izsitot lukturi, kā arī deformējot spārnus, bamperus un citas virsbūves detaļas. Zināms, ka vadītājam izkļūt no kabīnes palīdzējuši glābēji.

Ferrari Enzo tika prezentēts 2002. gadā Parīzes auto izstādē. Divos gados tika izlaisti 400 eksemplāri, taču šobrīd ir zināma tikai 392 atrašanās vieta. Piecas automašīnas piereģistrētas Nīderlandē.

Divvietīgais varenauto aprīkots ar atmosfērisko V12 6.0 motoru, kas attīsta 660 Zs un 657 Nm. Paātrinājums līdz simtam aizņem 3,3 sekundes, bet maksimālais ātrums ir 355 km/h.

Ferrari Enzo cena izsolēs var sasniegt arī 3,5 miljonus dolāru.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 20.janvāris 2022 9:54
5 1 Atbildēt

Laikam jau šādiem syperauto pienāktos ieprogrammēt 2 tipu atslēgas, īpašnieka, un tad speciālu sevisa večiem, lai tālāk un ātrāk par 1 pārnesumu un 60 km/h pat gribēdams netiek.

kreks 20.janvāris 2022 7:48
2 1 Atbildēt

Grūti pateikt , kur te priekša , kur pakaļa...

ZZZZ 20.janvāris 2022 11:15
1 0 Atbildēt

Nākošais būs BMW 12cil 6,6l 609zs??? Bet es no blakus tofiku gurķiem nopratu ka mūsējie ir tie sliktākie braucēji

Nu ko atlikušajiem 391??? būs tagad labāka cena? Sekojam līdz, apdrošinātāji izmaksās un Enzo uz shrottutū???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti