Nīderlandē avarē reti sastopamais Ferrari Enzo (+ FOTO) 7

 

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/jeffrey_de_ruiter_photography

iAuto | 20.janvāris 2022 5:18

Nīderlandē iekļuvis avārijā reti sastopamais un aptuveni 3 miljonus eiro vērtais Ferrari Enzo, kas cietis ietriecoties kokā.

Kāds Instagram lietotājs ievietojis savā kontā attēlus ar avarējušu Ferrari. Tiek ziņots, ka tā ir automašīna, kas pieder vietējam dīleru tīklam, bet pie stūres atradies uzņēmuma darbinieks, kurš nesavaldījis varenauto uz mitrā ceļa.  

Ferrari lielā ātrumā ietriecies kokā noraujot abus labās puses riteņus, izsitot lukturi, kā arī deformējot spārnus, bamperus un citas virsbūves detaļas. Zināms, ka vadītājam izkļūt no kabīnes palīdzējuši glābēji.

Ferrari Enzo tika prezentēts 2002. gadā Parīzes auto izstādē. Divos gados tika izlaisti 400 eksemplāri, taču šobrīd ir zināma tikai 392 atrašanās vieta. Piecas automašīnas piereģistrētas Nīderlandē.

Divvietīgais varenauto aprīkots ar atmosfērisko V12 6.0 motoru, kas attīsta 660 Zs un 657 Nm. Paātrinājums līdz simtam aizņem 3,3 sekundes, bet maksimālais ātrums ir 355 km/h.

Ferrari Enzo cena izsolēs var sasniegt arī 3,5 miljonus dolāru.

 
Visi komentāri
 
kreks 20.janvāris 2022 7:48
2 1 Atbildēt

Grūti pateikt , kur te priekša , kur pakaļa...

Vernons 20.janvāris 2022 8:58
0 1 Atbildēt

Nīderlande divreiz mazāka par Latviju! 34 tūkstoši km² sauszemes un dzīvo 17 miljoni iedzīvotāju. Vajag atrast vietu, kur ieskrieties!

WALA 20.janvāris 2022 9:54
5 1 Atbildēt

Laikam jau šādiem syperauto pienāktos ieprogrammēt 2 tipu atslēgas, īpašnieka, un tad speciālu sevisa večiem, lai tālāk un ātrāk par 1 pārnesumu un 60 km/h pat gribēdams netiek.

LA 20.janvāris 2022 10:04
0 0 Atbildēt

Bugatti tāda ir, taču tikai, lai tiktu pāri 400 km/h

ZZZZ 20.janvāris 2022 11:15
1 0 Atbildēt

Nākošais būs BMW 12cil 6,6l 609zs??? Bet es no blakus tofiku gurķiem nopratu ka mūsējie ir tie sliktākie braucēji

Nu ko atlikušajiem 391??? būs tagad labāka cena? Sekojam līdz, apdrošinātāji izmaksās un Enzo uz shrottutū???

Onoff 21.janvāris 2022 15:15
0 0 Atbildēt

Cik skaistas detaļas no viņa būs.kāds pat stūrī pie sienas no viņa vārds piekarināt

Latvietis 22.janvāris 2022 22:11
0 0 Atbildēt

Ja spēj atļauties nopirkt un braukāt ar Tik dārgu auto, tad pilnīgi pie pakaļas ka esi viņu sasitis, jo tā ir tikai manta!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti