Medvedevs: Krievija kodolieročus varētu pielietot četros gadījumos 20

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 26.marts 2022 15:40

Krievijas Drošības padomes sekretāra vietnieks Dmitrijs Medvedevs paziņojis, ka Maskava kodolieročus varētu pielietot četros gadījumus, sestdien vēsta Krievu propagandas izdevums RBK.

Medvedevs norādījis, ka Krievija kodolieročus varētu pielietot gadījumā, ja tās teritorijai tiktu dots kodoltrieciens.

Kodolieroču pielietošana iespējama arī jebkurā citā gadījumā, kad pret Krieviju vai tās sabiedrotajiem tiktu pielietoti atomieroči.

Trešā iespēja ir gadījumā, ja notiktu uzbrukums svarīgai infrastruktūrai, kura rezultātā varētu tikt paralizēti Krievijas kodolspēki.

Ceturtkārt, kodolieroči varētu tikt pielietoti agresijas gadījumā pret Krieviju vai tās sabiedrotajiem, kuras rezultātā tiktu apdraudēta valsts pastāvēšana.

Krievijas karaspēkam arvien vairāk iestrēgstot diktatora Vladimira Putina uzsāktajā karā pret Ukrainu, pasaulē pieaug bažas, ka faktiskā starptautiskajā izolācijā nonākušais totalitārais režīms varētu izšķirties par masu iznīcināšanas ieroču pielietošanu.

Kā ziņots, Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs iepriekš intervijā televīzijas kanālam CNN izteicies, ka Krievija kodolieročus pielietos vienīgi tad, ja saskarsies ar "eksistenciāliem draudiem".
 

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Mx5 26.marts 2022 16:21
10 4 Atbildēt

Tatad pogu var nospiest jebkura gadijuma..

Merkakis ar pogu…

Rutitins 26.marts 2022 21:33
7 0 Atbildēt

Kāda tur krima ir stratēģiskā nozīme?! Azovas jūra ir 7 metrus dziļa, tur tik laivas var peldet.

Iemesls pirmais ir - Reitings viņam tad bija zem 30% un otrs iemesls galvenais atriebība par izdevušos maidanu, jo savu prezīti ukrainā kā navarēja tā nevar ielikt ar visu savu lielo naudu.

Tā pat opozicionāriem londonā atriebjas.

Ļoti atriebīgs cilvēks.

Stratēģiska vieta ir bosfors, bet tur visu kontrolē turki kas ir NATO

WALA 26.marts 2022 19:19
6 3 Atbildēt

Galvenais jau uzturēt mītu ka tie lūžņi ir spējīgi pacelties, lai kaut kur aizlidotu ...

Tas nekas ka tā Krievija nahren nevienu neinteresē, visiem labāk patiktu ka kaut tas pats Putins turpinātu to lohu zemi.kaut kā turēt kopā, tik lai nebāž savu degunu kur nevajag ... Visi jau lavi saprot Krimas stratēģisko nozīmi utml. tāpēc jau līdz šim karam īpaši neprotestēja, bet redz dabūjis "mazo pirkstiņu sagribēja visu roku" ... nu rokas vietā būs "miets pakaļā"

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 2

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti